reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Zaaneta trzymam kciuki za piękny przyrost!

Już po wizycie. Nowy doktor bardzo miły. Powiedział że możemy zacząć się starać. Jeśli tylko pojawia się 2 krechy natychmiast się do niego zgłosić. Wtedy da jakieś sterydy i coś tam jeszcze na podtrzymanie. Zapisał mi jeszcze lek na obniżenie prolaktyny. Zwiększył dawkę eutyrox z25 na 50. Powiedział że on tu nie widzi problemu z zachodzeniem tylko z donoszeniem. Mam iść do gin ma nfz załatwić skierowanie na badania genetyczne. Któraś miała robione? Ogólnie z wizyty jestem zadowolona :-) nowa nadzieja we mnie wstąpiła.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam robione badania na nfz. Skierowanie może wystawić Ci nawet lekarz rodzinny, nie musisz specjalnie iść do ginekologa. Ważne żebyście mieli dwa skierowania-osobne dla Ciebie i osobne dla partnera. W poradni genetycznej na początek skierują Was zapewne na badania kariotypów (w praktyce u mnie było tak że krew na badania pobierali od razu podczas pierwszej wizyty w poradni). Jak będą wskazania to zbadają też w kierunku poszczególnych mutacji np. tej o której pisze dorcia :)

Inezka super że termometr kupiony :) powodzenia z pomiarami :) jak będziesz miała pytania jakieś to śmiało pytaj, jak będę mogła to na pewno pomogę bo ja już po tylu latach samoobserwacji trochę wprawy w tym mam :)

Dokładnie oby wszystko nam się zdrowo potoczyło ☺ ale byłaś już na jakiejś wizycie U gina? Było coś widać juz? Bo ja jutro idę na 17 I ciekawe czy mi coś już powie ale chce iść żeby mi przepisał leki na podtrzymanie
Bylam wczoraj, cudaczek jest ale na serduszko za wczesnie. W poniedzialek kolejna wizyta, moze juz sie ujawni serduszko:)

O matko jak ja wam dziewczyny zazdrosze [emoji4] bardzo cieszę się waszym szczęściem [emoji8] oby więcej takich pięknych wiadomości [emoji173]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

O matko jak ja wam dziewczyny zazdrosze [emoji4] bardzo cieszę się waszym szczęściem [emoji8] oby więcej takich pięknych wiadomości [emoji173]

A co u Ciebie?? Jakiś czas chyba Ciebie nie było?? W którym dniu cyklu jesteś??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A co u Ciebie?? Jakiś czas chyba Ciebie nie było?? W którym dniu cyklu jesteś??

Poczytywałam Was tylko się nie odzywałam, jestem 12 dc czekam na dni płodne ale nie wiadomo kiedy będą po obserwacji śluzu narazie nic z tego nie wynika że coś się dzieje, a ostatnio mam długie cykle. No i brak nadzieji

reklama
Poczytywałam Was tylko się nie odzywałam, jestem 12 dc czekam na dni płodne ale nie wiadomo kiedy będą po obserwacji śluzu narazie nic z tego nie wynika że coś się dzieje, a ostatnio mam długie cykle. No i brak nadzieji

A co to się stało, że brak nadziei?? Oj chyba też masz doła?? U Mnie przyszła dzisiaj pierwsza @ po poronieniu. Ale Ja się nawet cieszę[emoji6] a u Ciebie Kochana który to cykl starań??? Już Mi pewnie pisałaś ale Ja gambeta nie pamiętam[emoji12]

Do góry