reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Gdybys zbadala plec to dostalabys dwa miesiace urlopu macierzynskiego. A mialas zabieg czy samoistnie poronilas? Mysle, ze jakbys zabezpieczyla tkanki to udalo by Ci sie juz okreslic plec.

f2w3yx8d8eesu797.png
Poronienie samoistne. Teraz widzę jaka jestem w tych sprawach zielona.
Dziewczyny ile kosztuje takie badanie? I co wtedy dzieje się z płodem?

reklama
Trzymam mocno kciuki [emoji110] żeby nie bolało [emoji9]
U mnie znowu humoru brak.. myślałam że minie dzień przyjdzie kolejny i będzie lepiej, ale nie jest.. nic mnie nie cieszy, ciężko czas mam ostatnio

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nio to po dentyscie[emoji1][emoji1][emoji1]miałam usuwane dwie 8. Bo zaczęły mi się psuć a ich jako tako nie naprawiają. Nic nie bolało, pyszczek spuchnięty. Narazie działa jeszcze znieczulenie ale tabletki już mam przygotowane.

Oj Kochana nio co jest grane?? Ta niedziela chyba naprawdę Tobie nie była pisana. Pewnie jeszcze do tego nie możesz niczym się zająć bo w głowie tylko jedno siedzi. Masz rower?? Jak tak to wsiądź na niego i jedź przed siebie tak długo aż Ci sił zabraknie. Mi takie coś pomaga. Albo sprzątam ale tak gruntownie wszystko.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nio to po dentyscie[emoji1][emoji1][emoji1]miałam usuwane dwie 8. Bo zaczęły mi się psuć a ich jako tako nie naprawiają. Nic nie bolało, pyszczek spuchnięty. Narazie działa jeszcze znieczulenie ale tabletki już mam przygotowane.

Oj Kochana nio co jest grane?? Ta niedziela chyba naprawdę Tobie nie była pisana. Pewnie jeszcze do tego nie możesz niczym się zająć bo w głowie tylko jedno siedzi. Masz rower?? Jak tak to wsiądź na niego i jedź przed siebie tak długo aż Ci sił zabraknie. Mi takie coś pomaga. Albo sprzątam ale tak gruntownie wszystko.

Dzielna dziewczyna [emoji173] ja ostatnio byłam u dentysty ale strasznie bolało ogólnie boję się dentysty :)

Mam rower ale niestety brak czasu cały czas w biegu pomagam rodzicom mają mało firmę i idę dziś na noc do pracy, aż nie chce mi się żyć tak szczerze

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx kurde no tak chciałabym Ci pomóc poprawić ten humor. Muszę znaleźć jakiś sposób. To może spróbuj się właśnie w pracy tak troszkę zapomnieć i zajmij myśli tylko pracą. Może na jakiś czas to pomóże.
Ja też się boję ogólnie dentysty, ale od kąd zmieniłam dentystke to mogę do niej chodzić u chodzić. Nic nie boli i do tego sympatyczna[emoji6]
@InezkaK dobrze wiedzieć. U Mnie lekarz miał problem żeby znaleźć Mojego Motylka. A jak już Go znalazł to okazało się że jest zbyt malutkie jak na ten moment ciąży. Chciał poczekać jeszcze tydzień w którym to pójdzie kierunku ale 3dni po wizycie organizm sam zadecydował[emoji22]
Ale teraz tak jak piszecie to żałuję, że nie zrobiłam tego badania

Poronienie samoistne. Teraz widzę jaka jestem w tych sprawach zielona.
Dziewczyny ile kosztuje takie badanie? I co wtedy dzieje się z płodem?
Ja placilam 350zl za okreslenie tylko plci. Mozna zbadac jeszxze przyczyne poronienia u mnie kosztowalo to w sumie z plcia 600zl. Wydaje mi sie, ze z kosmowki badaja plec, bo ja akurat to mialam pobrane do badania. Inna dziewczyna dala do badania to co z niej wylatywalo. Ale dokladnie od ktorego tyg mozna zbadac plec to tego nie wiem. Najlepiej trzeba pytac w szpitalu.

f2w3yx8d8eesu797.png

@xxEwelaxx kurde no tak chciałabym Ci pomóc poprawić ten humor. Muszę znaleźć jakiś sposób. To może spróbuj się właśnie w pracy tak troszkę zapomnieć i zajmij myśli tylko pracą. Może na jakiś czas to pomóże.
Ja też się boję ogólnie dentysty, ale od kąd zmieniłam dentystke to mogę do niej chodzić u chodzić. Nic nie boli i do tego sympatyczna[emoji6]
@InezkaK dobrze wiedzieć. U Mnie lekarz miał problem żeby znaleźć Mojego Motylka. A jak już Go znalazł to okazało się że jest zbyt malutkie jak na ten moment ciąży. Chciał poczekać jeszcze tydzień w którym to pójdzie kierunku ale 3dni po wizycie organizm sam zadecydował[emoji22]
Ale teraz tak jak piszecie to żałuję, że nie zrobiłam tego badania

W ktorym bylas tyg ciazy? Juz sie calkowicie oczyscilas?

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Ja okreslalam płeć i przyczynę koszt był 600 zł.później zarejstowalismy Jasia w urzędzie i dostałam 8 tyg.macierzyńskiego .... Serduszko przestało bić w 10 tc

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry