reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hejka Dziewczyny

Cio tam dzisiaj słychać??

@xxEwelaxx mam nadzieję, że @ się nie pojawiła??

@Millo zobaczysz, że wizyta będzie udana i z maleństwem wszystko dobrze[emoji10][emoji10][emoji10]pochwal się nam jak już będziesz po wizycie[emoji6]

@Zaaaneta jutro masz wizytę u tego nowego lekarza?? Na którą jaj można wiedzieć.

@DorciaMamaOlka a tak wątpiłaś, że się uda. A teraz po tymjak piszesz to aż promienieje od Ciebie szczęście[emoji7][emoji7][emoji7]

@mfifi04 zobaczysz, że i Ty będziesz szczęśliwa[emoji11][emoji11][emoji11]

@alunia87 coś ostatnio Ciebie nie widać. Odezwij się jak tam u Ciebie sytuacja.

Życzę Wszystkim miłej Niedzieli i dużo Słońca[emoji9][emoji9][emoji9][emoji274][emoji274][emoji274]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Zaneta fryzura pierwsza klasa, wcale bym tego amatorszczyzną nie nazwała.
No coś ty raz w roku dlubie jej we w
Hejka Dziewczyny

Cio tam dzisiaj słychać??

@xxEwelaxx mam nadzieję, że @ się nie pojawiła??

@Millo zobaczysz, że wizyta będzie udana i z maleństwem wszystko dobrze[emoji10][emoji10][emoji10]pochwal się nam jak już będziesz po wizycie[emoji6]

@Zaaaneta jutro masz wizytę u tego nowego lekarza?? Na którą jaj można wiedzieć.

@DorciaMamaOlka a tak wątpiłaś, że się uda. A teraz po tymjak piszesz to aż promienieje od Ciebie szczęście[emoji7][emoji7][emoji7]

@mfifi04 zobaczysz, że i Ty będziesz szczęśliwa[emoji11][emoji11][emoji11]

@alunia87 coś ostatnio Ciebie nie widać. Odezwij się jak tam u Ciebie sytuacja.

Życzę Wszystkim miłej Niedzieli i dużo Słońca[emoji9][emoji9][emoji9][emoji274][emoji274][emoji274]

Tak jutro :) trochę się stresuje już :) jeszcze rodzina nic nie wie czekam na serduszko niecierpliwie :) mam nadzieję że się doczekam :/ jutro godz 17.30 mam wizytę :)

Niestety okres przyszedł [emoji53] tak jak aplikacja pokazywała.. co się jeszcze nigdy nie zdarzyło bo przeważnie przed albo po przychodził, a w tym miesiącu kolendarzyk się nie mylił [emoji20] brak humoru brak chęci do życia.. Jednak gdzieś tam w środku miałam cichą nadzieję że nie przyjdzie [emoji17]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx jutro dzwoń do Swojego ginekologa i się umawiaj na wizytę. Ale przed nią zróbcie badania oboje. Tak żebyś miała wyniki jak do niego pójdziesz.

Cześć dziewczyny! Ale stron naprodukowałyście, nie jestem w stanie Was nadrobić dziś :)

Ewela przykro mi, że @ jednak przyszła :( miejmy nadzieję, że gin będzie miał plan na dalsze działanie u Was. A nie myślałaś o monitoringu? Może to też by pomogło, upewnić się że owulacja jest i dobrze w nią trafiacie.
Zasugeruj cytologię lekarzowi, aż dziwne że nikt Ci nigdy nie pobierał. Ja mam co rok odkąd skończyłam 18 lat i zawsze lekarze sami z siebie pobierali :)
A co do badań męża to fakt, że może to nic przyjemnego ale ja bym spróbowała jednak namówić go na badanie :) czasem wyniki są niby w normie ale jednak dość słabe (u nas była dolna granica normy) i witaminy mogą je poprawić. Mój też nie był super chętny na to badanie, ale w końcu się przełamał (do kliniki pojechaliśmy razem).

My cały weekend z córką same, mąż na delegacji. Powiem Wam że humor mam dzisiaj beznadziejny, denerwuje mnie to wszystko już, wszystko ostatnio jest na mojej głowie bo mój tylko praca i praca. Jeszcze pewnie hormony moje dochodzą do tego i aż się nie chce czasem z łóżka wstać, naprawdę :/ ehh niech się już skończy ten dzień!
To sobie pomarudziłam... :) i tak bym sobie czekoladę na poprawę humoru zjadła a nie mogę :(

@AnetaManiak skończy mi się @ i od razu biorę się za badania. Tylko nie Mam pojęcia jakie. Tak szczerze to ja tylko robiłam prolaktyne i tsh i progesteron jeśli możecie pomóżcie jakie zrobić jeszcze badania. Tak żebym wiedziała co powiedzie ę laboratorium bo robię prywatnie.

@90_natka myślałam o monitoringu zasugeruje lekarzowi żeby zrobił monitoring i to cytologie. Mąż nie chętnie chce robić badania ale jeszcze to namówie.

Dziewczyny doradzcie jakie badania jeszcze zrobić i na co one są. Jestem Zielona w tym a chce się wziąść poważnie za siebie zbyt długo już czekałam 11 miesięcy myślę że teraz już potrzeba się porządnie przebadać [emoji20][emoji17]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak troszke mnie nie było byłam na weselu [emoji141],po 18 wróciłam z poprawin.Zabawa była ogolnie fajna teraz tylko głowa boli [emoji3].Wczoraj bolał mnie jajnik i zauważyłam dużo śluzu już zglupiałam i nie wiem czy wczoraj nie było owulacji ,a nie działalismy już [emoji53].Może to wino czerwone tak na ten śluz wpłynęło ,bo było tego dużo. Troszke mi dziś humor się popsuł, bo szwagir od rana dzwonił , że szwagierka w ciąży z 3 [emoji22] no i troszkę mnie dzis nie oszczędzili pytaniami kiedy my swoje będziemy mieli.Nawet osoby które wiedzą ze już długo się staramy.Zero taktu [emoji34].
Troszkę was nad robiłam [emoji4]jeszcze nie myślę trzeźwo[emoji6].
Aneta ładna z Ciebie kobitka i tak jak dziewczyny mówią ładnie ci w rudym kolorze ,bo wyostrza fajnie twoje rysy i twarz przez to jest wyrazista.
Co do witamin widać ze mają fajny skład [emoji4]
@DorciaMamaOlka jak się czujesz ?
@mfifi04 kiedy testujesz?
@xxEwelaxx tak jak dziewczyny mówią zrób trochę badań.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry