AnetaManiak
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zleci. Bo cykle mam krótsze. Tylko przeraża mnie znowu @będzie obfita [emoji33]@mfifi04 to super!!!!!!! Acard biorą przy staraniach!!! Także spokojnie bez obaw[emoji6] cieszę się, że możecie się starać!!! To teraz i Ty dołączysz niedługo do grona fasolinek. Już za parę tygodni[emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ale to będzie ostatnia na parę miesięcy zobaczysz[emoji1][emoji1][emoji1]przetrwasz Ją!!!Zleci. Bo cykle mam krótsze. Tylko przeraża mnie znowu @będzie obfita [emoji33]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się strasznie że wszystko dobrze. Ja też biorę acardJestem po wizycie udało mi się bez kolejek.
Torbiel zniknęła jest tylko mała resztka. Mam brać dupka od 26 przez 10 dni potem przyjdzie @i z nią "te resztki".
Powiedziała abym nie brała teraz Witd3 bo w tym okresie jest niepotrzebna.
Starania zaczynamy od przyszłego miesiąca!! Jestem taka szczęśliwa.
A i mam brać acard. Podobno to na serce??!! Ale daje się na poronienia!
To chyba na tyle
Od dziś. Ty mnie nawet nie strasz. Teraz mi po nogach leciało. A co będzie przy tej @??@mfifi04 super wiesci [emoji4].Teraz tylko czekać na odpowiedni moment i działać[emoji5].Czytalam kiedys o tym leku ,ze dużej ilości dziewczyn pomaga.Ten lek podobno ułatwia zagnieżdzenie i ukrwienie macicy.I ma pomóc w wytworzeniu sie zarodka.Stosuje się go przy poronieniach nawykowych.Od którego dnia cyklu masz go brać.Acard może rozrzedzac krew tak ,ze przy miesiaczce uważaj.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jedna tabletkę dziennie.@mfifi04 ja w poprzedniej ciąży (od pozytywnego testu) też brałam acard teraz biorę zaax-działanie to samo tylko że nie daje skutków ubocznych bo to naturalny wyciąg z czegoś tam (nie pamiętam dokładnie), a nie wytworzony syntetycznie lek
Chodzi o zapobieganie ewentualnym mikrozakrzepom które mogą np przytkać przepływ przez pępowinę i tym samym doprowadzić do poronienia. Jedną tabletkę dziennie masz brać? On rozrzedza krew ale przy jednej tabletce w dawce 75 nie sądzę żeby miał takie mega działanie żeby miał spowodować dużo bardziej obfite @. Ja miałam np tak, że krew po pobieraniu w laboratorium albo przy badaniu cukru trochę dłużej mi leciała, jakby wolniej krzepła. Ale nie leciało więcej
Ja tą ciążę prowadzę u innej ginekolog (wcześniej prowadziłam w innym mieście) i ona właśnie mi ten zaax zaleciła i tam faktycznie nawet w ulotce jest że m.in. w ciąży wspomaga prawidłowy przepływ krwi. No więc tak biorę choć acard u mnie żadnych skutków ubocznych też nie wywoływał i był dużo tańszy no ale skoro tak zaleciła to tego się trzymam bo nie chcę kombinować na własną rękęTak jedna tabletkę dziennie.
Czyli ten zaax jest lepszy muszę sobie zapisać jak by się coś działo.
Dzięki za informację :*