reklama
Marta1985@
Fanka BB :)
Dziewczyny mam dylemat za dwa tygodnie kończy mi się zwolnienie i juz wiem ze więcej nie dostane dla mojego dobra Do tej pracy nie chce wracać bo jak już pisałam mam na oku inna ale to też nie jest takie prosto bo gdybym teraz poszła do nowej pracy to musze zrezygnować z zajścia w ciaze przynajmniej na rok zwolnić się całkiem i być bezrobotna tez nie bardzo mi się uśmiecha wiec jak w tym cyklu się nie uda to mam mega dylemat co mo radzicie Kochane ?
Marta1985@
Ja nie wspomagalam ale też przyznam że o tym myślałam ☺ napewno nie zaszkodzi ☺Dziewczynki czy któraś wspomagała partnera podczas staranek suplami dla mężczyzn? Znalazłam cos takiego Fertilman plus i zastanawiam się czy nie zakupić... może nie zaszkodzi a troche pomoże... Co myślicie?
justys0702
A moge zapytac od kogo do tej pory mialas zwolnienie?Dziewczyny mam dylemat za dwa tygodnie kończy mi się zwolnienie i juz wiem ze więcej nie dostane dla mojego dobra Do tej pracy nie chce wracać bo jak już pisałam mam na oku inna ale to też nie jest takie prosto bo gdybym teraz poszła do nowej pracy to musze zrezygnować z zajścia w ciaze przynajmniej na rok zwolnić się całkiem i być bezrobotna tez nie bardzo mi się uśmiecha wiec jak w tym cyklu się nie uda to mam mega dylemat co mo radzicie Kochane ?
Marta1985@
Od mojego ginekologaA moge zapytac od kogo do tej pory mialas zwolnienie?
Marta1985@
justys0702
Marta1985@
Wyslalam Ci wiad na priv
[/QUOT
Tez wysłałam ☺
Marta1985@
Też wysłałam ☺Wyslalam Ci wiad na priv
reklama
KaSia86
A jaką masz sytuację z umową? Kończy Ci się czy musiałabyś składać wypowiedzenie? Wszystko zależy od tego na czym bardziej Ci zależy- na nowej pracy czy ciąży tu i teraz [emoji6] Ja osobiście ze względu na swój wiek (obiecywałam sobie że do 30stki zajdę w ciążę, a ta już stuknęła we wrześniu) nie chciałam czekać, mimo że nadal rozkręcam swój biznes... Ale znalazłam alternatywę- żeby nie zamykać swego saloniku, niedługo biorę pracownicę- wilk będzie syty i owca cała [emoji12]Dziewczyny mam dylemat za dwa tygodnie kończy mi się zwolnienie i juz wiem ze więcej nie dostane dla mojego dobra Do tej pracy nie chce wracać bo jak już pisałam mam na oku inna ale to też nie jest takie prosto bo gdybym teraz poszła do nowej pracy to musze zrezygnować z zajścia w ciaze przynajmniej na rok zwolnić się całkiem i być bezrobotna tez nie bardzo mi się uśmiecha wiec jak w tym cyklu się nie uda to mam mega dylemat co mo radzicie Kochane ?
Ja bym na Twoim miejscu chyba wróciła na trochę do tej starej pracy - przecież niedługo będziesz w ciąży więc nie byłoby problemu ze zwolnieniem, macierzyńskim itp [emoji6]