@AnetaManiak @alunia87 u nas dobrze, ja czuję się w miarę ok choć muszę przyznać że po poprzednim porodzie czułam się lepiej Jaś wyniki ma dobre, karmienie idzie nam na razie dobrze bo mały je dużo i chętnie-w drugiej dobie spadł już tylko 20g z wagi a teraz już ładnie przybiera wychodzimy dzisiaj, czekamy tylko na wypis i wracamy do domu. Bardzo się cieszę bo ta atmosfera szpitala strasznie mnie przytłacza i złapałam jakiegoś doła tutaj. A w domu na pewno będzie lepiej
reklama
alunia87
Fanka BB :)
Na pewno w domu poczujesz się lepiej [emoji2].Na mnie też szpitale wpływają depresyjnie.Za tydzień staniesz na nogi,poród to duży wysiłek.@AnetaManiak @alunia87 u nas dobrze, ja czuję się w miarę ok choć muszę przyznać że po poprzednim porodzie czułam się lepiej Jaś wyniki ma dobre, karmienie idzie nam na razie dobrze bo mały je dużo i chętnie-w drugiej dobie spadł już tylko 20g z wagi a teraz już ładnie przybiera wychodzimy dzisiaj, czekamy tylko na wypis i wracamy do domu. Bardzo się cieszę bo ta atmosfera szpitala strasznie mnie przytłacza i złapałam jakiegoś doła tutaj. A w domu na pewno będzie lepiej
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Hej kochane zaczynam 2 trymestr nie mogę w to uwierzyć,ale dziś mdłości mi spokoju nie dają,ból cyckow też Anetka który masz tc? Na kiedy tp? Alunia super ze dzidziuś ma się dobrze dla dziewczyn starających się mocno trzymam kciuki
××Ewela××
@90_natka nie ma to jak w domu, z córeczka, synkiem i mężem [emoji4] napewno w domu humor się poprawi. Cieszę się że Jaś przybiera na wadze i je chętnie to chyba najważniejsze [emoji4] a jak córka zareagowała na braciszka ?
Wiesz sama nie wiem czy mam problem z pękaniem pęcherzyków czy z czymś innym bo jeśli by pękały to chyba by się już udało. Sama nie wiem ale pocieszyłas mnie tym, bo się naczytalam o skutkach ubocznych clo. Ten miesiąc odpuszczam z powodu. Wzięłam clo bo miałam ale bez monitoringu itp zapisałam się już na września do lekarza [emoji4]
@DorciaMamaOlka życzę Ci spokojnego drugiego trymestru [emoji4] rosnijcie zdrowo, mdłości może już niedługo odpuszczą [emoji4]
@alunia87 może teściowie nie będą się za bardzo mieszać, a jeśli tak będziesz musiała z nimi poważnie porozmawiać i może to pomoże [emoji4]
@AnetaManiak jak się czujesz ?
@InezkaK kiedy testujesz? Jakieś przeczucia ?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz sama nie wiem czy mam problem z pękaniem pęcherzyków czy z czymś innym bo jeśli by pękały to chyba by się już udało. Sama nie wiem ale pocieszyłas mnie tym, bo się naczytalam o skutkach ubocznych clo. Ten miesiąc odpuszczam z powodu. Wzięłam clo bo miałam ale bez monitoringu itp zapisałam się już na września do lekarza [emoji4]
@DorciaMamaOlka życzę Ci spokojnego drugiego trymestru [emoji4] rosnijcie zdrowo, mdłości może już niedługo odpuszczą [emoji4]
@alunia87 może teściowie nie będą się za bardzo mieszać, a jeśli tak będziesz musiała z nimi poważnie porozmawiać i może to pomoże [emoji4]
AnetaManiak
Hejka
@90_natka to fajnie, że do domciu. W domu spokojnie dojdziesz do siebie. No niestety szpitale mimo wszystko się dobrze nie kojarzą.
@DorciaMamaOlka nio hejka[emoji6][emoji6][emoji6]idziesz jak burza do przodu!!! Ja byłam w środę u gina i według usg było 11t6d a z OM 12t0d także jak na tak późną owulacje dzieciątko rośnie jak na drożdżach[emoji1][emoji1][emoji1]nio i ma już 5cm[emoji1][emoji1][emoji1]tu jest jakoś dziwnie bo w książeczce mam dwie daty 28.02 i 5.03 i lekarz mówi, że poród powinien się odbyć jakoś pomiędzy. Nio zobaczymy co z tego będzie. Prenatalnych nie robiłam prócz tych z krwi i wyniki wszystkie dobre. Ogólnie jakoś inaczej jest prowadzona tutaj ciąża niż z tego co dziewczyny piszą.
A no i już parę kilo do przodu 3kg. Ale o dziwo tylko w brzuszek poszło no i w cycki. Mi mdłości już się rzadko zdarzają, ale wróciła Mi choroba lokomocyjna[emoji53][emoji53][emoji53]masakra z jazdą nawet na zwykłe zakupy.
