reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Aneta ty piękna
Kobieta jesteś

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Aj dziękuję[emoji10][emoji10][emoji10]ale już Mnie korci powrót do Mojego naturalnego kolorku.
To jak kiedy testujesz???

1497123866-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiesz co uważam że rudy to Twoj kolor. Tu tak smutno wyglądasz. A kolor rudy to takie łał:-) testuje w przyszłą niedzielę.

Dziewczynki melduję się Rodzinny weekend nam się trafił. Wczoraj u młodej w przedszkolu piknik połączony z Dniem Matki i Ojca. Dziś piknik organizowany przez osiedle
@Ewela trochę dziwię się, że lekarz ngdt Ci cytologii nie pobrał. Moj to mi nagada zawsze jak dłużej niż rik się nie zgłoszę. Mieszkasz w Pl?
@aneta wow ale pazurki.

Wiesz co uważam że rudy to Twoj kolor. Tu tak smutno wyglądasz. A kolor rudy to takie łał:-) testuje w przyszłą niedzielę.

Mój M Mnie namówił w styczniu na ten kolorek. Tylko troszkę drażni Mnie, że raz w miesiącu muszę rozjaśniać i farbować. Ale na szczęście mam silne włosy za to rosną jak głupie[emoji12][emoji12]
Oj trzymam za Ciebie te kcikasy mocno mocno!!!

@aga_agi pozazdroszczę takiego weekendu. Ja to już mam dosyć pracy. Ale na szczęście kumpela jutro wraca także koniec tej harówki[emoji54][emoji54][emoji54]
Kuźwa jak przeczytałam dzień Ojca to aż podskoczyłam ale to przecież dopiero 23czerwca ufff
Kochana a jak tam u Ciebie dalej są obawy??

@aneta kochana ze spokojem jeszcze czas, w przedszkolu łączą te dwa święta.
U mnie póki co śluz taki, że dawno tak nie miałam. No ale postanowiliśmy, że czekamy do czerwcowej @ i wtedy zaczynamy działać.
Na razie Wam kibicuje i obym została tu sama na placu boju

reklama
@aneta kochana ze spokojem jeszcze czas, w przedszkolu łączą te dwa święta.
U mnie póki co śluz taki, że dawno tak nie miałam. No ale postanowiliśmy, że czekamy do czerwcowej @ i wtedy zaczynamy działać.
Na razie Wam kibicuje i obym została tu sama na placu boju
Czyli nie czujesz się jeszcze psychicznie gotowa??? Ja nie namawiam spokojnie, bo to by mogło jeszcze tylko pogorszyć, a tego oczywiście nie chcemy.

@mfifi04 teraz to już musi być dobrze. Już wystarczająco przeszłaś. Masz teraz dobrego lekarza także możesz dzięki temu też czuć się pewniej. Zobaczysz uda się!!!MUSI[emoji6][emoji6][emoji6]

Do góry