reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No mamy tutaj prawie całą Polske ja prawie z środkowej części Kalisz ;) no w końcu przyszla @ od niedzieli do wczoraj tylko plamienia a dzisiaj cos leci..;) i nie ukrywam że liczę już na to ze za miesiąc@ nie będzie ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia w 20 dc? O kurde.. pierwszy raz tak masz?to owulacje musialas miec zaraz po @.. Z 2 str lepszy krotki niz bardzo dlugi ale no niezle sie rozregulowalo.. bierzesz jakies leki?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam i w sumie nic nowego nie powiedział...idę na badania po niedzieli do szpitala więc może się wyjaśni wszystko

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No to dobrze, że idziesz na badania i na pewno one wszystko wyjaśnią. Pierwsze cykle po stracie mogą być różne, długie, krótkie, często bezowulacyjne. Najważniejsze żeby sprawdzili przyczynę-czy to na pewno tylko to że organizm jeszcze nie wrócił do siebie.

Dorcia w 20 dc? O kurde.. pierwszy raz tak masz?to owulacje musialas miec zaraz po @.. Z 2 str lepszy krotki niz bardzo dlugi ale no niezle sie rozregulowalo.. bierzesz jakies leki?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy raz taka akcja...teraz nic oprócz witamin nie będę brać...

reklama
Melduję @ w 20 dc....zaraz szału dostanę

Ja drugi dzień @ bez tabletek nie idzie.Wydaje mi się ze się nie udało w tym miesiącu, bo dalej się oczyszczam, bo poroniłam farmakologiczne , a druga @ ze skrzepami leci.
Dorcia styczeń będzie nasz [emoji4] nie ma innej opcji. Jak nie 2017 to 18 powinna być szczęśliwa [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry