reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Nadzieja umiera ostatnia. Pamiętaj o tym, że nigdy nie wolno tracić nadzieji. Niestety czasami o nasze marzenia musimy długo walczyć ale jestem zdanie, że potem za to bardziej się je docenia jak się spełnią. A może do lipca dopisze wam szczęście[emoji6][emoji6][emoji6]

Moje małe serduszko już Zakopane w ogródku pod drzewem[emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej szkoda tego króliczka :( A Wy kochana ile się staracie?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od 8 lat się nie zabezpieczamy. Ale takie starania konkretne to są jakieś 4 lata . A Wy jak długo wcześniej się staraliście???

Wcześniej można powiedzieć że od razu zaszlismy gdy podjęliśmy decyzję o dziecku

Wcześniej można powiedzieć że od razu zaszlismy gdy podjęliśmy decyzję o dziecku

To mogę się domyślić tylko jak ciężko jest Tobie teraz z tym, że tyle czasu i nic. A masz chociaż dobrego ginekologa?? Ma takie fajne podejście czy raczej jak to się mówi zrobi swoje i nara

To mogę się domyślić tylko jak ciężko jest Tobie teraz z tym, że tyle czasu i nic. A masz chociaż dobrego ginekologa?? Ma takie fajne podejście czy raczej jak to się mówi zrobi swoje i nara

Wiesz krótko do niego chodzę, ale myślę że jest fajny zawsze poprawia mi humor jest dość wesoły,ale nie wiem teraz mam mieszane uczucia co do niego ale to chyba przez to że nam się nie udaje.. chodzę do niego z polecenia moja mama pracuje w szpitalu i pokrecili jej go.. Ale myślę o tym Białymstoku coraz bardziej

Wiesz krótko do niego chodzę, ale myślę że jest fajny zawsze poprawia mi humor jest dość wesoły,ale nie wiem teraz mam mieszane uczucia co do niego ale to chyba przez to że nam się nie udaje.. chodzę do niego z polecenia moja mama pracuje w szpitalu i pokrecili jej go.. Ale myślę o tym Białymstoku coraz bardziej

Może nie czekajcie dłużej i pojedzcie tam. Ja w przeciągu 8lat miałam 4 ginekologów. I dopiero ten jakoś tak podszedł do nas inaczej poczułam, że nie traktuje nas jak reszta lekarzy czyli a przyszli chcą dziecka to dam im leki i tyle. Także może nie warto czekać

Może nie czekajcie dłużej i pojedzcie tam. Ja w przeciągu 8lat miałam 4 ginekologów. I dopiero ten jakoś tak podszedł do nas inaczej poczułam, że nie traktuje nas jak reszta lekarzy czyli a przyszli chcą dziecka to dam im leki i tyle. Także może nie warto czekać

Poczekam do lipca daje sobie jeszcze te dwa miesiące takiego luzu później zaczną się badania itp.

reklama
Do góry