reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@mfifi04 to super!!!!!!! Acard biorą przy staraniach!!! Także spokojnie bez obaw[emoji6] cieszę się, że możecie się starać!!! To teraz i Ty dołączysz niedługo do grona fasolinek. Już za parę tygodni[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mfifi04 to super!!!!!!! Acard biorą przy staraniach!!! Także spokojnie bez obaw[emoji6] cieszę się, że możecie się starać!!! To teraz i Ty dołączysz niedługo do grona fasolinek. Już za parę tygodni[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zleci. Bo cykle mam krótsze. Tylko przeraża mnie znowu @będzie obfita [emoji33]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 super wiesci [emoji4].Teraz tylko czekać na odpowiedni moment i działać[emoji5].Czytalam kiedys o tym leku ,ze dużej ilości dziewczyn pomaga.Ten lek podobno ułatwia zagnieżdzenie i ukrwienie macicy.I ma pomóc w wytworzeniu sie zarodka.Stosuje się go przy poronieniach nawykowych.Od którego dnia cyklu masz go brać.Acard może rozrzedzac krew tak ,ze przy miesiaczce uważaj.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie udało mi się bez kolejek.
Torbiel zniknęła jest tylko mała resztka. Mam brać dupka od 26 przez 10 dni potem przyjdzie @i z nią "te resztki".
Powiedziała abym nie brała teraz Witd3 bo w tym okresie jest niepotrzebna.
Starania zaczynamy od przyszłego miesiąca!! Jestem taka szczęśliwa.
A i mam brać acard. Podobno to na serce??!! Ale daje się na poronienia!
To chyba na tyle:)

Cieszę się strasznie że wszystko dobrze. Ja też biorę acard :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 super wiesci [emoji4].Teraz tylko czekać na odpowiedni moment i działać[emoji5].Czytalam kiedys o tym leku ,ze dużej ilości dziewczyn pomaga.Ten lek podobno ułatwia zagnieżdzenie i ukrwienie macicy.I ma pomóc w wytworzeniu sie zarodka.Stosuje się go przy poronieniach nawykowych.Od którego dnia cyklu masz go brać.Acard może rozrzedzac krew tak ,ze przy miesiaczce uważaj.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Od dziś. Ty mnie nawet nie strasz. Teraz mi po nogach leciało. A co będzie przy tej @??

@mfifi04 ja w poprzedniej ciąży (od pozytywnego testu) też brałam acard :) teraz biorę zaax-działanie to samo tylko że nie daje skutków ubocznych bo to naturalny wyciąg z czegoś tam (nie pamiętam dokładnie), a nie wytworzony syntetycznie lek ;)
Chodzi o zapobieganie ewentualnym mikrozakrzepom które mogą np przytkać przepływ przez pępowinę i tym samym doprowadzić do poronienia. Jedną tabletkę dziennie masz brać? On rozrzedza krew ale przy jednej tabletce w dawce 75 nie sądzę żeby miał takie mega działanie żeby miał spowodować dużo bardziej obfite @. Ja miałam np tak, że krew po pobieraniu w laboratorium albo przy badaniu cukru trochę dłużej mi leciała, jakby wolniej krzepła. Ale nie leciało więcej :)

@mfifi04 ja w poprzedniej ciąży (od pozytywnego testu) też brałam acard :) teraz biorę zaax-działanie to samo tylko że nie daje skutków ubocznych bo to naturalny wyciąg z czegoś tam (nie pamiętam dokładnie), a nie wytworzony syntetycznie lek ;)
Chodzi o zapobieganie ewentualnym mikrozakrzepom które mogą np przytkać przepływ przez pępowinę i tym samym doprowadzić do poronienia. Jedną tabletkę dziennie masz brać? On rozrzedza krew ale przy jednej tabletce w dawce 75 nie sądzę żeby miał takie mega działanie żeby miał spowodować dużo bardziej obfite @. Ja miałam np tak, że krew po pobieraniu w laboratorium albo przy badaniu cukru trochę dłużej mi leciała, jakby wolniej krzepła. Ale nie leciało więcej :)
Tak jedna tabletkę dziennie.
Czyli ten zaax jest lepszy muszę sobie zapisać jak by się coś działo.
Dzięki za informację :*

reklama
Tak jedna tabletkę dziennie.
Czyli ten zaax jest lepszy muszę sobie zapisać jak by się coś działo.
Dzięki za informację :*

Ja tą ciążę prowadzę u innej ginekolog (wcześniej prowadziłam w innym mieście) i ona właśnie mi ten zaax zaleciła i tam faktycznie nawet w ulotce jest że m.in. w ciąży wspomaga prawidłowy przepływ krwi. No więc tak biorę choć acard u mnie żadnych skutków ubocznych też nie wywoływał :) i był dużo tańszy ;) no ale skoro tak zaleciła to tego się trzymam bo nie chcę kombinować na własną rękę :)
Ale tak jak mówisz-warto wiedzieć że jest taka alternatywa gdyby po acardzie było coś nie tak np. z samopoczuciem :) choć przyznam szczerze że większość osób które znam biorą właśnie acard i żadnych skutków ubocznych nie mają :) tylko jedna moja koleżanka i chyba któraś dziewczyna tutaj (Kasia o ile dobrze pamiętam) też pisała ze zaax bierze, a tak to wszystkie które znam co mają zalecone tego typu leki to biorą właśnie acard.

Do góry