reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć dziewczyny ! Nie było mnie jakiś czas, bo u nas dużo się działo (przeprowadzka).
Wpadłam podzielić się z Wami cuudownymi wieściami ! Udało się, jestem w ciąży ! Ogromne szczęście, a już chciałam się poddać... Ze względu na wcześniejszą stratę mamy zagrożenie, ale wierzę ze się uda. Rodzinie powiemy po 12 tygodniu, a córce trochę później.
Strasznie się cieszę, a boję się jeszcze
bardziej...boję się tego rozczarowania, ponownej straty i uczucia tej pustki. Musi się udać, po kolejnej starcie się nie podniose.
Ale wiem, że moja córeczka w niebie nad nami czuwa i wszystko będzie ok !
--
km5sk6nluc1bj6w4.png

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny [emoji4] muszę się zapytać o pewną rzecz. W tym miesiącu znowu brałam clo, ale z powodu że nie ma miejsc do lekarza nie dostanę zastrzyku (bylam wpisana na miejsce rezerwowe ale nic się nie zwolnilo) więc odpuściłam ten cykl, i zapisałam się na nastepny miesiąc na dwie wizyty. I teraz te pytanie czy wziełam clo bez zastrzyku to może coś się stać? Naczytalam się o torbielach itp. ile czyli można brać clo ? Ten miesiąc spisałam na straty i wrzuciłam na luz tylko te pytania mnie drecza.
Pozdrawiam Was kochane [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx niestety co do cleo nie orientuje się ,ale trzyma kciuki.Który to dziś dzień cyklu?
@KarolinaKlara gratuluję [emoji4]
Ja też się cały czas boję dziś 8 tc, ale staram się odganiac zle myśli.Musi być dobrze,nie ma innej opcji.Cieszę się z każdego dnia bez plamien i z każdego usg na którym wszystko jest w pożądku.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji4] muszę się zapytać o pewną rzecz. W tym miesiącu znowu brałam clo, ale z powodu że nie ma miejsc do lekarza nie dostanę zastrzyku (bylam wpisana na miejsce rezerwowe ale nic się nie zwolnilo) więc odpuściłam ten cykl, i zapisałam się na nastepny miesiąc na dwie wizyty. I teraz te pytanie czy wziełam clo bez zastrzyku to może coś się stać? Naczytalam się o torbielach itp. ile czyli można brać clo ? Ten miesiąc spisałam na straty i wrzuciłam na luz tylko te pytania mnie drecza.
Pozdrawiam Was kochane [emoji11]

Ewela ja w poprzednim cyklu bralam clo bez zastrzyku ale z monitoringiem i nie udalo się i w tym cyklu tez bralam clo i tez bez zastrzyku i bez monitoringu .. zobaczymy co będzie dzisiaj mam 22 dzien cyklu wykres pokazal owu 8 dni temu a temp od owu nie spada caly czas 36.9-37.1 wiec moze sie coś udało [emoji12] ale podchodze do tego na luzie[emoji13] moze u ciebie zaskoczy tak niespodziewanie i te wizyty zapisane przydadza ci się z powodu fasolki [emoji8] trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewela ja w poprzednim cyklu bralam clo bez zastrzyku ale z monitoringiem i nie udalo się i w tym cyklu tez bralam clo i tez bez zastrzyku i bez monitoringu .. zobaczymy co będzie dzisiaj mam 22 dzien cyklu wykres pokazal owu 8 dni temu a temp od owu nie spada caly czas 36.9-37.1 wiec moze sie coś udało [emoji12] ale podchodze do tego na luzie[emoji13] moze u ciebie zaskoczy tak niespodziewanie i te wizyty zapisane przydadza ci się z powodu fasolki [emoji8] trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Pocieszyłas mnie kochana [emoji11] trzymam za Ciebie kciuki żeby ta temp dobrze wróżyła :)

reklama
Do góry