reklama
DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Szkoda działaj od tego cyklu uszy do górywredna @ u mnie niestety dotarła tak jak od listopadowego poronienia miałam idealne cykle 30 dni, tak teraz 35. Myślę sobie, że może to był wynik ostatniego stresu i antybiotyków po wycięciu" ósemki..
No cóż..działamy dalej
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaK89
nie poddaję się
Millo
Kasia to nie takie znaczne rozregulowanie!Do dziela:*
Dorcia tak czulam sie inaczej.Wstawalam w nocy siku a nigdy tak nie mam..sutki wrazliwsze(nie cale piersi)no i moj wykres temp byl bardzo ladnya Ty cos czujesz?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia tak czulam sie inaczej.Wstawalam w nocy siku a nigdy tak nie mam..sutki wrazliwsze(nie cale piersi)no i moj wykres temp byl bardzo ladnya Ty cos czujesz?
KasiaK89
Niech @ się kończy i działamyKasia to nie takie znaczne rozregulowanie!Do dziela:*
DorciaMamaOlka
Już sama nie wiem brzuch czasem boli jak na @ ale nie chce sobie wkrecacKasia to nie takie znaczne rozregulowanie!Do dziela:*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Jak tam dziewczyny jakieś objawy są?U mnie dziś 24 dc od 3 dni jajniki pobolewaja i ból jak na @ , piersi też jakby wrazliwsze I jakąś tam wydzielona jest za 4-5 dni sprawdzę czy to nie moja psychika płata figla [emoji23]. Owulacji powinna być 16 o ile po stracie cykl się nie rozregulował i się nie przesuneła trochę. Przeważnie cykle 28-30 dniowe, ciekawe czy faktycznie po stracie tak łatwo zajść [emoji53]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Hej dziewczyny właśnie zaczęłam swoją przygodę z testami owulacyjnymi. Na których kompletnie się nie znam nigdy nie robiłam ich. Dzisiaj jest mój 10 dc i wyszła taka leciutka kreska. Dwa dni temu badałam prolaktyne która podskoczyla ponad 30 i nadal mam brać leki. Trochę się zastanawiam co ta kreska znaczy bo myślałam że przez prolakyne nie będzie owulacji. Jak myślicie ? Dołączam zdjęcie i proszę o jakoś podpowiedź.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Hej dziewczyny właśnie zaczęłam swoją przygodę z testami owulacyjnymi. Na których kompletnie się nie znam nigdy nie robiłam ich. Dzisiaj jest mój 10 dc i wyszła taka leciutka kreska. Dwa dni temu badałam prolaktyne która podskoczyla ponad 30 i nadal mam brać leki. Trochę się zastanawiam co ta kreska znaczy bo myślałam że przez prolakyne nie będzie owulacji. Jak myślicie ? Dołączam zdjęcie i proszę o jakoś podpowiedź. Zobacz załącznik 800111
To jeszcze nie jest pozytywny test owulacyjny. Pozytywny jest wtedy kiedy obie kreski są tak samo ciemne lub testowa ciemniejsza od kontrolnej. Mi tez zawsze blada druga kreska na testach owu wychodziła.
reklama
××Ewela××
A moge przez to rozumieć że ze zaczynają się dni płodne? Czy jasna kreska nie oznacza że się zaczynają?To jeszcze nie jest pozytywny test owulacyjny. Pozytywny jest wtedy kiedy obie kreski są tak samo ciemne lub testowa ciemniejsza od kontrolnej. Mi tez zawsze blada druga kreska na testach owu wychodziła.