reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Umowę mam na czas nieokreślony wiec musiałabym składać wypowiedzenie mam trzy miesięczne [emoji5] Kochana jeżeli chodzi o wiek to u mnie już 32 lata w tym roku wiec tez zależy mi na tym żeby zostać mama po raz drugi jak najszybciej [emoji5] ciężka decyzja ale wiem napewno ze na dziecku na chwile obecna zależy mi najbardziej na świecie [emoji5] chyba wezmę sobie jeszcze z miesiąc urlopu bo nazbierało mi się chyba ze 40 dni [emoji5]i zobaczymy czas pokaże [emoji5]
O właśnie, urlop to dobry pomysł Zawsze zyskasz trochę czasu [emoji5]

hchy3e3klmq5cy16.png

Dziewczyny mam dylemat za dwa tygodnie kończy mi się zwolnienie i juz wiem ze więcej nie dostane dla mojego dobra Do tej pracy nie chce wracać bo jak już pisałam mam na oku inna ale to też nie jest takie prosto bo gdybym teraz poszła do nowej pracy to musze zrezygnować z zajścia w ciaze przynajmniej na rok zwolnić się całkiem i być bezrobotna tez nie bardzo mi się uśmiecha wiec jak w tym cyklu się nie uda to mam mega dylemat co mo radzicie Kochane ?
Kochana może zwolnienie od psychologa...w tej sytuacji wskazane! Ja będę określać płeć i pójdę 8tyg macierzyńskiego

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry