reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja zawsze pierwsze dwa dni miałam plamienia, liczyłam to jako pierwsze dni @. Tym bardziej, że krawaienie miałam przez 4dni, czyli łącznie 6.
A gin mi mówił, że oierwsza @po poronieniu może być dziwna.
No właśnie Ja gambeta swojego od razu zaczęłam pytać o starania i tak pewnie On jak i Ja zapomnieliśmy jak to bedzie z tym pierwszym okresem. A ja muszę mieć stymulację żeby wszystko było silniejsze przy tych słabych plemnikach mojego M

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie Ja gambeta swojego od razu zaczęłam pytać o starania i tak pewnie On jak i Ja zapomnieliśmy jak to bedzie z tym pierwszym okresem. A ja muszę mieć stymulację żeby wszystko było silniejsze przy tych słabych plemnikach mojego M

A czym masz stymulowany cykl? CLO? Pytam z ciekawości bo ja miałam właśnie CLO ale od 5dc i moja koleżanka też właśnie od 5dc a Ty masz już od 3 i tak mnie to zaintrygowało :)

Ale powiedział, że od kiedy możecie się starać? To już teraz? Kurcze nie orientuję się w tym wszystkim. Z zajściem nie mamy problemów, corka w drugim cyklu starań. Teraz w 4ale nawet nie bardzo intensywnych. Jednak coś poszło nie tak.

A czym masz stymulowany cykl? CLO? Pytam z ciekawości bo ja miałam właśnie CLO ale od 5dc i moja koleżanka też właśnie od 5dc a Ty masz już od 3 i tak mnie to zaintrygowało :)
clomifen ferring tak się nazywają leki które dostaję. Całkiem możliwe, że to niemiecka odmiana clo. Bynajmniej te tabletki bierze się od 3 albo od 5dc. Ale nie wiem od czego to zależy. Poprzedni cykl w którym się udało brałam od 5dc a w tym lekarz kazał mi już od 3dc

Ale powiedział, że od kiedy możecie się starać? To już teraz? Kurcze nie orientuję się w tym wszystkim. Z zajściem nie mamy problemów, corka w drugim cyklu starań. Teraz w 4ale nawet nie bardzo intensywnych. Jednak coś poszło nie tak.
Praktycznie od razu jak tylko skończę krwawić. Bo jak już byłam u niego na 8dc to już było tylko delikatne plamienie i czysta macica

clomifen ferring tak się nazywają leki które dostaję. Całkiem możliwe, że to niemiecka odmiana clo. Bynajmniej te tabletki bierze się od 3 albo od 5dc. Ale nie wiem od czego to zależy. Poprzedni cykl w którym się udało brałam od 5dc a w tym lekarz kazał mi już od 3dc

To pewnie to samo :) bo clo to właśnie klomifen. Nigdy nie słyszałam że już można od 3 dc także dzięki za informację bo może mi się przydać na przyszłość :) i trzymam kciuki żeby stymulacja znowu pomogła Ci szczęśliwie zajść w ciążę :)

Aaa... no nam kazał się wstrzymać do po pierwszej @. Właśnie ze wzg na to możliwość wystąpienia dziwności następnej @.
A Mój Mi powiedział że teraz hormony są nastawione na ciążę i łatwiej można zajść. A jak organizm nie będzie przygotowany to po prostu do niczego nie dojdzie. No i też to, że była to wczesna ciąża i poronienie samoistne. I nie kazał zwlekać. Co lekarz to inna opinia[emoji6]

reklama
To pewnie to samo :) bo clo to właśnie klomifen. Nigdy nie słyszałam że już można od 3 dc także dzięki za informację bo może mi się przydać na przyszłość :) i trzymam kciuki żeby stymulacja znowu pomogła Ci szczęśliwie zajść w ciążę :)
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć[emoji6][emoji1][emoji6] na ulotce nawet wyczytałam, że można od 3 albo 5dc [emoji4] wiesz tylko co jest dziwne, że dostawałam Clo w polsce i nam się nie udawało a jak tutaj dostałam ten lek to za pierwszym razem

Do góry