reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Kochana mi też się udało po drugiej @, jak już straciłam nadzieję i odpuściłam [emoji12] Trzymam kciuki żeby i Tobie się szybko udało [emoji173]Ale super bardzo się cieszę,że wszystko jest dobrze póki co nie załamuje się kiedyś musi się udać...może po drugiej @ od zabiegu się uda [emoji14] Pamiętam jak zrobiłaś test a tu już prawie 11 tc
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Pamiętam myślę,że organizm sam wie lepiej co robić staram się podchodzić na luzie,ale z marnym skutkiemKochana mi też się udało po drugiej @, jak już straciłam nadzieję i odpuściłam [emoji12] Trzymam kciuki żeby i Tobie się szybko udało [emoji173]
KaSia86
Oby się udało i bez odpuszczenia [emoji12][emoji110][emoji110][emoji110]Pamiętam myślę,że organizm sam wie lepiej co robić staram się podchodzić na luzie,ale z marnym skutkiem
Ja dostałam po 6,5 tyg. Po 6 zaleca się iść do gina na kontrolę i ewentualne wywołanie @ ja nie zdążyłam bo @ przyszła.Jestem z wami codziennie i czytam co sie dzieje u was zaczynam sie powoli martwić bo u mnie nadal brak @ i zadnych objawów przez dwa dni małe plamienie tylko na wkladce a mocz czysty ... Za chwile bedzie 6 tygodni po poronieniu
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka myślę że dobry pomysł z tym monitoringiem ja polecam każdemu! Miałam masę cykli monitorowanych i wtedt przynajmniej wiesz na czym stoisz-czy była owulacja, kiedy. Naprawdę jest to mniej stresujące i człowiek się nie nakręca
Xssenia zaciskam kciuki &&&&
Kasia Super wieści niech maluszek rośnie zdrowo a krwiaczek na pewno prędzej czy później się wchłonie, najważniejsze że nie ma zagrożenia
Ja wizytuję za tydzień choć nie wiem czy nie wybiorę się wcześniej z nerwów. Córcia dość mocno kopnęła mnie w brzuch i teraz stresa mam :/ i na dodatek od tego czasu słabo (a właściwie rzadko) czuję ruchy więc dodatkowo się nakręcam.. Serduszko bije jak dzwon bo codziennie sprawdzam no i tłumaczę sobie też że jeszcze jest wcześnie więc ruchy mogą być nieregularne no i dodatkowo mam łożysko na przedniej ścianie więc to też amortyzuje ruchy.. No ale wiecie jak to jest z tym stresem od razu
alunia87
alunia87
alunia87
@DorciaMamaOlka Też sobie co miesiąc mówię nie będę się przejmować ,a pozniej samo tak wychodzi ,ze doszukuje się objawów. Wczoraj miałam iść biegać,ale nie poszłam, bo może się udało i coś się stanie i tak co miesiąc pod koniec cyklu. Ciężkie życie staraczki [emoji5]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Ciężkie życie faktycznie,ale trzeba być dobrej myśli 90_natka właśnie ten monitoring zminimalizuje stres związany z wyczekiwaniem owulacji...wtedy można podejść do tego na luzie
reklama
Millo
Natka ostatnio mi tlumaczylas z tymi terminami ale dalej czegos nie kumam..bo owulacje mialam 19dc wiec mowilas ze pewnie roznica miedzy om a usg bedzie ok 5 dni a czemu niektorzy maja 2tyg?
Boje sie ze jak pojde w 7t5d to nagle wyjdzie 5t5d i nie bedzie serduszka i sie zestresuje..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Boje sie ze jak pojde w 7t5d to nagle wyjdzie 5t5d i nie bedzie serduszka i sie zestresuje..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom