reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@Gawinka88 Witaj. Niektóre z nas są troszkę bardziej doświadczone życiem. Mam nadzieję, że będą w stanie odpowiedzieć na nurtujące Cię pytania[emoji6]
Ja jestem po jednym poronieniu, bez dzieci niestety.
Skoro lekarze są tak dobrej myśli, że ze wszystkim sobie poradzisz to chyba warto zaryzykować. Jak to się mówi "Kto nie ryzykuje ten nie ma" [emoji6][emoji6][emoji6]

@alunia87 jak się dzisiaj czujesz??

@mfifi04 silną @ dostałaś?? Czy raczej taka jak zawsze??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Gawinka88 Witaj. Niektóre z nas są troszkę bardziej doświadczone życiem. Mam nadzieję, że będą w stanie odpowiedzieć na nurtujące Cię pytania[emoji6]
Ja jestem po jednym poronieniu, bez dzieci niestety.
Skoro lekarze są tak dobrej myśli, że ze wszystkim sobie poradzisz to chyba warto zaryzykować. Jak to się mówi "Kto nie ryzykuje ten nie ma" [emoji6][emoji6][emoji6]

@alunia87 jak się dzisiaj czujesz??

@mfifi04 silną @ dostałaś?? Czy raczej taka jak zawsze??

Wczoraj myślałam że umrę. Tak mnie wszystko bolało. Nigdy nie brałam tabletek przeciwbólowych. A teraz 2 i nic nie dało -ból minął dopiero wieczorem.
Jest bardziej obfita [emoji20] wyleciała mi taka większą "kulka".
Ty lepiej mów czy jakieś objawy masz?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj myślałam że umrę. Tak mnie wszystko bolało. Nigdy nie brałam tabletek przeciwbólowych. A teraz 2 i nic nie dało -ból minął dopiero wieczorem.
Jest bardziej obfita [emoji20] wyleciała mi taka większą "kulka".
Ty lepiej mów czy jakieś objawy masz?

Też miałam kiedyś torbiel, ale bez żadnych leków po prostu przy miesiączce dosłownie wyleciała w całości. Tak jak napisałaś taka kulka. A ból przy tym był jakbym rodziła. Także współczuję Tobie Kochana bo mogę sobie wyobrazić co przechodzisz.
U Mnie Hmm
Brzuch na @ nie boli. Coś tam czasami zakłuje ale to bardzo delikatnie. Piersi czasami mam jakby ktoś Mi je wrzątkiem polał
Ale to wszystko mogą być objawy na @. Temperatura wczoraj spadła do 36,88 a dzisiaj znów troszkę ponad 37. Także jest ok. Jestem jakaś osowiała ogólnie. No jeszcze kilka dni i się okaże co jest grane[emoji6][emoji6][emoji6]

@AnetaManiak lepiej na szczęście przestało łamać w kościach.Byliśmy z M na plaży, bo pogoda się zrobiła,a w tygodniu nie ma czasu. Troche się na ginastykowalismy, żeby się na nią dostać ,bo sztorm zabrał wejście,a byliśmy z psem na mniej uczeszczanej. Trochę się opalilam nawet, więc już jest fajnie [emoji4].
Co do innych objawów to raczej jak na @ piersi powiększone i jajnik pobolewa co jakiś czas.Śluz jakiś tam jest ,ale już nie wiem czy zawsze jest taki przed @ [emoji23].Jest taki jak białko jaja kurzego i raczej nie dużo.
Mam nadzieję ,że już lepiej dzis się czujesz tak jak ja [emoji16].
@mfifi04 współczuje, że musisz tyle cierpieć [emoji50].Miejmy nadzieję ,ze już teraz będzie z górki u Ciebie.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak lepiej na szczęście przestało łamać w kościach.Byliśmy z M na plaży, bo pogoda się zrobiła,a w tygodniu nie ma czasu. Troche się na ginastykowalismy, żeby się na nią dostać ,bo sztorm zabrał wejście,a byliśmy z psem na mniej uczeszczanej. Trochę się opalilam nawet, więc już jest fajnie [emoji4].
Co do innych objawów to raczej jak na @ piersi powiększone i jajnik pobolewa co jakiś czas.Śluz jakiś tam jest ,ale już nie wiem czy zawsze jest taki przed @ [emoji23].Jest taki jak białko jaja kurzego i raczej nie dużo.
Mam nadzieję ,że już lepiej dzis się czujesz tak jak ja [emoji16].
@mfifi04 współczuje, że musisz tyle cierpieć [emoji50].Miejmy nadzieję ,ze już teraz będzie z górki u Ciebie.

1497801477-aaaaaa.jpeg
1497801486-aaaaaa.jpeg

reklama
Alunia zdrady gdzie są takie piękne plaże? My za 3 tygodnie jedziemy do Kołobrzegu odpocząć

Do góry