reklama
Dlatego mówiłam że nie warto trzymać się terminu z owulacji tylko normalnie OM bo na tym etapie dzieciątko malutkie więc wystarczy że nawet pół milimetra lekarz niedokładnie zmierzy i już może być nawet dzień lub dwa różnicy a zresztą do końca ciąży jeszcze może Ci się to wyrównać bo każde dziecko rośnie w swoim tempieNatka:** Kochana dziekuje!No az w szoku ze roznica 2 dni sie zrobila jak powinna 5 hihi
Dorcia Myszko moja:***dziekuje!
Tyle dobroci na tym forum ze az mi tak cieplo na sercu:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Miłego dnia dziewczyny
xssenia
Fanka BB :)
Ja miałam testować. Niestety 11 dpo beta 0 więc kolejny cykl psu w d..... 2 jajeczka piękne, wszystko jak w zegareczku, a tu nic Teraz chwila spokoju, bo wczoraj ryczałam jak bóbr. Dzisiaj wizyta u doktorka, nowy plan, a od wakacji myślimy o in vitro. W końcu zostanę mamą, tylko trochę inaczej.
DorciaMamaOlka
No właśnie mała kiedy testa robisz?Eee jak dobrze pamietam to ktos mial dzis testowac.
Przyznac sie mi tu prosze i to juz
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Kochana na pewno będziesz mama i to jest pewne niestety zawsze jest tak,gdy człowiek ma nadzieję to dupa z tego...Ja miałam testować. Niestety 11 dpo beta 0 więc kolejny cykl psu w d..... 2 jajeczka piękne, wszystko jak w zegareczku, a tu nic Teraz chwila spokoju, bo wczoraj ryczałam jak bóbr. Dzisiaj wizyta u doktorka, nowy plan, a od wakacji myślimy o in vitro. W końcu zostanę mamą, tylko trochę inaczej.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie tylko Ty.. [emoji20]
U mnie to już 8 miesiąc starań i nic ..
Rozumiem co czujesz bo czuje to samo. Nadzieja mnie już opuściła
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie rezygnuj. Jeśli nadal chcesz podejść do ciąży przy problemach z tarczycą, to skontaktuj się z Dietomat.pl. Wiele dziewczyn leczenie opiera także na diecie i właściwej suplementacji, dlatego Marta z dietomat może Tobie pomóc w zajściu w ciążę.
Nie zapomnij też w właściwej diecie i suplementacji oraz badaniach dodatkowych. O szczegóły możesz dopytać Martę z dietomat.Nie wiedziałam o tym. Dzięki dziewczyny kochane jesteście
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Millo
Pyzunia 11dpo to dobry czas
Kochane nie poddawać mi się tutaj!!!
Kochane nie poddawać mi się tutaj!!!