reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Tak czekam, aż któraś z Was a najlepiej Wszystkie z tego wątku będą też się cieszyć i chwalić takimi zdjęciami i wizytami!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Niektórzy lekarze próbują właśnie na tym usg około 13 tc dostrzec płeć ale przyznam szczerze że ja też nie liczyłam przy moich usg że się uda no i podobnie jak u Ciebie też się nie udałoOgólnie nie liczyłam nawet, że już dzisiaj poznam płeć, ale lekarz próbował niom ale niestety Kruszynka uparta jak mamusia[emoji7][emoji7][emoji7]
A jak u Ciebie??? Jak się dzisiaj czujesz??? Skurcze męczą?? I co z aktywnością małego???
Moja znajoma wczoraj urodziła synka. Miała termin na 17.08 także tylko dwa dni różnicy.
Ja czuję się dobrze. Skurczy brak, mały teraz dla odmiany bardzo leniwy i to już od wczorajszego wieczora. Zwariować idzie z tym wszystkim. Najpierw stres że taki mocno aktywny, teraz że ledwo co się wierci. No ale nie wiem czy pisałam Wam, byłam na tym ktg wczoraj i niby wszystko ok...
Ale super, że znajoma już ma synka przy sobie ja już też naprawdę nie mogę się doczekać... A tu przed końcówką taki mega stres że zastanawiam się czy nawet nie większy niż w pierwszym trymestrze jak bałam się kolejnej straty...
@aga_agi oo to Ty fajnie miałaś! Bo moja diabetolog to mi prawie że łaskę robi że mi skierowanie na hemoglobinę glikowaną daje więc o skierowaniu na ktg to już w ogóle mogę sobie tylko pomarzyć...
AnetaManiak
A nie pisałaś. Ale to dobrze, że pojechałaś!!! Jesteś chociaż pewniejsza i spokojniejsza!!! A miałam cichą nadzieję, że już jednak mały pcha się na świat. A tu patrz leniwy się zrobił. Faktycznie oszaleć idzie. A męża masz w domu czy pod telefonem??Niektórzy lekarze próbują właśnie na tym usg około 13 tc dostrzec płeć ale przyznam szczerze że ja też nie liczyłam przy moich usg że się uda no i podobnie jak u Ciebie też się nie udało
Ja czuję się dobrze. Skurczy brak, mały teraz dla odmiany bardzo leniwy i to już od wczorajszego wieczora. Zwariować idzie z tym wszystkim. Najpierw stres że taki mocno aktywny, teraz że ledwo co się wierci. No ale nie wiem czy pisałam Wam, byłam na tym ktg wczoraj i niby wszystko ok...
Ale super, że znajoma już ma synka przy sobie ja już też naprawdę nie mogę się doczekać... A tu przed końcówką taki mega stres że zastanawiam się czy nawet nie większy niż w pierwszym trymestrze jak bałam się kolejnej straty...
@aga_agi oo to Ty fajnie miałaś! Bo moja diabetolog to mi prawie że łaskę robi że mi skierowanie na hemoglobinę glikowaną daje więc o skierowaniu na ktg to już w ogóle mogę sobie tylko pomarzyć...
Ja też ale na ktg tylko pojedyncze skurcze się zapisały. Nie sądzę żeby coś się ruszyło do tego piątku.A nie pisałaś. Ale to dobrze, że pojechałaś!!! Jesteś chociaż pewniejsza i spokojniejsza!!! A miałam cichą nadzieję, że już jednak mały pcha się na świat. A tu patrz leniwy się zrobił. Faktycznie oszaleć idzie. A męża masz w domu czy pod telefonem??
Mąż na razie w domu ale na 15 do pracy jedzie więc popołudniu i wieczorem nas czeka samotne siedzenie z córcią. Od piątku ma wolne.
Hej jak myślicie?! Owulke miałam na bank 15.08... Ale ze względu na mój wyjazd ostatni stosunek z partnerem 13.08.. Myślicie że chociaż cień szansy jest?? Nie nastawiam się jakoś bardzo żeby się nie zawieźć, ale zastanawiam się jakie są szanse.. Czy zbliżenie musi być typowo w dzień owulacji, czy przed też jest szansa?? Jakie macie doświadczenia??
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
U mnie w cyklu kiedy się udało zbliżenie na pewno nie było w owulacje tylko wcześniej.Szansa na pewno jest plemniki w ciele kobiety żyją do 5 dni.Hej jak myślicie?! Owulke miałam na bank 15.08... Ale ze względu na mój wyjazd ostatni stosunek z partnerem 13.08.. Myślicie że chociaż cień szansy jest?? Nie nastawiam się jakoś bardzo żeby się nie zawieźć, ale zastanawiam się jakie są szanse.. Czy zbliżenie musi być typowo w dzień owulacji, czy przed też jest szansa?? Jakie macie doświadczenia??
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
aga_agi
Cudownie, gratulacje. Szkoda, że nie wyszło po Twojej myśli ale i tak wspaniale. Dużo siły, szybkiej regeneracji. A Jaś niech rośnie zdrowy, silny i piękny <3Dziewczyny Jaś jest już z nami w nocy zaczęły się skurcze i wody zaczęły się sączyć.. Skończyło się mimo wszystko cc po 6 h ale najważniejsze że z małym wszystko w porządku
reklama
AnetaManiak
Aj cudownie!!!! Gratulacje[emoji8][emoji8][emoji8]W końcu rodzinka w komplecie!!!Dziewczyny Jaś jest już z nami w nocy zaczęły się skurcze i wody zaczęły się sączyć.. Skończyło się mimo wszystko cc po 6 h ale najważniejsze że z małym wszystko w porządku