reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Dobrze piszesz[emoji4][emoji4][emoji6] czasami przydają się i takie konkretniejsze słowa[emoji6][emoji6][emoji6]Ewela na kolano i klapa na tyłek za takie myśli. Nadzieja nie może Cię opuścić ona jest bardzo potrzebna.
Aneta super pomysł z tym motylem, może też coś uszyję takie uczczenie pamięci o kruszynce.
Ja dzięki Motylkowi wiem, że był kiedyś ze Mną i nigdy przenigdy o Nim nie zapomnę!!!
Lubisz szyć??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
aga_agi
Uwielbiam, szyję na maszynie. Raczej amatorsko, ale córcia chodzi w czapkach tylko od mamusi właśnie obiecałam jej rożek dla lali na dzień dziecka.
A na pamiątkę przyszedł mi do głowy pomysł mini cukierka, bo od samego początku miałam problem z cukrzycą ciążową.
A na pamiątkę przyszedł mi do głowy pomysł mini cukierka, bo od samego początku miałam problem z cukrzycą ciążową.
aga_agi
Mfifi ja potrafisz skrócić spodnie, to potrafisz też dużo więcejDziewczyny ja umiem tylko skrócić spodnie na maszynie.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
No wlasnie dziewczyny ja szyje posciele , kocyki i ciuszki dla dzieci i zadnego dnia nie zapominam o moich aniolkach [emoji56]a przy kazdym zamówieniu zastanawiam sie co bym wybrała dla mojej córci lub synka czy taki kolor czy taki wzór. ...i jak mam gorsze dni to jest to bardziej bolesne ...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Jednak zostaje przy spodniach :-)Mfifi ja potrafisz skrócić spodnie, to potrafisz też dużo więcej
aga_agi
O widzicie jakie my uzdolnione mamuśki jesteśmy
Może to i lepiej, bo jak w cug wpadniesz to można fortunę na materiałach i dodatkach stracićJednak zostaje przy spodniach :-)
reklama
AnetaManiak
Szyjesz takie rzeczy??? Świetna sprawa z tym szyciem. Chyba się nakręciłam i jak w końcu nam się poszczęści to i Ja może coś spróbuje. Bo na chwilę obecną to szydełko i druty idą w ruch. A maszynę wyciągam jak muszę coś przerobić.No wlasnie dziewczyny ja szyje posciele , kocyki i ciuszki dla dzieci i zadnego dnia nie zapominam o moich aniolkach [emoji56]a przy kazdym zamówieniu zastanawiam sie co bym wybrała dla mojej córci lub synka czy taki kolor czy taki wzór. ...i jak mam gorsze dni to jest to bardziej bolesne ...
A dziewczyny jesteście raczej typami domowników czy pracoholików poza domych [emoji12]
Bo Ja to mam to czasami to a czasami to. Ale jak za dużo pracuję to Mój M narzeka[emoji34], że za dużo obowiązków na siebie biorę. Maruda jeden z niego[emoji12][emoji12]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom