reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Natka:** Kochana dziekuje!No az w szoku ze roznica 2 dni sie zrobila jak powinna 5:p hihi

Dorcia Myszko moja:***dziekuje!

Tyle dobroci na tym forum ze az mi tak cieplo na sercu:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego mówiłam że nie warto trzymać się terminu z owulacji tylko normalnie OM :) bo na tym etapie dzieciątko malutkie więc wystarczy że nawet pół milimetra lekarz niedokładnie zmierzy i już może być nawet dzień lub dwa różnicy :) a zresztą do końca ciąży jeszcze może Ci się to wyrównać bo każde dziecko rośnie w swoim tempie :)

Miłego dnia dziewczyny :)

Ja miałam testować. Niestety 11 dpo beta 0 więc kolejny cykl psu w d..... 2 jajeczka piękne, wszystko jak w zegareczku, a tu nic :( Teraz chwila spokoju, bo wczoraj ryczałam jak bóbr. Dzisiaj wizyta u doktorka, nowy plan, a od wakacji myślimy o in vitro. W końcu zostanę mamą, tylko trochę inaczej.

Ja miałam testować. Niestety 11 dpo beta 0 więc kolejny cykl psu w d..... 2 jajeczka piękne, wszystko jak w zegareczku, a tu nic :( Teraz chwila spokoju, bo wczoraj ryczałam jak bóbr. Dzisiaj wizyta u doktorka, nowy plan, a od wakacji myślimy o in vitro. W końcu zostanę mamą, tylko trochę inaczej.
Kochana na pewno będziesz mama i to jest pewne :) niestety zawsze jest tak,gdy człowiek ma nadzieję to dupa z tego...
No właśnie mała kiedy testa robisz?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis mnie podkusilo i kupilam sobie testy ciazowe niby termin @ mam na 16.04 wielkanoc. Chyba poczekam bo za wczesnie na test bo jestem ok 11 dpo.

Xenia nosek do gory malenka bedzie dobrze jeszcze ci sie uda.
Ja w tym cyklu calkiem na luzie nic mi z tylu glowy nie siedzialo i zobaczymy czy sie udalo.

Kochana nie tylko Ty.. [emoji20]
U mnie to już 8 miesiąc starań i nic .. :(
Rozumiem co czujesz bo czuje to samo. Nadzieja mnie już opuściła :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie rezygnuj. Jeśli nadal chcesz podejść do ciąży przy problemach z tarczycą, to skontaktuj się z Dietomat.pl. Wiele dziewczyn leczenie opiera także na diecie i właściwej suplementacji, dlatego Marta z dietomat może Tobie pomóc w zajściu w ciążę.

reklama
Do góry