reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

musza byc 2 kreski tak samo intensywne. jesli przez caly cykl bedziesz miec takie jak ten tzn ze owu nie bylo.

reklama
Hej :) ja jestem :) co u Was? Jak Malutka? Ona chyba o miesiąc młodsza od mojej jeśli dobrze pamiętam? (Moja jest z końca lipca 2015 ;))

Cześć kochana!!

Wszystko dobrze!! Bez jakiś większych zmian.
Zaczynamy zastanawiać się nad następnym dzidziusiem [emoji85] Lena dobrze, chodzi do przedszkola i miesza języki. (mieszkamy w Szwecji). A u Was co słychać? Tak miesiąc młodsza jest Twoja! [emoji255]Jak sie rozwija? Lena ma coraz to gorsze pomysły ‍♂️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochana!!

Wszystko dobrze!! Bez jakiś większych zmian.
Zaczynamy zastanawiać się nad następnym dzidziusiem [emoji85] Lena dobrze, chodzi do przedszkola i miesza języki. (mieszkamy w Szwecji). A u Was co słychać? Tak miesiąc młodsza jest Twoja! [emoji255]Jak sie rozwija? Lena ma coraz to gorsze pomysły ‍♂️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wszystko dobrze i Lenka rozwija się ok :) a ta dwujęzyczność to super sprawa, na razie miesza ale na pewno później w obu językach będzie śmigać jak szalona :)
U nas też dobrze, Julka rozgaduje się coraz bardziej ale pomysły też ma takie że naprawdę nie wiemy skąd jej się to bierze, kombinatorka mała :tak: to chyba taki wiem haha ;)
Fajnie, że zaczynacie myśleć o drugim, a wiecie już kiedy chcecie zacząć starania? U nas też już drugie w drodze, właśnie leci nam 18 tc :) i o dziwo w odróżnieniu od tego jak długo staraliśmy się o Julkę i jakie problemy były po drodze to tym razem udało się w pierwszym cyklu starań :)

reklama
Do góry