reklama
Xssenia spokojnie, hsg nie jest super przyjemnym badaniem, ale nie jest takie straszne. Da się przeżyć teraz w tym cyklu masz mieć robione? W znieczuleniu miejscowym czy pod narkozą? Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że są statystyki mówiące że często po hsg udaje się zaskoczyć bo nawet gdy jajowody są drożne to dzięki hsg przepychane są drobne zrosty mogące utrudniać zajście w ciążęJestem podlamana. Kolejny przystanek na mojej drodze to hsg jajowodow nie jest kolorowo
Ja miałam hsg pod koniec września a w cyklu listopadowym zaszłam w pierwszą ciążę.
oleczkaa_1987
Fanka BB :)
Ja hsg miałam w sierpniu a w listopadzie zaszłam w ciążę. I też nie były u mnie niedrożne jajowody ale sam zabieg podobno pomaga. Dodam tylko że przed hsg długo się staraliśmy bez rezultatu. Głowa do góry to nie jest bardzo inwazyjny zabieg. Potwierdzam to co pisze natkaXssenia spokojnie, hsg nie jest super przyjemnym badaniem, ale nie jest takie straszne. Da się przeżyć teraz w tym cyklu masz mieć robione? W znieczuleniu miejscowym czy pod narkozą? Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że są statystyki mówiące że często po hsg udaje się zaskoczyć bo nawet gdy jajowody są drożne to dzięki hsg przepychane są drobne zrosty mogące utrudniać zajście w ciążę
Ja miałam hsg pod koniec września a w cyklu listopadowym zaszłam w pierwszą ciążę.
Nie bój się. Całe badanie trwa dosłownie parę minut, wynik też od razu będziesz znała (przynajmniej ja tak miałam, że lekarz od razu powiedział co i jak). Wierzę, że i Tobie uda się szybko zajść w ciążę po badaniu a spodziewasz się kiedy lekarz chce Cię umówić? Który teraz masz dc? Hsg zazwyczaj robi się po @, a przed owulacją.Pocieszylyscie mnie... W przyszlym tygodniu bede znac termin... Strasznie sie boje ale zyje nadzieja w takim razie ze po zabiegu moze cos drgnie...
Lenka232323
Zdrowych i wesołych świąt dziewczynki:-)
Aby każdej z nas się w końcu udało i poszczęściło :-)
Życzę z całego serduszka :-)
Buziaki:-*
Aby każdej z nas się w końcu udało i poszczęściło :-)
Życzę z całego serduszka :-)
Buziaki:-*
DorciaMamaOlka
Ja również życzę każdej Wesołych świąt brzuchatkom szczęśliwego rozwiązania w terminie,a starajacym się szybkiego zajścia w upragnioną ciążę [emoji272][emoji272][emoji272][emoji272]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
justys0702
Wesloych Swiat wszystkim. Smacznego jajeczka, mokrego dyngusa i spelnienia wszystkich marzen[emoji5]