reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Na pewno wiara czyni cuda:tak: musimy wierzyć
Mam 31lat, staramy się trzeci miesiąc, na co dzień zajmuję się domem i sprzedażą internetową.

reklama
Mamy już dwóch chłopaków 9 i 8 lat, teraz marzymy o córeczce. Ale nie jest łatwo zajść w ciąże. Byłam przekonana, że jak mam dwójkę dzieci to z zajściem z trzecim nie będzie problemu a tak nie jest. Musimy być cierpliwe i pełne nadziei.

Witaj Erin.Mam na imie Aneta jest mi bardzo milo Cie poznac

witam goraco

Witaj kochana.

ja poroniłam 13-01-06 ... i narazie nie moge i nie chce zachodzić w ciąże...
tzn nawet to nie było poronienia tylko usunięto martwą ciążę....i od tego czasu infekcja goni infekcje.........
zobacze moze kiedyś zdecyduje się na 2 dziecko

Ja zabieg lyzeczkowania mialam 20 marca... jeszcze dlugo minie nim sie pozbieram..Jajo bylo puste i rpzestalo sie rozwijac..zatrzymalo sie na 6 tygdniu choc ciaza miala z 11 tygodni od zaplodnienia....

reklama
Boze , jakie tragedie przeżylyscie :( Ja nie mialam podobnego problemu , urodzilam core 30 lipca 2007 roku wazyla 3980 g i miala 57 cm .Wszystko bylo ok , dopoki nie uslyszeli w 3 dobie jej zycia ze ma szmery na serduszku , sztybko karetka zawiozla mala do szpitala kardiologicznego w poznaniu , na szczescie okazal;o sie ze to niewielka dziurka , ktora juz teraz sie zrosla , ale to bylo cos strasznego.Pozdrawiam i zycze abyscie spelnily swoje marzenia , zeby wasze brzuszki zaczely na nowo rosnac i zeby wyszly z nich cudowne malenstwa

Do góry