reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Witam serdecznie.Jestem tu nowa, mam nadzieje kochane ze pomozecie mi...:-)

reklama
Mam na imie Aneta ma 23 lata myslalam ze sie pozbieram po tym wszystkim ale jest coraz gorzej.

8 marca minie rok jak moj aniolek poszedl do nieba

Witaj Andzelika.Ciesze sie ze ktos nawiazuje ze mna kontakt.Jestem po utracie malenstwa.Od sierpnia zaczelismy sie starac z mezem jest styczen i dalej nic...

To bardzo mi przykro z tego powodu. Głowa do góry, wiem wiem, łatwo się mówi.
A staracie się o drugie dziecko?

Kochana wiem jak to boli, jak co miesiąc przychodzi kolejna @. Ja też się staram o dziecko i mam już dwie nieudane próby. Ale musimy wierzyć, że w końcu nam się uda.

staramy sie od sierpnia zaczynam sie martwic moja historia jest dosyc dluga i zawiklana do momentu zabiegu i po zabiegu

opowiedz jak to bylo u Ciebie?

Podobno wiara czyni cuda:tak:

My staramy się o córeczkę. Wiem kiedy mam dni płodne więc przytulamy się do owulki, od miesiąca biorę wiesiołek - poprawia jakość śluzu. Ale na razie się nie udało. Zamówiłam na allegro testy owulacyjne aby dokładnie badać kiedy mam owulkę, właśnie przed chwilą listonosz mi je dostarczył, i mam nadzieję, że tym razem mi się uda.

reklama
podobno wiara czyni cuda

Ile masz lat jak dlugo sie staracie?

Co porabiasz na co dzien?

My z mezem staramy sie w owulke ale jakos nie wychodzi a miesiace mijaja.Gdy zbliza mi sie termin @ to dostaje szalu.

Do góry