reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Tak :) byłam :) jak się czujesz? Psychiczne to wiem,a jak fizycznie? Mocno krwawisz?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Na wrześniu dużo straciło. Psychicznie trochę lepiej. Wyplakalam swoje w nocy. Żadnego bólu. Dużo wsparcia dal mi mój facet. Fizycznie też ok. Trochę krwawie. A ty jak się czujesz coś cię boli?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie mam pojęcia :( od rana nie jadłam bo przeczuwalam,ze nic z tego...o 11stej powiedział,że zabieg będzie za godzinę...czekałam do 15 stej i wtedy dowiedziałam się,że jutro..
Chce mi się wrzeszczeć,ale co mi to da :(

Jeśli Ci to pomoże to Wrzeszcz i płacz. Trzymaj się tam bądź dzielna

Na wrześniu dużo straciło. Psychicznie trochę lepiej. Wyplakalam swoje w nocy. Żadnego bólu. Dużo wsparcia dal mi mój facet. Fizycznie też ok. Trochę krwawie. A ty jak się czujesz coś cię boli?

Nic nie boli,już nie krwawie wcale :( Psychicznie jestem strzepkiem nerwów :(

Nie mam pojęcia :( od rana nie jadłam bo przeczuwalam,ze nic z tego...o 11stej powiedział,że zabieg będzie za godzinę...czekałam do 15 stej i wtedy dowiedziałam się,że jutro..
Chce mi się wrzeszczeć,ale co mi to da :(

Boże co za ludzie bez serca... bo się może za bardzo zmęczą... Echhh... Trzymaj się Kochana [emoji8]

hchy3e3klmq5cy16.png

Boże co za ludzie bez serca... bo się może za bardzo zmęczą... Echhh... Trzymaj się Kochana [emoji8]

hchy3e3klmq5cy16.png
Czuję się tutaj jak gorszy sort...nikt nie potrafi wczuć się w sytuację,ten zabieg byłby pewna ulgą "mam prawo godnie pożegnać się ze swoim dzieckiem"...mam prawo przeżyć swoją żałobę w sposób ludzki a tu niestety nie ma odrobiny empatii

Czuję się tutaj jak gorszy sort...nikt nie potrafi wczuć się w sytuację,ten zabieg byłby pewna ulgą "mam prawo godnie pożegnać się ze swoim dzieckiem"...mam prawo przeżyć swoją żałobę w sposób ludzki a tu niestety nie ma odrobiny empatii

Ja dwa tygodnie żyłam ze świadomością że czeka mnie zabieg bo jest pusty pęcherzyk, Ale ciągnęłam to bo ciągle miałam nadzieję... Zabieg faktycznie przyniósł mi ulgę- psychiczną... Tobie życzę tego samego [emoji8]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Do góry