reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hejka Dziewczyny

@aga_agi nie na szczęście choróbsko się nie rozwinęło[emoji6][emoji6][emoji6]cieszy Mnie, że jesteś nastawiona na staranka[emoji3][emoji3][emoji3]będę trzymać za Was mocno mocni kciuki!!!

@InezkaK Ja polecam Bobolin. Jest to mała Wieś między Darłowem a Darłówkiem[emoji16][emoji16][emoji16]nowy cykl i szansa na fasolinke[emoji4][emoji4][emoji4]uda się zobaczysz[emoji109][emoji109][emoji109]

@alunia87 mam nadzieję, że żadna @ się nie pojawiła!!!!!!!

@mfifi04 @ dalej obfita?? Na którą jutro do lekarza??

@xxEwelaxx cio taka cisza?? Zapracowana?? Mam nadzieję, że @ już całkiem poszła. Zarejestrowana do lekarza?? Ten cykl musi być owocny!!!

@justys0702 coś się długo nie odzywasz?? Liczę, że się nie przemęczasz po wyjściu ze szpitala!!!

@90_natka a jak tam u Ciebie[emoji10][emoji10][emoji10]

@DorciaMamaOlka Ty też chyba jutro do gina z tego co pamiętam. Jak się czujesz??

@xssenia Kochana też już długo Ciebie u nas nie było. Daj znać jak się czujesz[emoji10][emoji10][emoji10]

@Zaaaneta @Lenka232323 też cisza

Miłego Dzionka Wszystkim życzę.
Zaczynają się upały[emoji46][emoji46][emoji46]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Alunia zazdroszczę, kocham morze a mamy tak daleko, że roz do roku musi mi wystarczyć.
@Inezka właśnie dziś się zastanawiałam kiedy moja @ przyjdzie, ilo dniowe miałaś cykle, o jesteśmy teraz na podobnym etapie. Niestety namiarów zadnych ciekawych nie mam. My od kilku lat do Pobierowa jeździliśmy.
@mfifi czyli można przypuszczać, że dziadostwa się pozbyłaś?
@Gawinka, zapraszamy tu na pewno mega wsparcie dostaniesz. A w sprawie szwów niestety nie umiem pomóc.
@aneta ale przeziębienie nie rozwinęło się?
No mam taką nadzieję

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny

@aga_agi nie na szczęście choróbsko się nie rozwinęło[emoji6][emoji6][emoji6]cieszy Mnie, że jesteś nastawiona na staranka[emoji3][emoji3][emoji3]będę trzymać za Was mocno mocni kciuki!!!

@InezkaK Ja polecam Bobolin. Jest to mała Wieś między Darłowem a Darłówkiem[emoji16][emoji16][emoji16]nowy cykl i szansa na fasolinke[emoji4][emoji4][emoji4]uda się zobaczysz[emoji109][emoji109][emoji109]

@xxEwelaxx cio taka cisza?? Zapracowana?? Mam nadzieję, że @ już całkiem poszła. Zarejestrowana do lekarza?? Ten cykl musi być owocny!!!

@justys0702 coś się długo nie odzywasz?? Liczę, że się nie przemęczasz po wyjściu ze szpitala!!!

@DorciaMamaOlka Ty też chyba jutro do gina z tego co pamiętam. Jak się czujesz??

@xssenia Kochana też już długo Ciebie u nas nie było. Daj znać jak się czujesz[emoji10][emoji10][emoji10]

Kochana w środę :) mi samej się pomieszalo :) czuję się ok :) zero objawów ciąży :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny

Hej Kochana[emoji4]
Upaly daja mi sie we znaki i nie mam na nic sily. Sledze was caly czas i czekam na wysyp 2 kreseczek. Oczywiscie przesylam pozytywne fluidki i trzymam mocno kciuki[emoji4]
Staram sie oszczedzac ale mam remont w somu to co chwile trzeba jechac cos kupic czy zamowic.
Ale wczoraj wkoncu sie zmoblilizowalam i zamowilam lozeczko na allegro. W lipcu bede juz prala ubranka i chce do tego czasu miec wszystko kupione[emoji4]

f2w3yx8d527fn6nf.png

@Anetka oby ta @ juz przyszla bo jak narazie to wczoraj rozowe plamienie i nic ... A dzisiaj tak mnie boli żołądek ze az mnie skręca: (
Dziewczyny czekam na dwie kreski na waszych testach [emoji110][emoji8]
Dziekuje za namiary nad morze moze jeszcze ktoras z was cos sobie przypomni ...[emoji12]
Wogole to planow urlopowych na wyjazd w tym roku wogole nie mieliśmy bo termin porodu mialam na poczatek września... [emoji20]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny

@DorciaUSER] Ty też chyba jutro do gina z tego co pamiętam. Jak się czujesz??

[USER=169595]@xssenia
Kochana też już długo Ciebie u nas nie było. Daj znać jak się czujesz[emoji10][emoji10][emoji10]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom[/USER]

Czesc dziewcznyki:)

U mnie ostatnio kiepsko, juz myslalam ze mdlosci poszly w sina dal a tu wczoraj wielki come back i pol nocy nie spalam. Przytulania z toaleta tak mnie wymeczyly ze 1.5kg spadlo z wagi a juz mialam 3 na plusie. Dzidek skutecznie obrzydzil mi truskawki wiec juz do ust nie wezme.
A u nas nakaz lezenia, nie nie moge zrobic, mieszkanie zapuszczone, gary, prasowanie wszystko lezy i czeka. Maz sie jakos stara ale nie robil tych rzeczy do tej pory wiec same wiecie jak mu to wychodzi. Jakby malo bylo nieszczesc w moim zyciu grozi mi lozysko przodujace, tak wiec juz los i wszystko mam generalnie gdzies bo co bym nie zrobila to los zawsze mi dowali;) takze pelny chill i czekamy na rozwoj wydarzen.

A jak u was staranka? Wizyty u lekarza? Musze przegladnac watek bo jestem nie w temacie :-)

reklama
Do góry