reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

15.04. Doktorek kazał mi po ost. monitoringu bete zrobić dzisiaj, ale coś mi sie to za wczesnie wydaje...

miałam nie świrowac juz w tym cyklu i nie robić tych bet ale kurcze korci :-/
Mysle ze mozesz zrobic ok 12 juz na spokojnie ja mam @na 16 a bete zrobie jak nie dostane to po swietach

reklama
Co tam słychać :-)
Dziewczynki :-)
U mnie po malutku zobaczymy co wyjdzie w tym miesiącu
A może się uda :-)
Kochana trzymam za Ciebie kciuki najmocniej jak umiem i wierzę że teraz się uda [emoji5][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Pierwszy test owulacyjny zrobiony i są dwie kreski i tylko tyle mi to mówi ,że dni plodne [emoji23]. Owulacja według kaledarzykow w środę.Testy będę robić do piątku i zobaczymy czy te kreski się jakoś zmieniają.Dziś zakupiliśmy farby z M będzie malowanie mieszkania [emoji4].Może dzięki temu nie będę się nakrecac nie potrzebnie.Do świat zdążymy tylko z pokojem ,a ja nie cierpliwa i bym wszystko od razu chciała [emoji53].
Jak tam u was? Ktoś testuję na dniach?

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czekam na przyjście lub nie przyjście @ według koledarzyka ma przyjść 12 .. czyli jeszcze okolo 4 dni czekania chociaż ona i tak przychodzi kiedy chce więc nie ma co się mocno koledarzykiem sugerować. Czas pokaże czekamy :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czekam na przyjście lub nie przyjście @ według koledarzyka ma przyjść 12 .. czyli jeszcze okolo 4 dni czekania chociaż ona i tak przychodzi kiedy chce więc nie ma co się mocno koledarzykiem sugerować. Czas pokaże czekamy :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
oby nie przyszła [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry