reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Według Mnie pełen podziw dla Niej, że po takiej traumie wstała na Nogi i zobacz jak daleko zaszła. Musimy brać z niej przykład. W tamtych rejonach ponoć dalej jest praktykowane to okaleczanie kobiet. I po co??? Po to żeby mężczyzna miał przyjemność. Chore to wszystko jest.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem co to może być za przyjemność. Trauma na całe życie:-/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem co to może być za przyjemność. Trauma na całe życie:-/

Też tego nie rozumiem. I najgorsze jest to, że mimo iż własna matka wie jakie to bolesne i co zostawia w psychice to każe robić to Swojej córce[emoji22][emoji22][emoji22]

Też tego nie rozumiem. I najgorsze jest to, że mimo iż własna matka wie jakie to bolesne i co zostawia w psychice to każe robić to Swojej córce[emoji22][emoji22][emoji22]

Ja bym na to nie pozwoliła

Aneta kiedyś, jeszcze przed ślubem myślałam nad robieniem tego typu albumów i kartek na zamówienie. Ale później jakoś odpusciłam ten pomysł. Kilka razy robiłam coś takiego "większego" ale to w ramach prezentu np na ślub znajomych czy kuzynki. Mąż mnie ostatnio nawet znowu namawiał żebym się za to zabrała "zarobkowo" właśnie ale jakoś nie mogę się przekonać :)

Dziewczyny ja pamiętam jak jeszcze przed pierwszą stratą kiedy długo się staraliśmy i nie wychodziło to miałam wrażenie że wszędzie wokół a to ciężarne, a to maluszki. Wtedy właśnie usunęłam sobie nawet konto na fb bo ciągle tylko tego typu zdjęcia. Doszło nawet do tego, że (wstyd się przyznać ale naprawdę tak było...) prawie nie poszłam na ślub kuzynki bo okazało się, że jest w ciąży! Skończyło się na tym, że jednak poszłam ale szybko wróciłam do domu. Teraz z tego z kuzynką już w sumie żartujemy ale wtedy naprawdę nie było mi do śmiechu.
Wiem że łatwo się mówi, ale naprawdę trzeba spróbować z tym walczyć (mi dużo czasu to zajęło ale udało mi się zmienić nastawienie i o dziwo nawet wtedy wreszcie powoli wszystko zaczęło się układać i zaszłam w ciążę) To, że nam się nie udaje, albo że dotknęła nas tragedia związana ze stratą dziecka nie sprawia że jesteśmy gorsze. Wierzę że każda z nas prędzej czy później doczeka się swojego wymarzonego szczęścia i wszystkie będziemy szczęśliwymi Mamusiami! :):)

@90_natka wiesz co masz racje. Koniec z użalaniem się nad sobą tylko trzeba wziąść się do roboty!! I może dobrze też zrobi nam wszystkim jak przestaniemy myśleć tylko o tym a spróbujemy myśleć o sobie i zająć się czym. To bebędzie BARDZO BARDZO TRUDNE

A i jeszcze zapomniałam dodać. Popieram Twojego męża. Bo wiesz dla Ciebie te kartki, albumy itp to przyjemność, a ta przyjemność może się zamienić i w korzyść [emoji6][emoji6][emoji6]

Dziewczyny przesyłam Wam pozytywne myśli i dobry humor. Dziś mam go w nadmiarze, więc się dzielę
U mnie na drugie śniadanie były dziś lody -polecam. A potem to takiego powera dostałam sypialnia wysprzatana na tip top łącznie z oknem i firanami.

No właśnie też nie zbyt[emoji17] bo głupia wlazłam na fc i co i pierwszy post znajoma urodziła i wystawiła zdjęcie maluszka[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Wrzucę dosłownie tego fc!!!
Wiesz co Kochana musimy sobie coś wymyślić na poprawę humoru.

Może zawsze w zamrażarce ulubione lody???? Ja muszę parę kilo zrzucić a lody szybko się spalają, także potem sumienie nie będzie dręczyć[emoji6]

Oj kochana [emoji7] też staram się ograniczyć fb u mnie już wszyscy są szczęśliwymi mamami i pokazują zdjęcia wkolko .. brak słów ale my też się doczekamy i Będziemy wstawiać takie zdjęcia..

Lody dobry pomysł tylko ja cały czas je jem [emoji23] i gardło siada hehe

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry