reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Właśnie obejrzałam film "kwiat pustyni " zobaczcie sobie. Dla kobiet o silnej psychice :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
Ale Wam zazdroszczę zdolności do szycia :) też zawsze chciałam coś uszyć ale w tej kwestii to ze mnie beztalencie hehe ;)
Ale ja lubię przeróżne rękodzieło z papieru, robię kartki, albumy, zaproszenia itp :) to mnie zawsze uspokajało :) teraz co prawda jak jestem w ciąży to nie mam siły na to bo jak córka wreszcie pójdzie spać to ja też tylko o położeniu się marzę ale kiedyś to dosłownie dzień w dzień w tym siedziałam :) nawet na nasz ślub 5 lat temu wszystko robiłam sama, od zaproszeń przez winietki i podziękowania dla gości aż do albumu-takiej księgi gości :) a teraz tylko się zabiorę ledwo jak jest jakaś okazja typu imieniny czy urodziny kogoś w rodzinie :) ale mam nadzieję że po porodzie tak sobie wszystko ułożę że znajdę czas i siły :) choć przy dwójce maluchów pewnie będzie niełatwo.

Mfifi też oglądałam kiedyś ten film, zresztą książkę najpierw czytałam i bardzo mi się podobała.

Ewela ja też wielką fanką jestem całej serii ;) ale ósemki jeszcze nie widzieliśmy bo ciągle nam nie po drodze do kina hahaha ;)

Miłego dnia :)

Hejka Dziewczyny[emoji16][emoji6]

@mfifi04 film jest przepiękny. Szkoda tylko, że to co w nim ukazane jest rzeczywistością[emoji22].Takie filmy zawsze wywołują u Mnie Łzy

@xxEwelaxx mam nadzieję, że dzisiaj humor lepszy?? A jeżeli nie to a kysz a kysz z tymi złymi myślami[emoji11][emoji11][emoji11]

@aga_agi ja uwielbiam kabaret z Ani Mru Mru "Lokomotywa" za każdym razem jak to widzę to się śmieje jak głupia[emoji1][emoji1][emoji1]

Jak lubicie się pośmiać to pooglądajcie sobie na necie "Jelenie Jaja" fajne skecze mają[emoji4][emoji4][emoji4]

@90_natka Kochana też masz fajną pasję. Ja zawsze zamawiałam takie kartki albo książeczki od jednej pani. Wolałam jej zapłacić niż w sklepie bo wiem ile trzeba w to serca włożyć. A nie myślałaś o tym żeby to po znajomych sprzedawać?? Takie na zamówienie??

[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 film jest przepiękny. Szkoda tylko, że to co w nim ukazane jest rzeczywistością[emoji22].Takie filmy zawsze wywołują u Mnie Łzy

@xxEwelaxx mam nadzieję, że dzisiaj humor lepszy?? A jeżeli nie to a kysz a kysz z tymi złymi myślami[emoji11][emoji11][emoji11]

@aga_agi ja uwielbiam kabaret z Ani Mru Mru "Lokomotywa" za każdym razem jak to widzę to się śmieje jak głupia[emoji1][emoji1][emoji1]

Jak lubicie się pośmiać to pooglądajcie sobie na necie "Jelenie Jaja" fajne skecze mają[emoji4][emoji4][emoji4]

@90_natka Kochana też masz fajną pasję. Ja zawsze zamawiałam takie kartki albo książeczki od jednej pani. Wolałam jej zapłacić niż w sklepie bo wiem ile trzeba w to serca włożyć. A nie myślałaś o tym żeby to po znajomych sprzedawać?? Takie na zamówienie??

Oj kiepski humor .. jeszcze kierowniczka zadzwoniła żebym przyszła na 16 do pracy a ja chciałam dziś mieć święty spokój aj..
A u Ciebie jak nastrój?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Oj kiepski humor .. jeszcze kierowniczka zadzwoniła żebym przyszła na 16 do pracy a ja chciałam dziś mieć święty spokój aj..
A u Ciebie jak nastrój?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie też nie zbyt[emoji17] bo głupia wlazłam na fc i co i pierwszy post znajoma urodziła i wystawiła zdjęcie maluszka[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Wrzucę dosłownie tego fc!!!
Wiesz co Kochana musimy sobie coś wymyślić na poprawę humoru.

Może zawsze w zamrażarce ulubione lody???? Ja muszę parę kilo zrzucić a lody szybko się spalają, także potem sumienie nie będzie dręczyć[emoji6]

Ja podziwiam takie kobiety jak w tym filmie. Straszne to co przeżywają:-/

reklama
Ja podziwiam takie kobiety jak w tym filmie. Straszne to co przeżywają:-/

Według Mnie pełen podziw dla Niej, że po takiej traumie wstała na Nogi i zobacz jak daleko zaszła. Musimy brać z niej przykład. W tamtych rejonach ponoć dalej jest praktykowane to okaleczanie kobiet. I po co??? Po to żeby mężczyzna miał przyjemność. Chore to wszystko jest.

Do góry