@xxEwelaxx takie odpuszczenie mam nadzieję, że u Was poskutkuje w dobrym kierunku jak u Aluni!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@90_natka to fajnie, że do domciu. W domu spokojnie dojdziesz do siebie. No niestety szpitale mimo wszystko się dobrze nie kojarzą.
@DorciaMamaOlka nio hejka[emoji6][emoji6][emoji6]idziesz jak burza do przodu!!! Ja byłam w środę u gina i według usg było 11t6d a z OM 12t0d także jak na tak późną owulacje dzieciątko rośnie jak na drożdżach[emoji1][emoji1][emoji1]nio i ma już 5cm[emoji1][emoji1][emoji1]tu jest jakoś dziwnie bo w książeczce mam dwie daty 28.02 i 5.03 i lekarz mówi, że poród powinien się odbyć jakoś pomiędzy. Nio zobaczymy co z tego będzie. Prenatalnych nie robiłam prócz tych z krwi i wyniki wszystkie dobre. Ogólnie jakoś inaczej jest prowadzona tutaj ciąża niż z tego co dziewczyny piszą.
A no i już parę kilo do przodu 3kg. Ale o dziwo tylko w brzuszek poszło no i w cycki. Mi mdłości już się rzadko zdarzają, ale wróciła Mi choroba lokomocyjna[emoji53][emoji53][emoji53]masakra z jazdą nawet na zwykłe zakupy.
@xxEwelaxx takie odpuszczenie mam nadzieję, że u Was poskutkuje w dobrym kierunku jak u Aluni!!!
Hej dziewczyny super wiadomosci ze dziudziusie zdrowo rosną i wy też. ...[emoji12]
U mnie zadnych przeczuc termin @ mam na niedziele za tydzien wiec ok piątku pokusze się na testowanie tym razem nie martwie się o to ze będą pozostalosci bo robilam test po tej @ i byl negatywny ogromna ulga [emoji16]
Chcialabym chciala zobaczyc te dwie magiczne kreski ale .... [emoji14][emoji8]
Odezwe sie pewnie pod koniec tygodnia jak zatestuje bo mam nocki i troche szycia w domu wiec będę was czytała ...[emoji7]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie zadnych przeczuc termin @ mam na niedziele za tydzien wiec ok piątku pokusze się na testowanie tym razem nie martwie się o to ze będą pozostalosci bo robilam test po tej @ i byl negatywny ogromna ulga [emoji16]
Odezwe sie pewnie pod koniec tygodnia jak zatestuje bo mam nocki i troche szycia w domu wiec będę was czytała ...[emoji7]
AnetaManiak
To będę czekać z niecierpliwością do piątku no i oczywiście z mocno zaciśniętymi kciukami!!!!Hej dziewczyny super wiadomosci ze dziudziusie zdrowo rosną i wy też. ...[emoji12]
To mimo wszystko trzymam kciuki żeby ta wrześniowa wizyta była jednak ciążowa@90_natka nie ma to jak w domu, z córeczka, synkiem i mężem [emoji4] napewno w domu humor się poprawi. Cieszę się że Jaś przybiera na wadze i je chętnie to chyba najważniejsze [emoji4] a jak córka zareagowała na braciszka ?
Nasza Julka jak tylko zobaczyła małego to zaraz chciała go wziąć na ręce ale udało się jakoś ją przekonać że jest za mała na to, za to chętnie go przytula i daje buziaki w główkę i jak tylko widzi że kładę go na przewijak to już leci i krzyczy że to ona poda pieluszkę dla Jasia bo zrobił kupe mąż ma z tego tekstu niezły ubaw
Jestem juz z wami. Wrocilam z urlopu szczęśliwa. W Nigerhazie było bardzo ciepło a dla dzieci raj. Raj który skończył się bolacym uchem u starszego syna i dopiero przytulony do mnie zasnął :/ cóż takie życie. ..nie doczytam was wiec proszę o streszczenie kto z kim i ile razy a do spraw formalnych juz jestem :*
reklama
Cos_tam_marze
Zaciekawiona BB
U mnie zaczął się właśnie drugi cykl staram. Tak się zastanawiam jak to jest z tą temperatura. Mam w domu termometr elektroniczny ale z tych takich innych większych... nada się ? tam są specjalnie opcje do mierzenia na czole, w uchu i taki dodatkowy np. żeby sprawdzić temperaturę wody w butelce. Głupie pytanie ale mogę np. mierzyć temperaturę w uchu ? bo "tam" to jego nie wsadze Nada się? czy muszę kupić nowy ? Dziś mam 4 dzień cyklu czy mogę zacząć od jutra czy musi być koniecznie od 1 dc. Pierwszy cykl był nieudany dlatego myślę jak usprawnić to w tym