justys0702
Fanka BB :)
Czyli sie udalo[emoji5]Beta 25.14[emoji5]
Gratulacje[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli sie udalo[emoji5]Beta 25.14[emoji5]
Grunt to fachowe podejście [emoji4] z takim lekarzem na pewno Ci się uda [emoji16]Już po wizycie. Nowy doktor bardzo miły. Powiedział że możemy zacząć się starać. Jeśli tylko pojawia się 2 krechy natychmiast się do niego zgłosić. Wtedy da jakieś sterydy i coś tam jeszcze na podtrzymanie. Zapisał mi jeszcze lek na obniżenie prolaktyny. Zwiększył dawkę eutyrox z25 na 50. Powiedział że on tu nie widzi problemu z zachodzeniem tylko z donoszeniem. Mam iść do gin ma nfz załatwić skierowanie na badania genetyczne. Któraś miała robione? Ogólnie z wizyty jestem zadowolona :-) nowa nadzieja we mnie wstąpiła.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam zespół antyfosfolipidowy mthrf nic nie wyszłoJuż po wizycie. Nowy doktor bardzo miły. Powiedział że możemy zacząć się starać. Jeśli tylko pojawia się 2 krechy natychmiast się do niego zgłosić. Wtedy da jakieś sterydy i coś tam jeszcze na podtrzymanie. Zapisał mi jeszcze lek na obniżenie prolaktyny. Zwiększył dawkę eutyrox z25 na 50. Powiedział że on tu nie widzi problemu z zachodzeniem tylko z donoszeniem. Mam iść do gin ma nfz załatwić skierowanie na badania genetyczne. Któraś miała robione? Ogólnie z wizyty jestem zadowolona :-) nowa nadzieja we mnie wstąpiła.
Sterydy? Czyli encorton pewnieJuż po wizycie. Nowy doktor bardzo miły. Powiedział że możemy zacząć się starać. Jeśli tylko pojawia się 2 krechy natychmiast się do niego zgłosić. Wtedy da jakieś sterydy i coś tam jeszcze na podtrzymanie. Zapisał mi jeszcze lek na obniżenie prolaktyny. Zwiększył dawkę eutyrox z25 na 50. Powiedział że on tu nie widzi problemu z zachodzeniem tylko z donoszeniem. Mam iść do gin ma nfz załatwić skierowanie na badania genetyczne. Któraś miała robione? Ogólnie z wizyty jestem zadowolona :-) nowa nadzieja we mnie wstąpiła.