reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Mój poniedziałek minąl szybko w pracy na popołudniu

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też czytałam o mamie ginekolog to smutne jak wiele jest takich tragedi wokół nas.Nawet lekarka nie jest wstanie przed tym uciec .Dla osoby publicznej to jest duży cios,bo jest rozpoznawalna i nie może swojej tragedii przeżyć w samotności. [emoji22][emoji21]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny. Mnie wczoraj zmuliło i razem z M poszliśmy się położyć razem z kurami [emoji12][emoji12][emoji12]
Dzisiaj ma 9.30 idę do dentysty☹☹☹trzymajcie za Mnie kciuki[emoji6]
Miłego Słonecznego Dzionka[emoji10][emoji10][emoji10]
I żadnych smutasów [emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To nie przykrość to wzruszenie...

Dzień minął pracowicie-sprzatanie ale jest zadowolenie. Też nie lubię poniedziałku ale jestem na zwolnieniu i akurat ten dzisiejszy jest fajny
Jestes na l4 czy urlopie macierzynskim?

f2w3yx8d8eesu797.png

Hejka Dziewczyny. Mnie wczoraj zmuliło i razem z M poszliśmy się położyć razem z kurami [emoji12][emoji12][emoji12]
Dzisiaj ma 9.30 idę do dentysty☹☹☹trzymajcie za Mnie kciuki[emoji6]
Miłego Słonecznego Dzionka[emoji10][emoji10][emoji10]
I żadnych smutasów [emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki [emoji110] żeby nie bolało [emoji9]
U mnie znowu humoru brak.. myślałam że minie dzień przyjdzie kolejny i będzie lepiej, ale nie jest.. nic mnie nie cieszy, ciężko czas mam ostatnio

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj po praz pierwszy korzystam z komputera, a nie apki w tel i widzę, że mój suwaczek nadal działa. na aplikacji go nie było widać .

Aga agi a nie chcialas poznac plci dziecka ? Przepraszam ale nie pamietam sama poronilas czy w szpitalu ?

Sent from my LG-K420 using Forum BabyBoom mobile app
Sama, w domu wtedy byłam. Jak o tym pisałyście to tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby wiedzieć. Nie miałam pojęcia, że można takie rzeczy robić, poza tym nie wiem czy u mnie nie było za wcześnie. Pęcherzyk był bardzo mały i się nie rozwijał.

reklama
Jestem na L4. 18 maja straciłam ciążę (6/7 tydzień). Z tego tytułu dostałam dwa tygodnie zwolnienia.
Gdybys zbadala plec to dostalabys dwa miesiace urlopu macierzynskiego. A mialas zabieg czy samoistnie poronilas? Mysle, ze jakbys zabezpieczyla tkanki to udalo by Ci sie juz okreslic plec.

f2w3yx8d8eesu797.png

Do góry