reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja tez tak mowilam co ma byc to będzie i trzymam kciuki za was wszystkie. [emoji12]Beta przyrasta pecherzyk powoli tez rosnie a ja od wczoraj mam lekkie krwawienie i leżę w szpitalu na patologii[emoji26]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze będzie dobrze. Daj znać jak będziesz coś wiedzieć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak myślałam o Białymstoku to około 130 km od mnie, ogólnie mojej mamy znajomą po popronieniu nie mogła zajść 2 lata pojechała tam i jej pomogli ma dwoje dzieciaków. Sprawdzałam owulacje zaraz po popronieniu był pęcherzyk to bylo w sierpniu robiłam badania i po progesteronie lekarz stwierdził że była odwulacja. Wiesz mi się zdaje że raz jest raz nie bo ostatnio byłam u gin w dni płodne powinien być pęcherzyki a nie było.. biorę leki na prolaktyne bo mam wysoka i acard ale biorę od stycznia i nic..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Moja koleżanka po poronieniu też miała problem z prolaktyną. Rok po poronieniu udało się jej zajść w ciążę. Jej córeczka w kwietniu skończyła 4latka. Wiem tylko tyle, że prolaktyna właśnie blokuje nas przed zajściem w ciążę. Ale dobrze, że bierzesz leki. Może potrzeba przy tym dłuższego czasu, żeby one zaczęły działać

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja koleżanka po poronieniu też miała problem z prolaktyną. Rok po poronieniu udało się jej zajść w ciążę. Jej córeczka w kwietniu skończyła 4latka. Wiem tylko tyle, że prolaktyna właśnie blokuje nas przed zajściem w ciążę. Ale dobrze, że bierzesz leki. Może potrzeba przy tym dłuższego czasu, żeby one zaczęły działać

Mam cichą nadzieję.. tracę ja dość często ale nic mi nie pozostało tylko czekać i wierzyć

Mam cichą nadzieję.. tracę ja dość często ale nic mi nie pozostało tylko czekać i wierzyć

Nadzieja umiera ostatnia. Pamiętaj o tym, że nigdy nie wolno tracić nadzieji. Niestety czasami o nasze marzenia musimy długo walczyć ale jestem zdanie, że potem za to bardziej się je docenia jak się spełnią. A może do lipca dopisze wam szczęście[emoji6][emoji6][emoji6]

Moje małe serduszko już Zakopane w ogródku pod drzewem[emoji17][emoji17][emoji17]

reklama
Do góry