reklama
Wszystko bedzie dobrze i nawet inaczej nie myśl [emoji7][emoji110][emoji7][emoji110][emoji110][emoji110]No i nic nie wiadomo..pecherzyk ciazowy jest ale bez zarodka..poki co lekki zarys cialka zoltego dopiero..i pecherzyk splaszczony troche.Mam przyjsc 11 i sie okaze czy cos z tego bedzie;(Mam dupka
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
oleczkaa_1987
Fanka BB :)
Millo trzymam kciuki
Millo spokojnie, musisz być dobrej myśli to mimo wszystko cały czas bardzo wczesna ciąża, zarodek jeszcze może się pojawić-tutaj każdy jeden dzień robi dużą różnicęNo i nic nie wiadomo..pecherzyk ciazowy jest ale bez zarodka..poki co lekki zarys cialka zoltego dopiero..i pecherzyk splaszczony troche.Mam przyjsc 11 i sie okaze czy cos z tego bedzie;(Mam dupka
A dużo spadł Ci progesteron? Brałaś wcześniej duphaston albo luteinę czy dopiero od dziś?
DorciaMamaOlka
Millo będzie dobrze jest pecherzyk więc będzie i serduszko kochana uwierz w to
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Dorcia pecherzyk ciazowy jeszcze nic nie oznacza..a jwszcze jest splaszczony
Natka z 91 na 79.. dopiero od dzis biore dupka..
To rzeczywiście, trochę spadło. Ale mimo wszystko nadal mieści się w normie dla pierwszego trymestru więc trzeba być dobrej myśli najważniejsze, że wcześnie to wykryłaś i dostałaś dupka. Nie znam się na pęcherzykach ciążowych i ich cechach itd, ale pamiętam że kiedyś któraś z dziewczyn pisała (i to chyba nawet tutaj na wątku ), że często przyczyną spłaszczonego pęcherzyka jest właśnie niski poziom progesteronu-może faktycznie to jest przyczyna? Wierzę, że wszystko będzie dobrze i na następnej wizycie zobaczysz nie tylko zarodek ale i bijące serduszko! Trzymam kciuki i staraj się mimo wszystko nie stresowaćDorcia pecherzyk ciazowy jeszcze nic nie oznacza..a jwszcze jest splaszczony
@Millo trzymam kciuki wszystko będzie dobrze zarodek pojawi się
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Millo wiem,że się boisz i zapewne już doktor Google postawił diagnozę...uszy do góry bo będzie dobrzeDorcia pecherzyk ciazowy jeszcze nic nie oznacza..a jwszcze jest splaszczony
reklama