reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Zobacz załącznik 802333Jestem przeszczesliwa!!Jestem w ciazy!!!Biło pieknie serduszko a pecherzyk sie zaokragli♡ Roznica 2 dni wedlug usg szok!!Nie wierze:*****Poplakalam sie tam:))happy happy happy

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratuluję! [emoji7] Teraz rośnijcie zdrowo i spokojnie [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Dziewczynki juz po wizycie wszystko jest ok [emoji5] co prawda nie miałam USG bo za dwa tygodnie będę miała to takie obowiązkowe wiec nie meczylismy dzisjaj maluszka [emoji5] po badaniu wszystko super wyniki tez bardzo dobre [emoji5] oby tak dalej strasznie się ciesze [emoji5]i dziękuję za kciuki [emoji5][emoji11][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Ja juz po wizycie. Na szczescie wszystko dobrze
emoji5.png

Te bole to od ruchow i uciskow dziecka. Ulzylo mi
emoji5.png

f2w3yx8d8eesu797.png
Justys też miałam podobne bóle w poprzedniej ciąży i mnie niepokoiły ;)

@Millo wiedziałam że wszystko będzie dobrze, mówiłyśmy Ci że nie ma innej opcji! :) i jak widać różnica między terminami porodu między OM a usg tak jak przypuszczałam jest minimalna :) to co, teraz już chyba jesteś spokojniejsza? :)

@Marta1985@ super wiadomości :) cieszę się że wszystko dobrze :)

Natka:** Kochana dziekuje!No az w szoku ze roznica 2 dni sie zrobila jak powinna 5:p hihi

Dorcia Myszko moja:***dziekuje!

Tyle dobroci na tym forum ze az mi tak cieplo na sercu:*

Natka:** Kochana dziekuje!No az w szoku ze roznica 2 dni sie zrobila jak powinna 5:p hihi

Dorcia Myszko moja:***dziekuje!

Tyle dobroci na tym forum ze az mi tak cieplo na sercu:*

Teraz będzie tylko dobrze :) droga do pełni szczęścia jest już prosta :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry