reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hejka Dziewczyny

Cio tam dzisiaj słychać??

@xxEwelaxx mam nadzieję, że @ się nie pojawiła??

@Millo zobaczysz, że wizyta będzie udana i z maleństwem wszystko dobrze[emoji10][emoji10][emoji10]pochwal się nam jak już będziesz po wizycie[emoji6]

@Zaaaneta jutro masz wizytę u tego nowego lekarza?? Na którą jaj można wiedzieć.

@DorciaMamaOlka a tak wątpiłaś, że się uda. A teraz po tymjak piszesz to aż promienieje od Ciebie szczęście[emoji7][emoji7][emoji7]

@mfifi04 zobaczysz, że i Ty będziesz szczęśliwa[emoji11][emoji11][emoji11]

@alunia87 coś ostatnio Ciebie nie widać. Odezwij się jak tam u Ciebie sytuacja.

Życzę Wszystkim miłej Niedzieli i dużo Słońca[emoji9][emoji9][emoji9][emoji274][emoji274][emoji274]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Zaneta fryzura pierwsza klasa, wcale bym tego amatorszczyzną nie nazwała.
No coś ty raz w roku dlubie jej we w
Hejka Dziewczyny

Cio tam dzisiaj słychać??

@xxEwelaxx mam nadzieję, że @ się nie pojawiła??

@Millo zobaczysz, że wizyta będzie udana i z maleństwem wszystko dobrze[emoji10][emoji10][emoji10]pochwal się nam jak już będziesz po wizycie[emoji6]

@Zaaaneta jutro masz wizytę u tego nowego lekarza?? Na którą jaj można wiedzieć.

@DorciaMamaOlka a tak wątpiłaś, że się uda. A teraz po tymjak piszesz to aż promienieje od Ciebie szczęście[emoji7][emoji7][emoji7]

@mfifi04 zobaczysz, że i Ty będziesz szczęśliwa[emoji11][emoji11][emoji11]

@alunia87 coś ostatnio Ciebie nie widać. Odezwij się jak tam u Ciebie sytuacja.

Życzę Wszystkim miłej Niedzieli i dużo Słońca[emoji9][emoji9][emoji9][emoji274][emoji274][emoji274]

Tak jutro :) trochę się stresuje już :) jeszcze rodzina nic nie wie czekam na serduszko niecierpliwie :) mam nadzieję że się doczekam :/ jutro godz 17.30 mam wizytę :)

Niestety okres przyszedł [emoji53] tak jak aplikacja pokazywała.. co się jeszcze nigdy nie zdarzyło bo przeważnie przed albo po przychodził, a w tym miesiącu kolendarzyk się nie mylił [emoji20] brak humoru brak chęci do życia.. Jednak gdzieś tam w środku miałam cichą nadzieję że nie przyjdzie [emoji17]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx jutro dzwoń do Swojego ginekologa i się umawiaj na wizytę. Ale przed nią zróbcie badania oboje. Tak żebyś miała wyniki jak do niego pójdziesz.

Cześć dziewczyny! Ale stron naprodukowałyście, nie jestem w stanie Was nadrobić dziś :)

Ewela przykro mi, że @ jednak przyszła :( miejmy nadzieję, że gin będzie miał plan na dalsze działanie u Was. A nie myślałaś o monitoringu? Może to też by pomogło, upewnić się że owulacja jest i dobrze w nią trafiacie.
Zasugeruj cytologię lekarzowi, aż dziwne że nikt Ci nigdy nie pobierał. Ja mam co rok odkąd skończyłam 18 lat i zawsze lekarze sami z siebie pobierali :)
A co do badań męża to fakt, że może to nic przyjemnego ale ja bym spróbowała jednak namówić go na badanie :) czasem wyniki są niby w normie ale jednak dość słabe (u nas była dolna granica normy) i witaminy mogą je poprawić. Mój też nie był super chętny na to badanie, ale w końcu się przełamał (do kliniki pojechaliśmy razem).

My cały weekend z córką same, mąż na delegacji. Powiem Wam że humor mam dzisiaj beznadziejny, denerwuje mnie to wszystko już, wszystko ostatnio jest na mojej głowie bo mój tylko praca i praca. Jeszcze pewnie hormony moje dochodzą do tego i aż się nie chce czasem z łóżka wstać, naprawdę :/ ehh niech się już skończy ten dzień!
To sobie pomarudziłam... :) i tak bym sobie czekoladę na poprawę humoru zjadła a nie mogę :(

@AnetaManiak skończy mi się @ i od razu biorę się za badania. Tylko nie Mam pojęcia jakie. Tak szczerze to ja tylko robiłam prolaktyne i tsh i progesteron jeśli możecie pomóżcie jakie zrobić jeszcze badania. Tak żebym wiedziała co powiedzie ę laboratorium bo robię prywatnie.

@90_natka myślałam o monitoringu zasugeruje lekarzowi żeby zrobił monitoring i to cytologie. Mąż nie chętnie chce robić badania ale jeszcze to namówie.

Dziewczyny doradzcie jakie badania jeszcze zrobić i na co one są. Jestem Zielona w tym a chce się wziąść poważnie za siebie zbyt długo już czekałam 11 miesięcy myślę że teraz już potrzeba się porządnie przebadać [emoji20][emoji17]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak troszke mnie nie było byłam na weselu [emoji141],po 18 wróciłam z poprawin.Zabawa była ogolnie fajna teraz tylko głowa boli [emoji3].Wczoraj bolał mnie jajnik i zauważyłam dużo śluzu już zglupiałam i nie wiem czy wczoraj nie było owulacji ,a nie działalismy już [emoji53].Może to wino czerwone tak na ten śluz wpłynęło ,bo było tego dużo. Troszke mi dziś humor się popsuł, bo szwagir od rana dzwonił , że szwagierka w ciąży z 3 [emoji22] no i troszkę mnie dzis nie oszczędzili pytaniami kiedy my swoje będziemy mieli.Nawet osoby które wiedzą ze już długo się staramy.Zero taktu [emoji34].
Troszkę was nad robiłam [emoji4]jeszcze nie myślę trzeźwo[emoji6].
Aneta ładna z Ciebie kobitka i tak jak dziewczyny mówią ładnie ci w rudym kolorze ,bo wyostrza fajnie twoje rysy i twarz przez to jest wyrazista.
Co do witamin widać ze mają fajny skład [emoji4]
@DorciaMamaOlka jak się czujesz ?
@mfifi04 kiedy testujesz?
@xxEwelaxx tak jak dziewczyny mówią zrób trochę badań.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry