reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dorcia a jednak owulacja poczekała trochę i udało się jeszcze płyn zobaczyć :) super, że potwierdzona :) co do torbieli to być może to po poprzednim cyklu skoro był taki krótki? Stawiałabym na to, że mógł być bezowulacyjny i pęcherzyk nie pękł a przerósł i z niego ta torbiel. Sama tak miałam kilkukrotnie bo u mnie generalnie problem z pękaniem pęcherzyków (mam PCOs). Ale nie ma co martwić się na zapas tą torbielą, na pewno się wchłonie :) moja największa miała ponad 6 cm i w ciągu 2@ samoistnie się wchłonęła :) trzymam kciuki za dwie kreseczki za niecałe 2 tyg :) fajnie, że lekarz dupka dał bo to może tylko pomóc :)

Millo kciuki zaciskam za jutro i czekam na wieści! O której masz wizytę?

Dorcia a jednak owulacja poczekała trochę i udało się jeszcze płyn zobaczyć :) super, że potwierdzona :) co do torbieli to być może to po poprzednim cyklu skoro był taki krótki? Stawiałabym na to, że mógł być bezowulacyjny i pęcherzyk nie pękł a przerósł i z niego ta torbiel. Sama tak miałam kilkukrotnie bo u mnie generalnie problem z pękaniem pęcherzyków (mam PCOs). Ale nie ma co martwić się na zapas tą torbielą, na pewno się wchłonie :) moja największa miała ponad 6 cm i w ciągu 2@ samoistnie się wchłonęła :) trzymam kciuki za dwie kreseczki za niecałe 2 tyg :) fajnie, że lekarz dupka dał bo to może tylko pomóc :)

Millo kciuki zaciskam za jutro i czekam na wieści! O której masz wizytę?
Dokładnie to samo mi powiedziała :) czad ten monitoring jest :) spodobało mi się :D o rety muszę jeszcze męża pomeczyc skoro tak to wszystko wygląda :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia ale meczenie meza juz nic nie da:p juz po owulce przeca:p wiec jedynie owulacja plus 12h po niej jeszcze idzie zajsc:)Trzymam juz zacisniete kciuki i kibicuje:*Niech sie tam dzieje u Ciebie:)

Natka 16:20 Kochana:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia ale meczenie meza juz nic nie da:p juz po owulce przeca:p wiec jedynie owulacja plus 12h po niej jeszcze idzie zajsc:)Trzymam juz zacisniete kciuki i kibicuje:*Niech sie tam dzieje u Ciebie:)

Natka 16:20 Kochana:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Może dla pewności jeszcze dziś dam czadu co? :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry