reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Patrzcie jaka roznica w wykresie.1 ten co poronilam a ten 2 teraz:)Odpędzam negatywne mysli!Musi sie udac!!
Screenshot_2017-03-20-18-33-17.png
Screenshot_2017-03-20-18-32-38.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-03-20-18-33-17.png
    Screenshot_2017-03-20-18-33-17.png
    69,1 KB · Wyświetleń: 178
  • Screenshot_2017-03-20-18-32-38.png
    Screenshot_2017-03-20-18-32-38.png
    75,2 KB · Wyświetleń: 176
reklama
Oleczka piękna beta!

Millo u mnie w ciążowych wykresach też takie spadki kilka dni po owu :) w tym teraz też wzrost do 4 dpo a potem piramidka w dół hehe :) nie umiem z tel wstawić zdjęcia bo bym Ci pokazała :)

Kasia a masz wskazania do refundacji badań prenatalnych+pappa czy prywatnie robisz? Pappa to tak naprawdę tylko statystyka, pokazuje ile kobiet w takim samym wieku, z podobnymi wynikami pomiarów dziecka na usg i podobnymi wartościami czynników z krwi (między innymi chodzi o wolną jednostkę hcg) urodziło chore dziecko. Czyli jakby oblicza ryzyko tych trzech najbardziej częstych wad gen. No ale tak jak mówię-to tylko statystyka i każdy lekarz Ci powie że były kobiety z beznadziejnym wynikiem PAPPA które urodziły dziecko zdrowe oraz były takie z wynikiem super, a dziecko było chore...
Ja robiłam w trzech ciążach (między innymi w tej obecnej), ale mi przysługuje refundacja więc nic nie płaciłam. Prywatnie nie wiem jaki to koszt.

reklama
Oleczka piękna beta!

Millo u mnie w ciążowych wykresach też takie spadki kilka dni po owu :) w tym teraz też wzrost do 4 dpo a potem piramidka w dół hehe :) nie umiem z tel wstawić zdjęcia bo bym Ci pokazała :)

Kasia a masz wskazania do refundacji badań prenatalnych+pappa czy prywatnie robisz? Pappa to tak naprawdę tylko statystyka, pokazuje ile kobiet w takim samym wieku, z podobnymi wynikami pomiarów dziecka na usg i podobnymi wartościami czynników z krwi (między innymi chodzi o wolną jednostkę hcg) urodziło chore dziecko. Czyli jakby oblicza ryzyko tych trzech najbardziej częstych wad gen. No ale tak jak mówię-to tylko statystyka i każdy lekarz Ci powie że były kobiety z beznadziejnym wynikiem PAPPA które urodziły dziecko zdrowe oraz były takie z wynikiem super, a dziecko było chore...
Ja robiłam w trzech ciążach (między innymi w tej obecnej), ale mi przysługuje refundacja więc nic nie płaciłam. Prywatnie nie wiem jaki to koszt.
No mi refundacja nie przysługuje a koszt nie jest jakiś straszny, koło 400zł... Ale wiem że wynik i tak nic tu nie zmieni, nawet gdyby nie daj Boże dziecko miałoby być chore [emoji4] Więc chyba daruję sobie ten stres [emoji6]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Do góry