reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Właśnie myślę,że już po :) ale okej sprawdzimy to :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No, jeśli faktycznie już jesteś po owulacji to do poniedziałku płynu po pęcherzyku na pewno nie będzie już widać.. ale skoro to będzie już według Twoich przeczuć kilka dni po owulacji to co prawda lekarz nie określi kiedy owulacja była dokładnie ale endometrium powinno już być grubsze, no i nie będzie prawdopodobnie widać żadnych pęcherzyków co jest właśnie charakterystyczne dla drugiej fazy cyklu-nie potwierdzi to że owulacja z całą pewnością była, ale z dużym prawdopodobieństwem tak :) trzymam kciuki za pozytywne wieści po wizycie :)

reklama
Testy owulacyjne zakupione od jutra zacznę robić [emoji5].W tym cyklu zacznę codziennie działać ,żeby nic nie przeoczyć [emoji23][emoji23].Kupiłam też dziś witaminki i zacznę brać, trzeba trochę wzmocnić organizm po stracie .

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Widze ze starania ida pełną parą[emoji12]Dorcia monitoring i donga[emoji6]Alunia testy i witaminki[emoji6]a ja skromnie pije dwa razy dziennie miovarian i może coś z tego bedzie [emoji7]czuje ze po swietach albo juz na zajaczka[emoji195] będą nowe radosne wieści o zafasolkowanych [emoji7]zycze wszystkim[emoji110]i trzymam kciuki

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@KaSia86 , @Millo po połówkowym u mnie tak pół na pół.. Tak jak przeczuwałam na tą chwilę z serduszkiem nie jest na 100% wszystko w porządku (a jak mówiłam mamie i mężowi, że mam jakieś takie przeczucie przez te słabe ruchy to się śmiali że wymyślam a jednak coś jest na rzeczy!). Jedna z zastawek nie domyka się i krew się cofa, ale lekarz mówi że do któregoś tygodnia (z tego wszystkiego już zapomniałam do którego) to się może domknąć. Jeśli nie, to niestety dziecko będzie miało wadę serduszka, choć powiedział że z wszystkich zastawek akurat niedomykalność tej jest najmniej groźna w życiu. No ale jednak... Mam to kontrolować, czeka nas konsultacja kardiologiczna i echo serca maluszka.
Poza tym wszystko dobrze, pomiary w normie jak na ten tc, no i spodziewamy się synka :)
Gratulacje synka [emoji9] bardzo mi przykro że z serduszkiem jest coś nie tak.. ale trzeba być dobrej myśli że jeszcze wszystko się unormuje i będzie dobrze, a będzie napewno [emoji173]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co tam słychać :-)
Dziewczynki :-)
U mnie po malutku zobaczymy co wyjdzie w tym miesiącu
A może się uda :-)
Trztmajmy kciuki za nas wszystkie :-D :-)
Ja nabylam dzisiaj ksiazke z kapitalnym tytułem i zabieram sie za lekture;)

Załączniki

• 20170407_224937.jpg
    20170407_224937.jpg
    807,5 KB · Wyświetleń: 57
Do góry