AnetaManiak
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od Kołobrzegu to 60 kilka kilometrów [emoji4], to jest plaża w Świetoujsciu na wyspie Wolin 20 km od Miedzyzdroji 8 km od Dziwnowa. Tam w zasadzie jest tylko pole namiotowe i kempingowe i z kilka pensjonatów.Więc ludzi malutko [emoji4]jak ktoś lubi takie klimaty to idealne miejsce.Alunia zdrady gdzie są takie piękne plaże? My za 3 tygodnie jedziemy do Kołobrzegu odpocząć
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to jest plus nie trzeba płacić dużych pieniędzy żeby pobyć nad Bałtykiem [emoji4].@alunia87 tylko pozazdroscic takich spacerow i pieknych widoków my tez pojechalismy dzisiaj za miasto zeby troche odpocząć [emoji12]a co do planow urlopowych to myslalam o jakims spokojnym miejscu a wlasciwie to wiosce niedaleko morza [emoji12]moze macie dziewczyny jakies namiary ? Chetnie skorzystam [emoji12]
No tak wogole to zaczyna sie u mnie rozowe plamienie zapowiadajace @ wiec dzisiaj ostatni dzien przytulania i czekamy na koniec @ a potem zaczynamy statania od nowa [emoji12]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No kochana jeszcze nic pewnego z ta @ ale lekko rozowe plamienie bylo a cykle miałam tak 30-31 dni tylko ze po poronieniu to nigdy nie wiadomo kiedy @ przyjdzie@Alunia zazdroszczę, kocham morze a mamy tak daleko, że roz do roku musi mi wystarczyć.
@Inezka właśnie dziś się zastanawiałam kiedy moja @ przyjdzie, ilo dniowe miałaś cykle, o jesteśmy teraz na podobnym etapie. Niestety namiarów zadnych ciekawych nie mam. My od kilku lat do Pobierowa jeździliśmy.
@mfifi czyli można przypuszczać, że dziadostwa się pozbyłaś?
@Gawinka, zapraszamy tu na pewno mega wsparcie dostaniesz. A w sprawie szwów niestety nie umiem pomóc.
@aneta ale przeziębienie nie rozwinęło się?
Też miałam co 30 dni już się nie mogę doczekać @ jestem bardzo nastawiona na działanieNo kochana jeszcze nic pewnego z ta @ ale lekko rozowe plamienie bylo a cykle miałam tak 30-31 dni tylko ze po poronieniu to nigdy nie wiadomo kiedy @ przyjdzie
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom