KaSia86
Fanka BB :)
Koniecznie daj znać po USG [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]A z drugiej strony to chciałabym żeby juz była 19 nie mogę się doczekać [emoji54]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie daj znać po USG [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]A z drugiej strony to chciałabym żeby juz była 19 nie mogę się doczekać [emoji54]
Dziękuję Kochana strasznie się boje [emoji54]Koniecznie daj znać po USG [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]
Nie bój się, lekarka niepotrzebnie Cię nastraszyła... Plamienia bardzo często zdarzają się na początku ciąży, ważne że to nie było krwawienie... Wszystko będzie dobrze, zobaczysz [emoji173]Dziękuję Kochana strasznie się boje [emoji54]
Ja wogole juz nie widzę tych plamien wczoraj co pisałam ze juz przeszło to od tamtego czasu nic już nie zauważyłam ona tylko podczas badania zauważyła nie wielka ilość brazowego koloru [emoji54] mam nadzieje ze będzie dobrze [emoji5] mam takiego stresa ze nie wiem [emoji54]Nie bój się, lekarka niepotrzebnie Cię nastraszyła... Plamienia bardzo często zdarzają się na początku ciąży, ważne że to nie było krwawienie... Wszystko będzie dobrze, zobaczysz [emoji173]