reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nie martw się bo nie będziesz sama :) czuję,że u mnie nic z tego nie będzie :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już wczoraj tak przypuszczałam, bo piersi wogulę prawie nie bolą ,a poprzednio to o rozmiar się zmieniły i cera za ładna , a w styczniu miałam pełno przebarwień na twarzy.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już wczoraj tak przypuszczałam, bo piersi wogulę prawie nie bolą ,a poprzednio to o rozmiar się zmieniły i cera za ładna , a w styczniu miałam pełno przebarwień na twarzy.

Pokladam nadzieję na styczeń :) i chyba teraz wybiorę się na monitoring :)

Alunia przykro mi:(

Dorcia Ty nie gadaj tylko w weekend testuj!!:*Zacisniete mam kciukasy mocno!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Serio kochana chyba nic nie będzie w tym cyklu :( test tylko to potwierdzi...Ech nie poddaje się i będę walczyć dalej tym razem z monitoringiem :) chociaż wtedy będzie pewność,że owulacja była na 100% :)

Serio kochana chyba nic nie będzie w tym cyklu :( test tylko to potwierdzi...Ech nie poddaje się i będę walczyć dalej tym razem z monitoringiem :) chociaż wtedy będzie pewność,że owulacja była na 100% :)

Ten monitoring to dobra sprawa jest. Ja może te testy owulacyjne zacznę robić i mierzyć temp.

Jestem z wami codziennie i czytam co sie dzieje u was ;) zaczynam sie powoli martwić bo u mnie nadal brak @ i zadnych objawów:( przez dwa dni małe plamienie tylko na wkladce a mocz czysty ... Za chwile bedzie 6 tygodni po poronieniu

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro mam monitoring wiec trzymacje kciukasy za piekne jajca :-D no dobra za chociaz jedno jajco ;) bo ostatnio byly dwa a mimo to guzik z tego wyszedl.

Inezka spokojnie czekaj cierpliwie, kazdy organizm jest inny i potrzebuje czasu na regenerację. Jesli bardzo bedziesz sie niepokoic idz do lekarza, napewno poczujesz się wtedy bezpieczniej :)

Dziewczyny nie załamujcie się, uda się napewno tylko trzeba trochę cierpliwości [emoji4] Trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

A my dziś po usg, mamy już ponad 3cm [emoji173] Fasola coraz bardziej przypomina Człowieka [emoji23] Ale krwiaczek nie zmniejszył się [emoji20] Ważne że już nie krwawię, lekarz powiedział że wszystko wygląda dobrze i krwiak jest na tyle mały że nie powinien zaszkodzić [emoji4]
1490703187-aaaaaa.jpeg

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Dziewczyny nie załamujcie się, uda się napewno tylko trzeba trochę cierpliwości [emoji4] Trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

A my dziś po usg, mamy już ponad 3cm [emoji173] Fasola coraz bardziej przypomina Człowieka [emoji23] Ale krwiaczek nie zmniejszył się [emoji20] Ważne że już nie krwawię, lekarz powiedział że wszystko wygląda dobrze i krwiak jest na tyle mały że nie powinien zaszkodzić [emoji4]
1490703187-aaaaaa.jpeg

w57v3e3kdnfl41ek.png
Ale super :) bardzo się cieszę,że wszystko jest dobrze :) póki co nie załamuje się :D kiedyś musi się udać...może po drugiej @ od zabiegu się uda [emoji14] Pamiętam jak zrobiłaś test a tu już prawie 11 tc :)

Do góry