Więc działaj. Bierz chłopa do łóżka do dziełaPokazał się płodny śluz ojej jak fajnie
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc działaj. Bierz chłopa do łóżka do dziełaPokazał się płodny śluz ojej jak fajnie
No to Kochana do roboty[emoji6][emoji6][emoji6]Pokazał się płodny śluz ojej jak fajnie
Wezmę go oczywiście że co wymecze wczoraj też go pomeczylam. Dziewczyny jeśli pokazał się ten śluz a wczoraj były Przytulanki to też jest szansa czy musi to był wtedy co jest płodny śluz sorki za głupie pytanieWięc działaj. Bierz chłopa do łóżka do dzieła
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz mówił, że od momentu jak się zacznie śluz to przez te 3dni najlepiej codziennie. Ale to pisze jak nam mówił, a u nas mąż ma za słabe i zbyt mało plemników.Wezmę go oczywiście że co wymecze wczoraj też go pomeczylam. Dziewczyny jeśli pokazał się ten śluz a wczoraj były Przytulanki to też jest szansa czy musi to był wtedy co jest płodny śluz sorki za głupie pytanie
O witamy w klubie też mamy zły nastroj. No to będę męczyć M przez kilka dniEwela myślę, że szansa jest :-) ale poprawić jak najbardziej wskazane
Czytam Was kobitki, ale ostatnio jakiś gorszy czas. Mam nadzieję, że już będą tylko pozytywne dni :-)
-----------------------------
Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!
A[*] S[*] E[*]