reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@Aschlee25 to widzę, że wasz przypadek nie ciekawy jest☹ macie już dzieci?? Czy staracie się o pierwsze??

@InezkaK sądzę jak Dorcia, powrót do pracy Tobie się przyda. No i cieszy Mnie to, że będziecie próbować dalej[emoji1]oby tym razem wszystki poszło jak z górki!!!Musi tak być[emoji7][emoji7][emoji7]
@xssenia z tą cierpliwością to jest bardzo ciężko. A jak tam u Ciebie?? Który to już tc??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mogę potwierdzić. Powrót do pracy mi też pomógł. Wróciłam po 10 dniach

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny ja wczoraj miałam wizytę kontrolną wszystko się ładnie oczyściło. Praktycznie już nie krwawię. Mamy już zacząć się starać i testować mam między 25-26 czerwca. Jak wyjdą dwie krechy odrazu beta i luteina. Mam ogromną nadzieje, że tym razem się uda [emoji20]

@Aschlee25 trzymam kciuki za twoje starania. My też mamy dwie córki. I trzy aniołki, plus jedna biochemiczna :( ale się nie poddam. Bardzo chcemy mieć trzecie dziecko i mam nadzieje, że będzie nam to dane [emoji173]️

Trzymam dziewczyny za was wszystkie mocno kciuki [emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

AnetaManiak mam dwie coreczki i 6 Anioleczkow pierwsza ciaza przebiegla bezproblemowo druga walczylismy bardzo dlugo liczne straty no i ciaza z wieloma komplikacjami praktycznie cala przelezana a i tak bole,krwawienia,krwotok,krwiaki itp
O Boziu. I, że Ty masz jeszcze siłę walczyć. Toć nie jedna już by się poddała. Wielki podziw dla Ciebie. Musisz mieć silną psychikę. Choć podejrzewam, że nie raz jest zwątpienie

@kate.ooo to bardzo dobrze, że wszystko samo się oczyściło i obyło się bez zabiegu. Widzę że jeszcze jedna zwolenniczka szczęśliwej Trójki[emoji6][emoji6][emoji6]

Kate a w jakim wieku masz Coreczki? u mnie starsza ma 7 lat a druga prawie 1.5 roku

Pewnie ze wszystkim nam sie uda.Nigdy nie mozna sie poddawac choc po takich przejsciach pewnie kazda z nas miala taki kryzys ze chciala to zrobic :/

Trzymam kciuki za owocne staranka i za to zeby tym razem juz wszystko bylo w porzadku[emoji182]

AnetaManiak oj tak wierz mi ze nieraz bylam o krok od deprechy.Wracalam tramwajami po wizytach uryczana i zwisalo mi to ze ludzie patrza na mnie jak na dziwaka.Najgorszy byl powrot do domu i to ze musialam udawac ze jest ok bo przeciez nie moglam ciagle plakac chodzic zaniedbana bo ucierpialaby na tym starsza Corka za to przeplakiwalam praktycznie cale noce.Najgorsze bylo to ze moje dwie ostatnie utracone ciaze zakonczyly sie juz w drugim trymestrze.Czlowiek juz jest pewny ze najgorsze ma za soba idzie na badania i otrzymujac taka informacje czuje sie jakby dostal mlotem w glowe.Z druga Coreczka przez te moje przejsciaa na kazdej wizycie czyli minimum raz w tygodniu czasami dwa mialam robione usg.Kazda wizyta byla dla mnie koszmarnym strachem.A juz jak widzialam plamienia czy nie daj Bog krew wpadalam w panike

@InezkaK U mnie 7 dc dopiero wczoraj @ się skończyła.Będę się starać,ale dużo nadzieji nie robię sobie,bo w ostatnim cyklu trochę się po przestawiało, po @ miałam plamienia w środku cyklu i @ też dziwna była,bo przyszła wcześnie i tylko 3 dni krwawienia ,a reszta to plamienia.Za tydzień idę do gina zrobi usg i zobaczymy co w trawie piszczy.Mam nadzieję ,ze coś mi zaradzi na te zawirowania.
Fajnie ,ze postanowiłas nie czekać ze staraniami dużo osób zachodzi w pierwszych cyklach więc jest szansą [emoji110].
Jakoś ostatnio mało dobrych wieści na naszej grupie.Mało za fasolkowanych ,a przybywa mam aniołków.
Za kilka dni moje urodziny już drugie kiedy podjęliśmy starania,a tu niestety dalej nic [emoji53],będę testować dwa dni ,po nich.Zawsze miałam plan na życie przed 30 ciąża, a potem dziecko i niestety nic z tego nie wychodzi.Za tydzień idę na wesele może chociaż przez chwilę zapomnę o tych staraniach.
@DorciaMamaOlka trzymam kciuki ,żeby @ nie przyszła[emoji110].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Aschlee25 Moja znajoma rok temu straciła bliźniaki w 8tyg. Długo czekali na tą pierwszą wyczekiwaną ciążę. Okazało się, że ma 20krotnie podwyższony poziom tsh. Od tamtego czasu Ona nawet nie chce się starać. Odpycha męża od siebie. Nie idzie jej w rzaden sposób pomóc. Zamknęła się w sobie. A jak usłyszała że Ja chcę od razu się starać to prawie z ziemią Mnie zrównała. Dobrze, że rzadnej z nas tutaj nic takiego nie dopada.
Twoje marzenie napewno się dobrze skończy. Każdej z nas musi. Jesteśmy silny i wytrwamy w dążeniu do marzeń [emoji6][emoji6][emoji6]

Do góry