reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Przed chwila mialam usg i mam lezec jeszcze poobserwuja i zobacza szyjka zaczopowana prawidłowo hcg i pecherzyk rośnie ale to nadal bardzo wczesna ciąża tak twierdzą i ja tez tak mysle bo zaszłam przed samą miesiączką wiec to dopiero 4 tydzień będzie :( nadal mam nadzieję

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przed chwila mialam usg i mam lezec jeszcze poobserwuja i zobacza szyjka zaczopowana prawidłowo hcg i pecherzyk rośnie ale to nadal bardzo wczesna ciąża tak twierdzą i ja tez tak mysle bo zaszłam przed samą miesiączką wiec to dopiero 4 tydzień będzie :( nadal mam nadzieję

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku. A plamienie nie zawsze oznacza, że coś złego się dzieje. Znam dużo przypadków i to nawet parę mam w rodzinie, że kobiety do 4miesiaca miały okres. Fakt, że było to właśnie takie plamienie. Tak łez Kochana i głowa do góry nie martwimy się będzie wszystko dobrze[emoji7][emoji7][emoji7] tulę mocno [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No co za wredna @ ale mam nadzieję że nie rezygnujesz i jak tylko się skończy @ to działacie???

Oczywiście że tak, tylko już bez przekonania. 10 miesięcy się staramy i nic.. więc po malu trace nadzieję.. Ale nie rezygnuje :) działam dalej. Postanowiliśmy z mężem jeśli do lipca nam się nie uda, pojedziemy do kliniki moze tam coś zaradzą :) lipiec to będzie rok od poronienia

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście że tak, tylko już bez przekonania. 10 miesięcy się staramy i nic.. więc po malu trace nadzieję.. Ale nie rezygnuje :) działam dalej. Postanowiliśmy z mężem jeśli do lipca nam się nie uda, pojedziemy do kliniki moze tam coś zaradzą :) lipiec to będzie rok od poronienia

A od poronienia sprawdzałaś może czy masz normalnie owulacje?? Albo czy hormony są w porządku??? Macie już jakaś klinikę wybraną???

A od poronienia sprawdzałaś może czy masz normalnie owulacje?? Albo czy hormony są w porządku??? Macie już jakaś klinikę wybraną???

Tak myślałam o Białymstoku to około 130 km od mnie, ogólnie mojej mamy znajomą po popronieniu nie mogła zajść 2 lata pojechała tam i jej pomogli ma dwoje dzieciaków. Sprawdzałam owulacje zaraz po popronieniu był pęcherzyk to bylo w sierpniu robiłam badania i po progesteronie lekarz stwierdził że była odwulacja. Wiesz mi się zdaje że raz jest raz nie bo ostatnio byłam u gin w dni płodne powinien być pęcherzyki a nie było.. biorę leki na prolaktyne bo mam wysoka i acard ale biorę od stycznia i nic..

reklama
Lenka gratuluje serduszka:*[emoji7]
Xssenia na pewno bedzie dobrze:*a kiedy masz wizyte dokladnie?Nie ma co bety robić..

Aneta to dobrze ze przyszly i jasne po poronieniu wszystko moze byc opoznione a jeszcze choroba mi czasem o tydzien owulacje przesuwała.Działacie?:)

Co u mnie?hmm mdlosci dalej są ale na szczescie juz tylko wieczorami.Tez Xssenia padam na twarz.Jestem aspoleczna i jak zombie:p
W piątek mam prenatalne.Boje się jak szlag![emoji32]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wizyte mam za tydzien w srode u mojego lekarza prowadzacego. A jutro ide do takiego na nfz po skierowania na badania krwi zeby miec na zas to co trzeba.

@lenka ciesze się z udanej wizyty:)

@inezka walczcie ze wszystkich sil!!!!

Do góry