reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny pewnie dzisiaj zajęte jesteście, ale mam do was pytanie. Bo mam mały problem. Od trzech dni delikatnie plamie myślałam, że to się rozkręci ale tak się bie dzieje. Myślałam, że to okres więc w pierwszy dzień poleciałam od razu do Mojego gina, żeby się umówić na monitoring. A, że akurat wychodził z gabinetu to chwilke z nim pogadałam i kazał brać tabletki od 3dc czyli od dzisiaj. Tylko, że Ja teraz mam dylemat czy to plamienie mogę uważać za okres?? Do lekarza dzisiaj dostać się nie mogłam bo wczoraj u nas było wolne(mieszkam w Niemczech)i zrobił sobie długo weekend ☹☹

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny pewnie dzisiaj zajęte jesteście, ale mam do was pytanie. Bo mam mały problem. Od trzech dni delikatnie plamie myślałam, że to się rozkręci ale tak się bie dzieje. Myślałam, że to okres więc w pierwszy dzień poleciałam od razu do Mojego gina, żeby się umówić na monitoring. A, że akurat wychodził z gabinetu to chwilke z nim pogadałam i kazał brać tabletki od 3dc czyli od dzisiaj. Tylko, że Ja teraz mam dylemat czy to plamienie mogę uważać za okres?? Do lekarza dzisiaj dostać się nie mogłam bo wczoraj u nas było wolne(mieszkam w Niemczech)i zrobił sobie długo weekend ☹☹

Ale żywa krew czy brązowa??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta to pierwsza @ po poronieniu ? Ja tak mialam poprzednio niedosc ze przyszła po ponad 5 tygodniach to cztery dni plamienia a potem dwa dni krwawienia

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurczę może to nie okres.. niestety malo o tym wiem

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie skonczylam sie oczyszczać po poronieniu w sobote wieczorem tak mi sie wydawało i do wczoraj wszystko bylo w porzadku a dzisiaj od rana znowu krwawie nie jest to obfite tylko słabe ...czy któraś z was tak mialam?

Anetko nie jeszcze nie czuje ruchow.Jestem dopiero w 13 tyg:)Co do plamienia to to moze byc okres..po poronieniu dziwnie wszystko moze dzialac..

Inezka to normalne.Moze tak byc ze niby juz koniec a jednak jeszcze poleci.Nie stresuj się:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta to pierwsza @ po poronieniu ? Ja tak mialam poprzednio niedosc ze przyszła po ponad 5 tygodniach to cztery dni plamienia a potem dwa dni krwawienia

Tak to jest pierwsza @ pierwszego dnia było to bardziej różowe z rana i dlatego zaleciałam do gina. Wczoraj troszkę zabrudzonego śluzu. Dzisiaj dosłownie raz i to rano widziałam już tylko brązowy śluz a teraz wieczorem jest już czysty zwykły śluz. Już dosłownie zgupiałam

Tak to jest pierwsza @ pierwszego dnia było to bardziej różowe z rana i dlatego zaleciałam do gina. Wczoraj troszkę zabrudzonego śluzu. Dzisiaj dosłownie raz i to rano widziałam już tylko brązowy śluz a teraz wieczorem jest już czysty zwykły śluz. Już dosłownie zgupiałam

Pierwsza @zawsze jest inna. Myślę że nie ma powodu się denerwować

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki Kochane [emoji10][emoji10][emoji10] na was zawsze można liczyć[emoji1][emoji1][emoji1]

Do góry