reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny.
Wlasnie leżę w szpitalu i czekam na przerwanie martwej ciąży (14 tc)
I tak trochę dla uspokojenia was czytam.
Czy po pierwszym poronieniu ( zwłaszcza późnym) robilyscie jakies szczegółowe badania?
Ile cykli po łyżeczkowaniu rozpoczęliście starania?

Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej Kochana. Bardzo Mi przykro z powodu tego co się u Ciebie dzieje. To jak Ciebie potraktowali w szpitalu to jest po prostu karygodne!!! Nawet najgorszemu wrogowi nie życzyła bym takiego traktowania.
Musisz być teraz silna. Po złych chwilach zawsze przychodzą te dobre i zaświeci słoneczko i dla Ciebie!!! I tak jak napisała kiedyś Millo, ten wątek jest dla nas wątkiem przejściowym. Kiedyś będziemy tutaj tylko zaglądać i przesyłać fluidki dziewczynom. Będzie teraz na pewno ciężko bo skłamała bym jak bym napisała, że nie. Ale płacz tyle ile bedziesz chciała bo to nie wstyd. A może i nawet troszeczkę złagodzi ból. Trzymaj się Kochan i tylę mocno mocno do serduszka[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inezka super program to strona internetowa ovufriend.Polecam czytelny wykres i nauczysz sie raz dwa:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Inezka potwierdzam, ovufriend super sprawa:)

Asia bardzo mi przykro z powodu twojej straty. Walcz dzielnie i nie poddawaj sie.

Asia 2104
Bardzo mi przykro kochana, trzymaj się cieplutko i dużo wytrwałości

Dziewczyny jestem po 3 teście i wszystkie z słabą druga kreską ☺ do 15 ma byś już bhcg trzymajcie kciuki ☺ jak się uda to będę miała najpiękniejsze urodziny w swoim życiu ☺

@xssenia a jak tam u Ciebie?? Jak się czujesz??? Byłaś już u lekarza??

My po pierwszej wizycie, Cudaczek jest, za tydzien jade podgladnac czy bedzie serduszko:) walcze dzielnie, biore leki i oszczedzam sie. Od wczoraj na zwolnieniu bo musze duzo odpoczywac. I byc dobrej mysli, w koncu robie wszystko co tylko moge zeby Cudaczek zostal z nami, reszta zalezy od niego. Boje sie jedynie przyszlego tygodnia, bo to ten moment gdzie stracilam 1 Aniolka. Ale jak przetrwam przyszly tydzien to przetrwam wszystko:-)

Trzeba byc twardym a nie mietkim :-) :-) :-)

dlatego dziewczynki nie poddajemy sie tylko walczymy!!!!

My po pierwszej wizycie, Cudaczek jest, za tydzien jade podgladnac czy bedzie serduszko:) walcze dzielnie, biore leki i oszczedzam sie. Od wczoraj na zwolnieniu bo musze duzo odpoczywac. I byc dobrej mysli, w koncu robie wszystko co tylko moge zeby Cudaczek zostal z nami, reszta zalezy od niego. Boje sie jedynie przyszlego tygodnia, bo to ten moment gdzie stracilam 1 Aniolka. Ale jak przetrwam przyszly tydzien to przetrwam wszystko:-)

To Cieszę się, że jest wszystko dobrze. I napewno przetrwasz ten przyszły tydzień. Jesteś dzielna[emoji6][emoji6][emoji6]a Twój mały Cudaczek niech rośnie zdrowo[emoji7]dobrze, że jesteś już na zwolnieniu należy się Tobie. Teraz niech inni się Tobą opiekują, a Ty Kochana z Cudaczkiem sobie leżcie i odpoczywajcie i rośnijcie[emoji1][emoji1][emoji1]

Będzie dobrze [emoji110]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

A u Mnie tak jak sądziłam był to wczoraj PMS. Dzisiaj zauważyłam delikatnie zabarwiony śluz także pewnie lada dzień @ się rozkręci. I w sumie to chyba dobrze bo będę mogła zacząć brać tabletki i pójdę na monitoring i zastrzyk. Dzisiaj lepszy humor przyszedł[emoji4]i przygotowania do jutrzejszej imprezki z okazji 9 Rocznicy Ślubu[emoji6][emoji3]jeju jak ten czas szybko leci. Tyle czasu z jednym facetem się męczę[emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

reklama
Do góry