reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Widzisz badania ok. Owulacja potwierdzona. I nadal nic[emoji20]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak widać to nie jest takie proste :( ale nie poddaje się chociaż wiem,że ten cykl też będzie stracony bo mąż był na antybiotyku,dopadła go angina :( a teraz ja ledwo żyje :( i jeszcze te wczorajsze plamienia :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak widać to nie jest takie proste :( ale nie poddaje się chociaż wiem,że ten cykl też będzie stracony bo mąż był na antybiotyku,dopadła go angina :( a teraz ja ledwo żyje :( i jeszcze te wczorajsze plamienia :(

No właśnie. I zawsze coś pod górkę. Czasami to aż kórw... z tym bierze. A jak słyszę od Moich koleżanek że planują drugą albo trzecią albo i nawet czwartą ciążę i za miesiąc mówią że już zaciążyły to Mi aż ręce opadają. Ja im nie zazdroszcze. Ale nie rozumiem co z nami dziewczyny nie tak i czemu My tak nie możemy

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Może progesteron? Wysoki?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli masz problemy z tarczycą. A co do prolaktyny to ponoć można sobie z nią naturalnie poradzić poprzez witaminę C

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawdę ? Wystarczy brać witaminę c ? Ja mam problemy z prolaktyna biore brogeron, ale może zacząć brać to witaminę c jeśli tak ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry