xssenia
Fanka BB :)
A ja za Ciebie w koncu marzenia sie spelniajaTrzymam za cb kciuki ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja za Ciebie w koncu marzenia sie spelniajaTrzymam za cb kciuki ☺
Ja miałam robione badania na nfz. Skierowanie może wystawić Ci nawet lekarz rodzinny, nie musisz specjalnie iść do ginekologa. Ważne żebyście mieli dwa skierowania-osobne dla Ciebie i osobne dla partnera. W poradni genetycznej na początek skierują Was zapewne na badania kariotypów (w praktyce u mnie było tak że krew na badania pobierali od razu podczas pierwszej wizyty w poradni). Jak będą wskazania to zbadają też w kierunku poszczególnych mutacji np. tej o której pisze dorciaJuż po wizycie. Nowy doktor bardzo miły. Powiedział że możemy zacząć się starać. Jeśli tylko pojawia się 2 krechy natychmiast się do niego zgłosić. Wtedy da jakieś sterydy i coś tam jeszcze na podtrzymanie. Zapisał mi jeszcze lek na obniżenie prolaktyny. Zwiększył dawkę eutyrox z25 na 50. Powiedział że on tu nie widzi problemu z zachodzeniem tylko z donoszeniem. Mam iść do gin ma nfz załatwić skierowanie na badania genetyczne. Któraś miała robione? Ogólnie z wizyty jestem zadowolona :-) nowa nadzieja we mnie wstąpiła.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie oby wszystko nam się zdrowo potoczyło ☺ ale byłaś już na jakiejś wizycie U gina? Było coś widać juz? Bo ja jutro idę na 17 I ciekawe czy mi coś już powie ale chce iść żeby mi przepisał leki na podtrzymanieA ja za Ciebie w koncu marzenia sie spelniaja
Bylam wczoraj, cudaczek jest ale na serduszko za wczesnie. W poniedzialek kolejna wizyta, moze juz sie ujawni serduszkoDokładnie oby wszystko nam się zdrowo potoczyło ☺ ale byłaś już na jakiejś wizycie U gina? Było coś widać juz? Bo ja jutro idę na 17 I ciekawe czy mi coś już powie ale chce iść żeby mi przepisał leki na podtrzymanie
Gratuluję [emoji8]Beta 25.14[emoji5]
A co u Ciebie?? Jakiś czas chyba Ciebie nie było?? W którym dniu cyklu jesteś??O matko jak ja wam dziewczyny zazdrosze [emoji4] bardzo cieszę się waszym szczęściem [emoji8] oby więcej takich pięknych wiadomości [emoji173]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Poczytywałam Was tylko się nie odzywałam, jestem 12 dc czekam na dni płodne ale nie wiadomo kiedy będą po obserwacji śluzu narazie nic z tego nie wynika że coś się dzieje, a ostatnio mam długie cykle. No i brak nadziejiA co u Ciebie?? Jakiś czas chyba Ciebie nie było?? W którym dniu cyklu jesteś??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To cudownie☺ U mnie pewnie za wcześnie na cudaczka hehe ale chociaż dowiem się czy ciąża znajduje się w macicy☺Bylam wczoraj, cudaczek jest ale na serduszko za wczesnie. W poniedzialek kolejna wizyta, moze juz sie ujawni serduszko
A co to się stało, że brak nadziei?? Oj chyba też masz doła?? U Mnie przyszła dzisiaj pierwsza @ po poronieniu. Ale Ja się nawet cieszę[emoji6] a u Ciebie Kochana który to cykl starań??? Już Mi pewnie pisałaś ale Ja gambeta nie pamiętam[emoji12]Poczytywałam Was tylko się nie odzywałam, jestem 12 dc czekam na dni płodne ale nie wiadomo kiedy będą po obserwacji śluzu narazie nic z tego nie wynika że coś się dzieje, a ostatnio mam długie cykle. No i brak nadzieji
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom