reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej wlasnie wrocilam od ginekologa bylam u niego 1 raz powiem wam ze pierwszy raz spotkalam gina ktory jest mega delikatny zlecil mi pare badan. Szok bo nawet piersi mi zbadal. Dzis mam 10 dc moj pecherzyk ma 10 mm powiedzial ze za ok 5 do 7 dni owu bede miec. A w srodku wszystko czysciutkie.
Moze wkoncu trafilam na fajnego ginka
Świetne informacje;) więc zacznijcie działać:*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Bierzecie jakieś suplementy po poronieniu?? Np jakieś dodatkowe witaminy??? I czy w jakiś sposób sprawdzacie owulacje?? Bo Ja mierze temperaturę od kąd przestałam krwawić po poronieniu i obserwuję śluz. Zaczęłam też brać olej z wiesiołka. A z nim też trzeba uważać bo ponoć w drugiej fazie cyklu nie można go brać, ponieważ wywołuje skurcze macicy. No i poza tym oczywiście witamin dla starających się. U nas ginekolog nie kazał czekać. Możemy od razu się starać. A Wy co na ten temat sądzicie???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bierzecie jakieś suplementy po poronieniu?? Np jakieś dodatkowe witaminy??? I czy w jakiś sposób sprawdzacie owulacje?? Bo Ja mierze temperaturę od kąd przestałam krwawić po poronieniu i obserwuję śluz. Zaczęłam też brać olej z wiesiołka. A z nim też trzeba uważać bo ponoć w drugiej fazie cyklu nie można go brać, ponieważ wywołuje skurcze macicy. No i poza tym oczywiście witamin dla starających się. U nas ginekolog nie kazał czekać. Możemy od razu się starać. A Wy co na ten temat sądzicie???

Ja biorę dodatkowo vitrum d3

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta moj gin kazał pic dwa razy dziennie miovarian zeby sie lepiej przygotowac do momentu pozytywnego testu[emoji6]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

A co to takiego?? Mój powiedział że jak zobaczę pozytywny test to od razu mam do niego przyjść

Suplement diety zawiera myo-inozytol i witaminy (kwas lewomefoliowy – aktywna postać kwasu foliowego, witaminę B12). Witamina B12 przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego oraz pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek. Foliany pomagają w prawidłowej syntezie aminokwasów oraz pomagają w prawidłowej produkcji krwi. Foliany oraz witamina B12pomagają w utrzymaniu prawidłowego metabolizmu homocysteiny oraz biorą udział w procesie podziału komórek.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry