reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Alunia zdrady gdzie są takie piękne plaże? My za 3 tygodnie jedziemy do Kołobrzegu odpocząć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Od Kołobrzegu to 60 kilka kilometrów [emoji4], to jest plaża w Świetoujsciu na wyspie Wolin 20 km od Miedzyzdroji 8 km od Dziwnowa. Tam w zasadzie jest tylko pole namiotowe i kempingowe i z kilka pensjonatów.Więc ludzi malutko [emoji4]jak ktoś lubi takie klimaty to idealne miejsce.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 Kołobrzeg to jest większy kurort i tam niestety dużo osób jeździ w związku z tym ciasno na plaży.Ja zawsze staram się trzymać z dala od takich miejsc,bo nie lubię tłumów.

Alunia byłam w Świnoujściu w zeszłym roku. Powiem szczerze że mi się tam nie podoba.
Nie przeszkadza mi to że jest sporo ludzi.
A ty mieszkasz w Świnoujściu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 Nie w Dziwnowie takie małe miasteczko typowo turystyczne ,a ta plaża to nie Świnoujście tylko Świetoujście [emoji6].Też tak średnio Świnoujście mi się podoba.Na promy zawsze długie kolejki i bardzo dużo komarów.Nie wiem jak dałaś radę tam wytrzymać[emoji23] .

Ostatnia edycja:
@alunia87 tylko pozazdroscic takich spacerow i pieknych widoków ;)my tez pojechalismy dzisiaj za miasto zeby troche odpocząć [emoji12]a co do planow urlopowych to myslalam o jakims spokojnym miejscu a wlasciwie to wiosce niedaleko morza [emoji12]moze macie dziewczyny jakies namiary ? Chetnie skorzystam [emoji12]
No tak wogole to zaczyna sie u mnie rozowe plamienie zapowiadajace @ wiec dzisiaj ostatni dzien przytulania i czekamy na koniec @ a potem zaczynamy statania od nowa [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 tylko pozazdroscic takich spacerow i pieknych widoków ;)my tez pojechalismy dzisiaj za miasto zeby troche odpocząć [emoji12]a co do planow urlopowych to myslalam o jakims spokojnym miejscu a wlasciwie to wiosce niedaleko morza [emoji12]moze macie dziewczyny jakies namiary ? Chetnie skorzystam [emoji12]
No tak wogole to zaczyna sie u mnie rozowe plamienie zapowiadajace @ wiec dzisiaj ostatni dzien przytulania i czekamy na koniec @ a potem zaczynamy statania od nowa [emoji12]

Tak to jest plus nie trzeba płacić dużych pieniędzy żeby pobyć nad Bałtykiem [emoji4].

@Alunia zazdroszczę, kocham morze a mamy tak daleko, że roz do roku musi mi wystarczyć.
@Inezka właśnie dziś się zastanawiałam kiedy moja @ przyjdzie, ilo dniowe miałaś cykle, o jesteśmy teraz na podobnym etapie. Niestety namiarów zadnych ciekawych nie mam. My od kilku lat do Pobierowa jeździliśmy.
@mfifi czyli można przypuszczać, że dziadostwa się pozbyłaś?
@Gawinka, zapraszamy tu na pewno mega wsparcie dostaniesz. A w sprawie szwów niestety nie umiem pomóc.
@aneta ale przeziębienie nie rozwinęło się?

@Alunia zazdroszczę, kocham morze a mamy tak daleko, że roz do roku musi mi wystarczyć.
@Inezka właśnie dziś się zastanawiałam kiedy moja @ przyjdzie, ilo dniowe miałaś cykle, o jesteśmy teraz na podobnym etapie. Niestety namiarów zadnych ciekawych nie mam. My od kilku lat do Pobierowa jeździliśmy.
@mfifi czyli można przypuszczać, że dziadostwa się pozbyłaś?
@Gawinka, zapraszamy tu na pewno mega wsparcie dostaniesz. A w sprawie szwów niestety nie umiem pomóc.
@aneta ale przeziębienie nie rozwinęło się?
No kochana jeszcze nic pewnego z ta @ ale lekko rozowe plamienie bylo a cykle miałam tak 30-31 dni tylko ze po poronieniu to nigdy nie wiadomo kiedy @ przyjdzie

reklama
Do góry