Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To będzie wesoło w domu mój Olek będzie miał 8 lat jak Daj Boże urodze szczęśliwieDorcia tak mam 3letniego syna:*
To dobrze ze poki co bez mdloscimoze Cię omina
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No coś ty raz w roku dlubie jej we w@Zaneta fryzura pierwsza klasa, wcale bym tego amatorszczyzną nie nazwała.
Tak jutro trochę się stresuje już jeszcze rodzina nic nie wie czekam na serduszko niecierpliwie mam nadzieję że się doczekam :/ jutro godz 17.30 mam wizytęHejka Dziewczyny
Cio tam dzisiaj słychać??
@xxEwelaxx mam nadzieję, że @ się nie pojawiła??
@Millo zobaczysz, że wizyta będzie udana i z maleństwem wszystko dobrze[emoji10][emoji10][emoji10]pochwal się nam jak już będziesz po wizycie[emoji6]
@Zaaaneta jutro masz wizytę u tego nowego lekarza?? Na którą jaj można wiedzieć.
@DorciaMamaOlka a tak wątpiłaś, że się uda. A teraz po tymjak piszesz to aż promienieje od Ciebie szczęście[emoji7][emoji7][emoji7]
@mfifi04 zobaczysz, że i Ty będziesz szczęśliwa[emoji11][emoji11][emoji11]
@alunia87 coś ostatnio Ciebie nie widać. Odezwij się jak tam u Ciebie sytuacja.
Życzę Wszystkim miłej Niedzieli i dużo Słońca[emoji9][emoji9][emoji9][emoji274][emoji274][emoji274]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom