reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Więc działaj. Bierz chłopa do łóżka :) do dzieła

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wezmę go oczywiście że co wymecze :) wczoraj też go pomeczylam. Dziewczyny jeśli pokazał się ten śluz a wczoraj były Przytulanki to też jest szansa czy musi to był wtedy co jest płodny śluz sorki za głupie pytanie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@aga_agi Ja jeszcze lodów nie zjadłam ale już też ogarnęłam i mieszkanie i psiaki i siebie [emoji6] jeszcze tylko jakiś obiadek upuchcić

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wezmę go oczywiście że co wymecze :) wczoraj też go pomeczylam. Dziewczyny jeśli pokazał się ten śluz a wczoraj były Przytulanki to też jest szansa czy musi to był wtedy co jest płodny śluz sorki za głupie pytanie

Mi lekarz mówił, że od momentu jak się zacznie śluz to przez te 3dni najlepiej codziennie. Ale to pisze jak nam mówił, a u nas mąż ma za słabe i zbyt mało plemników.

Ewela myślę, że szansa jest :-) ale poprawić jak najbardziej wskazane :-D

Czytam Was kobitki, ale ostatnio jakiś gorszy czas. Mam nadzieję, że już będą tylko pozytywne dni :-)

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Ewela myślę, że szansa jest :-) ale poprawić jak najbardziej wskazane :-D

Czytam Was kobitki, ale ostatnio jakiś gorszy czas. Mam nadzieję, że już będą tylko pozytywne dni :-)

A[*] S[*] E[*]
O witamy w klubie też mamy zły nastroj. No to będę męczyć M przez kilka dni :)

@kamisia871 witaj po długiej nieobecności[emoji6][emoji6][emoji6]
Spoko gorsze dni i nas dopadają, ale dobrze, że się odezwałaś bo jakby co jak to @aga_agi pisze kopala w dupe [emoji1][emoji1][emoji1]

Kochane czytam cały czas co tu się dzieje, ale po prostu jakoś ni się zamilkło :-) korona na głowę i do przodu :-)

A[*] S[*] E[*]

reklama
Jedna dziewczyna udostepnila to na fc mamyginekolog:

Do bram niebieskich zapukało dziecię, wiedząc że nie ma go już na świecie. Po jego twarzy łezki spływały i szeptał przy tym….”Ja chce do mamy”. Czy tak naprawdę stać się musiało?- w główce zadawał sobie pytanie. Nagle bramę otworzył Stróż Anioł Jego i głośno powiedział…”Nie płacz kolego. Troszkę pobędziesz tu z nami i wkrótce spotkasz się z rodzicami. Dziecię
spojrzało na Stróża swego wciąż nie mogąc pojąc Dlaczego. Bardzo chciało wrócić do mamy i nie przechodzić przez próg tej bramy. Anioł wziął wtedy dziecię na ręce pokiwał głową jakby w podzięce, coś mu tłumaczył wyjaśniał Dlaczego mówił tak cicho by nikt nie słyszał tego. Po krótkiej chwili dziecię na niego spojrzało, przetarło oczka, płakać przestało. Wtuliło się mocno w Anioła ramiona szepcząc do ucha….”Chodźmy do Boga”. Gdy przechodzili przez wielką bramę dziecię spojrzało jeszcze przez ramię. Pomachało rączką na pożegnanie swojej jedynej, najdroższej mamie. Gdy się wrota za nim zamknęły synek wyszeptał jeszcze te słowa…..” Każdego dnia przychodził tu będę, by was powitać kochani rodzice. Będę się modlił za Wami do Boga by nigdy więcej nie spotkała was trwoga. Za mnie kochajcie moje rodzeństwo i pielęgnujcie swoje małżeństwo. Chociaż Wam nigdy nie powiedziałem- Kocham Was Bardzo- (a tak bardzo chciałem). I zanim Anioł się zorientował, dziecię zasnęło w jego ramionach ze smutną minka, słonymi łzami, bo będzie tęsknić za rodzicami……….”

f2w3yx8d8eesu797.png

Do góry