reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja zawsze pierwsze dwa dni miałam plamienia, liczyłam to jako pierwsze dni @. Tym bardziej, że krawaienie miałam przez 4dni, czyli łącznie 6.
A gin mi mówił, że oierwsza @po poronieniu może być dziwna.
No właśnie Ja gambeta swojego od razu zaczęłam pytać o starania i tak pewnie On jak i Ja zapomnieliśmy jak to bedzie z tym pierwszym okresem. A ja muszę mieć stymulację żeby wszystko było silniejsze przy tych słabych plemnikach mojego M

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie Ja gambeta swojego od razu zaczęłam pytać o starania i tak pewnie On jak i Ja zapomnieliśmy jak to bedzie z tym pierwszym okresem. A ja muszę mieć stymulację żeby wszystko było silniejsze przy tych słabych plemnikach mojego M

A czym masz stymulowany cykl? CLO? Pytam z ciekawości bo ja miałam właśnie CLO ale od 5dc i moja koleżanka też właśnie od 5dc a Ty masz już od 3 i tak mnie to zaintrygowało :)

Ale powiedział, że od kiedy możecie się starać? To już teraz? Kurcze nie orientuję się w tym wszystkim. Z zajściem nie mamy problemów, corka w drugim cyklu starań. Teraz w 4ale nawet nie bardzo intensywnych. Jednak coś poszło nie tak.

A czym masz stymulowany cykl? CLO? Pytam z ciekawości bo ja miałam właśnie CLO ale od 5dc i moja koleżanka też właśnie od 5dc a Ty masz już od 3 i tak mnie to zaintrygowało :)
clomifen ferring tak się nazywają leki które dostaję. Całkiem możliwe, że to niemiecka odmiana clo. Bynajmniej te tabletki bierze się od 3 albo od 5dc. Ale nie wiem od czego to zależy. Poprzedni cykl w którym się udało brałam od 5dc a w tym lekarz kazał mi już od 3dc

Ale powiedział, że od kiedy możecie się starać? To już teraz? Kurcze nie orientuję się w tym wszystkim. Z zajściem nie mamy problemów, corka w drugim cyklu starań. Teraz w 4ale nawet nie bardzo intensywnych. Jednak coś poszło nie tak.
Praktycznie od razu jak tylko skończę krwawić. Bo jak już byłam u niego na 8dc to już było tylko delikatne plamienie i czysta macica

clomifen ferring tak się nazywają leki które dostaję. Całkiem możliwe, że to niemiecka odmiana clo. Bynajmniej te tabletki bierze się od 3 albo od 5dc. Ale nie wiem od czego to zależy. Poprzedni cykl w którym się udało brałam od 5dc a w tym lekarz kazał mi już od 3dc

To pewnie to samo :) bo clo to właśnie klomifen. Nigdy nie słyszałam że już można od 3 dc także dzięki za informację bo może mi się przydać na przyszłość :) i trzymam kciuki żeby stymulacja znowu pomogła Ci szczęśliwie zajść w ciążę :)

Aaa... no nam kazał się wstrzymać do po pierwszej @. Właśnie ze wzg na to możliwość wystąpienia dziwności następnej @.
A Mój Mi powiedział że teraz hormony są nastawione na ciążę i łatwiej można zajść. A jak organizm nie będzie przygotowany to po prostu do niczego nie dojdzie. No i też to, że była to wczesna ciąża i poronienie samoistne. I nie kazał zwlekać. Co lekarz to inna opinia[emoji6]

reklama
To pewnie to samo :) bo clo to właśnie klomifen. Nigdy nie słyszałam że już można od 3 dc także dzięki za informację bo może mi się przydać na przyszłość :) i trzymam kciuki żeby stymulacja znowu pomogła Ci szczęśliwie zajść w ciążę :)
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć[emoji6][emoji1][emoji6] na ulotce nawet wyczytałam, że można od 3 albo 5dc [emoji4] wiesz tylko co jest dziwne, że dostawałam Clo w polsce i nam się nie udawało a jak tutaj dostałam ten lek to za pierwszym razem

Do góry