reklama
alunia87
Fanka BB :)
Też czytałam o mamie ginekolog to smutne jak wiele jest takich tragedi wokół nas.Nawet lekarka nie jest wstanie przed tym uciec .Dla osoby publicznej to jest duży cios,bo jest rozpoznawalna i nie może swojej tragedii przeżyć w samotności. [emoji22][emoji21]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Hejka Dziewczyny. Mnie wczoraj zmuliło i razem z M poszliśmy się położyć razem z kurami [emoji12][emoji12][emoji12]
Dzisiaj ma 9.30 idę do dentysty☹☹☹trzymajcie za Mnie kciuki[emoji6]
Miłego Słonecznego Dzionka[emoji10][emoji10][emoji10]
I żadnych smutasów [emoji1][emoji1]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Jestes na l4 czy urlopie macierzynskim?To nie przykrość to wzruszenie...
Dzień minął pracowicie-sprzatanie ale jest zadowolenie. Też nie lubię poniedziałku ale jestem na zwolnieniu i akurat ten dzisiejszy jest fajny
××Ewela××
Trzymam mocno kciuki [emoji110] żeby nie bolało [emoji9]Hejka Dziewczyny. Mnie wczoraj zmuliło i razem z M poszliśmy się położyć razem z kurami [emoji12][emoji12][emoji12]
U mnie znowu humoru brak.. myślałam że minie dzień przyjdzie kolejny i będzie lepiej, ale nie jest.. nic mnie nie cieszy, ciężko czas mam ostatnio
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
aga_agi
Jestem na L4. 18 maja straciłam ciążę (6/7 tydzień). Z tego tytułu dostałam dwa tygodnie zwolnienia.Jestes na l4 czy urlopie macierzynskim?
Aga agi a nie chcialas poznac plci dziecka ? Przepraszam ale nie pamietam sama poronilas czy w szpitalu ?Jestem na L4. 18 maja straciłam ciążę (6/7 tydzień). Z tego tytułu dostałam dwa tygodnie zwolnienia.
Sent from my LG-K420 using Forum BabyBoom mobile app
aga_agi
Sama, w domu wtedy byłam. Jak o tym pisałyście to tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby wiedzieć. Nie miałam pojęcia, że można takie rzeczy robić, poza tym nie wiem czy u mnie nie było za wcześnie. Pęcherzyk był bardzo mały i się nie rozwijał.Aga agi a nie chcialas poznac plci dziecka ? Przepraszam ale nie pamietam sama poronilas czy w szpitalu ?
Sent from my LG-K420 using Forum BabyBoom mobile app
reklama
justys0702
Gdybys zbadala plec to dostalabys dwa miesiace urlopu macierzynskiego. A mialas zabieg czy samoistnie poronilas? Mysle, ze jakbys zabezpieczyla tkanki to udalo by Ci sie juz okreslic plec.Jestem na L4. 18 maja straciłam ciążę (6/7 tydzień). Z tego tytułu dostałam dwa tygodnie zwolnienia.