reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ale super :) bardzo się cieszę,że wszystko jest dobrze :) póki co nie załamuje się :D kiedyś musi się udać...może po drugiej @ od zabiegu się uda [emoji14] Pamiętam jak zrobiłaś test a tu już prawie 11 tc :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana mi też się udało po drugiej @, jak już straciłam nadzieję i odpuściłam [emoji12] Trzymam kciuki żeby i Tobie się szybko udało [emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Jestem z wami codziennie i czytam co sie dzieje u was ;) zaczynam sie powoli martwić bo u mnie nadal brak @ i zadnych objawów:( przez dwa dni małe plamienie tylko na wkladce a mocz czysty ... Za chwile bedzie 6 tygodni po poronieniu

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostałam po 6,5 tyg. Po 6 zaleca się iść do gina na kontrolę i ewentualne wywołanie @ :) ja nie zdążyłam bo @ przyszła.

DorciaMamaOlka myślę że dobry pomysł z tym monitoringiem :) ja polecam każdemu! Miałam masę cykli monitorowanych i wtedt przynajmniej wiesz na czym stoisz-czy była owulacja, kiedy. Naprawdę jest to mniej stresujące i człowiek się nie nakręca :)

Xssenia zaciskam kciuki :) &&&&

Kasia Super wieści :) niech maluszek rośnie zdrowo :) a krwiaczek na pewno prędzej czy później się wchłonie, najważniejsze że nie ma zagrożenia :)

Ja wizytuję za tydzień choć nie wiem czy nie wybiorę się wcześniej z nerwów. Córcia dość mocno kopnęła mnie w brzuch i teraz stresa mam :/ i na dodatek od tego czasu słabo (a właściwie rzadko) czuję ruchy więc dodatkowo się nakręcam.. Serduszko bije jak dzwon bo codziennie sprawdzam no i tłumaczę sobie też że jeszcze jest wcześnie więc ruchy mogą być nieregularne no i dodatkowo mam łożysko na przedniej ścianie więc to też amortyzuje ruchy.. No ale wiecie jak to jest z tym stresem od razu :)

@DorciaMamaOlka Też sobie co miesiąc mówię nie będę się przejmować ,a pozniej samo tak wychodzi ,ze doszukuje się objawów. Wczoraj miałam iść biegać,ale nie poszłam, bo może się udało i coś się stanie i tak co miesiąc pod koniec cyklu. Ciężkie życie staraczki [emoji5]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężkie życie faktycznie,ale trzeba być dobrej myśli :) 90_natka właśnie ten monitoring zminimalizuje stres związany z wyczekiwaniem owulacji...wtedy można podejść do tego na luzie :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Natka ostatnio mi tlumaczylas z tymi terminami ale dalej czegos nie kumam..bo owulacje mialam 19dc wiec mowilas ze pewnie roznica miedzy om a usg bedzie ok 5 dni a czemu niektorzy maja 2tyg?
Boje sie ze jak pojde w 7t5d to nagle wyjdzie 5t5d i nie bedzie serduszka i sie zestresuje..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry