reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Zostawiają Mnie w szpitalu. Po wynikach wychodzi, że to jest przeziębienie. Tylko w taki dziwny sposób Mi się objawia. Czekam teraz aż się łóżko zwolni.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Anetko jestem w szoku... po prostu przeziębienie??? Dobrze, że Cię zostawiają, niech mają na Was oko. Wyleczą i do domciu.

reklama
Anetko jestem w szoku... po prostu przeziębienie??? Dobrze, że Cię zostawiają, niech mają na Was oko. Wyleczą i do domciu.
No właśnie też nie rozumiem. Tak wychodzi ponoć z badań. Narazie rzadnych leków nie dostałam. Czekam cały czas na łóżko. W ogóle był problem z łóżkiem ale w końcu znaleźli. Lelarz powiedział że dzisiaj to już napewno nie wypuści Mnie do domu

Kochana nie spodziewalabym sie ze od przeziebienia myslalam ze z pewnoscia uczulenie. Dobrze ze cie zostawiaja. Dadza ci leki, zajma sie toba i musi byc dobrze. Trzymaj sie i staraj sie odpoczywac i nie martwic dla ciebie i malenstwa. Usciski
No właśnie też nie rozumiem. Tak wychodzi ponoć z badań. Narazie rzadnych leków nie dostałam. Czekam cały czas na łóżko. W ogóle był problem z łóżkiem ale w końcu znaleźli. Lelarz powiedział że dzisiaj to już napewno nie wypuści Mnie do domu

@Anetka jestem w szoku przeziebienie i takie objawy ? A moze tam gdzie pracujesz jest przyczyna jakies srodki chemiczne albo cos ?
Dobrze ze zostawili cie w szpitalu bedziesz caly czas pod opieką lekarzy to cie powinno uspokoic [emoji5]odpoczywaj sobie i niech nic zlego juz sie nie dzieje [emoji12][emoji110][emoji182]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja niestety znowu w szpitalu. Jak się obudziłam to na oczy prawie nie widziałam[emoji24][emoji24][emoji24]
Jestem załamana[emoji21][emoji21][emoji21]

O matko kochana trzymaj się cieplutko. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze [emoji110][emoji110][emoji9][emoji9]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry