reklama
××Ewela××
Fanka BB :)
Dziękuję kompletnie się na tym nie znam myślałam że może odwilacja się zaczyna no nic będę robiła dalejmusza byc 2 kreski tak samo intensywne. jesli przez caly cykl bedziesz miec takie jak ten tzn ze owu nie bylo.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
A moge przez to rozumieć że ze zaczynają się dni płodne? Czy jasna kreska nie oznacza że się zaczynają?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
To, że pojawiła się druga kreska nie oznacza, że masz dni płodne. W testach owu chodzi o wykrycie piku LH.
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Witam!!! [emoji173][emoji173]
Jest ktoś ze starej grupy z 2013 ?? [emoji111]️[emoji214]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja jestem co u Was? Jak Malutka? Ona chyba o miesiąc młodsza od mojej jeśli dobrze pamiętam? (Moja jest z końca lipca 2015 )Witam!!! [emoji173][emoji173]
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Hej ja jestem co u Was? Jak Malutka? Ona chyba o miesiąc młodsza od mojej jeśli dobrze pamiętam? (Moja jest z końca lipca 2015 )
Cześć kochana!!
Wszystko dobrze!! Bez jakiś większych zmian.
Zaczynamy zastanawiać się nad następnym dzidziusiem [emoji85] Lena dobrze, chodzi do przedszkola i miesza języki. (mieszkamy w Szwecji). A u Was co słychać? Tak miesiąc młodsza jest Twoja! [emoji255]Jak sie rozwija? Lena ma coraz to gorsze pomysły
Super, że wszystko dobrze i Lenka rozwija się ok a ta dwujęzyczność to super sprawa, na razie miesza ale na pewno później w obu językach będzie śmigać jak szalonaCześć kochana!!
Wszystko dobrze!! Bez jakiś większych zmian.
Zaczynamy zastanawiać się nad następnym dzidziusiem [emoji85] Lena dobrze, chodzi do przedszkola i miesza języki. (mieszkamy w Szwecji). A u Was co słychać? Tak miesiąc młodsza jest Twoja! [emoji255]Jak sie rozwija? Lena ma coraz to gorsze pomysły
U nas też dobrze, Julka rozgaduje się coraz bardziej ale pomysły też ma takie że naprawdę nie wiemy skąd jej się to bierze, kombinatorka mała to chyba taki wiem haha
Fajnie, że zaczynacie myśleć o drugim, a wiecie już kiedy chcecie zacząć starania? U nas też już drugie w drodze, właśnie leci nam 18 tc i o dziwo w odróżnieniu od tego jak długo staraliśmy się o Julkę i jakie problemy były po drodze to tym razem udało się w pierwszym cyklu starań
DorciaMamaOlka
Znowu ten śluz z krwią..
Niby mało ale jednak...biorę luteine od jutra 3*1
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana co jest tego powodem? Już ostatnio o tym pisałaś:/Znowu ten śluz z krwią..
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
DorciaMamaOlka
Właśnie nie wiemKochana co jest tego powodem? Już ostatnio o tym pisałaś:/
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom