reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny co to jest te clo ? Może zapytam o to dzis lekarza ale kompletnie nie wiem co to jest

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
CLO jest na wzrost jajeczek. Ja po nim jestem. Ale Ja ze względu na złe wyniki Mojego Męża. Bo wtedy jest wszystko bardziej czułe i plemniki mają łatwiej. Uwazam, że po 11cyklach starań powinien sprowadzić twoją owulacje

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cudownie ze beta rosnie !!!!:]:] teraz dbaj o siebie kochana :):)
Dorciamamolka ja tez tak mialam na poczatku nospa forte bierz i moze luteine masz?? Magnez z witB6 tez! Bedzie dobrze :)
Ja znowu zrobilam test biel czekam do niedzieli wczoraj przyszla do mnie szwagierka jest na tym etapie co ja bym byla i co chwile mowila jak mala ja kopie jak juz ma dosyc itp po jej wyjsciu plakalam 2h ja bym chetnie pomeczyla sie z tymi kopniakami za 2 mies ona urodzi a ja moge nawet nie byc w ciazy :(
Tak kochana wszystko mam :) jak wciagne tabletki to funkcjonuje nawet normalnie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No i dobrze. Niech grzebie byle by były z tego efekty!!! Męża wyślij żeby się sam pobawił[emoji12][emoji12][emoji12]a Ty leż w tym szpitalu dopuki wszystkiego nie znajdą i nie przeszukają!!!! Czyli Twój lekarz jest z tego typu, że On wie wszystko najlepiej[emoji14][emoji14][emoji14]

Do niego chodzę od niedawna pierwszy raz u niego byłam jak były plamienia ,bo to byl jedyny lekarz którego udało się dorwać styczniu przed stratą.Też wtedy myślałam, ze mi da tabletki na podtrzymanie i do domu ,a zamiast tego skierowanie do szpitala dostałam.Zajmował sie mna tez w szpitalu.U niego na clo nie mogę liczyć nawet boję się pytać, bo bym usłyszała pewnie po co chce się tym truć i ze on nie widzi takiej potrzeby.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do niego chodzę od niedawna pierwszy raz u niego byłam jak były plamienia ,bo to byl jedyny lekarz którego udało się dorwać styczniu przed stratą.Też wtedy myślałam, ze mi da tabletki na podtrzymanie i do domu ,a zamiast tego skierowanie do szpitala dostałam.Zajmował sie mna tez w szpitalu.U niego na clo nie mogę liczyć nawet boję się pytać, bo bym usłyszała pewnie po co chce się tym truć i ze on nie widzi takiej potrzeby.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz nie każdy lekarz lubi przypisywać leki. Tutaj w niemczech np. Antybiotyk przypisują w ostateczności i z chorobą w domu musisz siedzieć minimum 2tyg. A zanim Mój gin przepisał Mi leki musieliśmy porobić z Mężem badania. Bez nich nic Mi nie dał. Także ten Twój gin przypomina pod tym względem trochę Mojego

Nie :) takie napady mam

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha. Czyli skurcze macicy masz. To zwiększ dawkę magnezu. Nie zaszkodzi a może będzie poprawa. Ja mam czasami takie kłucie z jednej albo z drugiej strony. No i ta cholerna cysta czasami ciągnie[emoji34][emoji34][emoji34].

No i już po wizycie. Mam infekcje grzybiczą nie dużo ale jest, dostałam na to leki i mąż też ma wziąść jedno tabletkę. Był pęcherzyk ale 14 mm więc na ten dc trochę mały ale mówił że może być dłuższy cykl. Powiedział kiedy mamy się dokładnie starać kiedy miej więcej powinien pęknąć ten pęcherzyk. Jeśli przyjdzie @ przepisał mi clostilebegyt ( to chyba te clo co pisaliscie) i w 12 dc mam przyjść przepisze mi zastrzyk. Ale ma nadzieję ze bez Tych tabletek się obędzie ja też mam taka nadzieje [emoji4] ogólnie lekarz wporzadku kazał mi być cierpliwym bo powiedział że wszystko jest dobrze a ta prolaktyna musi dojść do normy [emoji4] oj ale się rozpisałam. Z tego wszystkiego głowa mnie rozobolala strasznie.. ah nerwowa

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry