reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@natka ja od swojego diabetologa z innego miasta dostałam skierowanie na ktg i chodziłam do naszego szpitala. Oby synuś jednak zechciał wyjść przed terminem cc :)
@aneta no co Ty zdjęcie jest super :D niech rośnie, rośnie kruszynka :)

reklama
@natka ja od swojego diabetologa z innego miasta dostałam skierowanie na ktg i chodziłam do naszego szpitala. Oby synuś jednak zechciał wyjść przed terminem cc :)
@aneta no co Ty zdjęcie jest super :D niech rośnie, rośnie kruszynka :)
Tak czekam, aż któraś z Was a najlepiej Wszystkie z tego wątku będą też się cieszyć i chwalić takimi zdjęciami i wizytami!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ogólnie nie liczyłam nawet, że już dzisiaj poznam płeć, ale lekarz próbował niom ale niestety Kruszynka uparta jak mamusia[emoji7][emoji7][emoji7]

A jak u Ciebie??? Jak się dzisiaj czujesz??? Skurcze męczą?? I co z aktywnością małego???
Moja znajoma wczoraj urodziła synka. Miała termin na 17.08 także tylko dwa dni różnicy.

Niektórzy lekarze próbują właśnie na tym usg około 13 tc dostrzec płeć :) ale przyznam szczerze że ja też nie liczyłam przy moich usg że się uda no i podobnie jak u Ciebie też się nie udało ;)
Ja czuję się dobrze. Skurczy brak, mały teraz dla odmiany bardzo leniwy i to już od wczorajszego wieczora. Zwariować idzie z tym wszystkim. Najpierw stres że taki mocno aktywny, teraz że ledwo co się wierci. No ale nie wiem czy pisałam Wam, byłam na tym ktg wczoraj i niby wszystko ok...
Ale super, że znajoma już ma synka przy sobie :) ja już też naprawdę nie mogę się doczekać... A tu przed końcówką taki mega stres że zastanawiam się czy nawet nie większy niż w pierwszym trymestrze jak bałam się kolejnej straty...

@aga_agi oo to Ty fajnie miałaś! Bo moja diabetolog to mi prawie że łaskę robi że mi skierowanie na hemoglobinę glikowaną daje więc o skierowaniu na ktg to już w ogóle mogę sobie tylko pomarzyć...

Niektórzy lekarze próbują właśnie na tym usg około 13 tc dostrzec płeć :) ale przyznam szczerze że ja też nie liczyłam przy moich usg że się uda no i podobnie jak u Ciebie też się nie udało ;)
Ja czuję się dobrze. Skurczy brak, mały teraz dla odmiany bardzo leniwy i to już od wczorajszego wieczora. Zwariować idzie z tym wszystkim. Najpierw stres że taki mocno aktywny, teraz że ledwo co się wierci. No ale nie wiem czy pisałam Wam, byłam na tym ktg wczoraj i niby wszystko ok...
Ale super, że znajoma już ma synka przy sobie :) ja już też naprawdę nie mogę się doczekać... A tu przed końcówką taki mega stres że zastanawiam się czy nawet nie większy niż w pierwszym trymestrze jak bałam się kolejnej straty...

@aga_agi oo to Ty fajnie miałaś! Bo moja diabetolog to mi prawie że łaskę robi że mi skierowanie na hemoglobinę glikowaną daje więc o skierowaniu na ktg to już w ogóle mogę sobie tylko pomarzyć...
A nie pisałaś. Ale to dobrze, że pojechałaś!!! Jesteś chociaż pewniejsza i spokojniejsza!!! A miałam cichą nadzieję, że już jednak mały pcha się na świat. A tu patrz leniwy się zrobił. Faktycznie oszaleć idzie. A męża masz w domu czy pod telefonem??

A nie pisałaś. Ale to dobrze, że pojechałaś!!! Jesteś chociaż pewniejsza i spokojniejsza!!! A miałam cichą nadzieję, że już jednak mały pcha się na świat. A tu patrz leniwy się zrobił. Faktycznie oszaleć idzie. A męża masz w domu czy pod telefonem??

Ja też ale na ktg tylko pojedyncze skurcze się zapisały. Nie sądzę żeby coś się ruszyło do tego piątku.
Mąż na razie w domu ale na 15 do pracy jedzie więc popołudniu i wieczorem nas czeka samotne siedzenie z córcią. Od piątku ma wolne.

Hej :) jak myślicie?! Owulke miałam na bank 15.08... Ale ze względu na mój wyjazd ostatni stosunek z partnerem 13.08.. Myślicie że chociaż cień szansy jest?? Nie nastawiam się jakoś bardzo żeby się nie zawieźć, ale zastanawiam się jakie są szanse.. Czy zbliżenie musi być typowo w dzień owulacji, czy przed też jest szansa?? Jakie macie doświadczenia??

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) jak myślicie?! Owulke miałam na bank 15.08... Ale ze względu na mój wyjazd ostatni stosunek z partnerem 13.08.. Myślicie że chociaż cień szansy jest?? Nie nastawiam się jakoś bardzo żeby się nie zawieźć, ale zastanawiam się jakie są szanse.. Czy zbliżenie musi być typowo w dzień owulacji, czy przed też jest szansa?? Jakie macie doświadczenia??

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w cyklu kiedy się udało zbliżenie na pewno nie było w owulacje tylko wcześniej.Szansa na pewno jest plemniki w ciele kobiety żyją do 5 dni.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Jaś jest już z nami :) w nocy zaczęły się skurcze i wody zaczęły się sączyć.. Skończyło się mimo wszystko cc po 6 h ale najważniejsze że z małym wszystko w porządku :)
Cudownie, gratulacje. Szkoda, że nie wyszło po Twojej myśli ale i tak wspaniale. Dużo siły, szybkiej regeneracji. A Jaś niech rośnie zdrowy, silny i piękny <3

reklama
Do góry