KaSia86
Fanka BB :)
Piękne krechy! Wydaje mi się że to TO [emoji6]Zobacz załącznik 795448
Dziewczyny zrobiłam sobie właśnie test owulacyjny bo chyba już zaczynam swirowac chyba jest pozytywny nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne krechy! Wydaje mi się że to TO [emoji6]Zobacz załącznik 795448
Dziewczyny zrobiłam sobie właśnie test owulacyjny bo chyba już zaczynam swirowac chyba jest pozytywny nie ?
Ja nie czekałam w ogóle, zaczęliśmy działać 2 tygodnie po zabiegu... Ale udało się dopiero w 3 cyklu...Ile czasu minęło od poronienia do staran? Nie chce czekać 3 miesięcy.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy co lekarz powie mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.Ja nie czekałam w ogóle, zaczęliśmy działać 2 tygodnie po zabiegu... Ale udało się dopiero w 3 cyklu...
Mój stwierdził że wszystko się zagoiło i że teoretycznie nie ma przeciwwskazań Ale on zalecał poczekać przynajmniej do stycznia- obawiał się poronienia nawykowego...Zobaczymy co lekarz powie mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
Najważniejsze że jest cień nadzieiMój stwierdził że wszystko się zagoiło i że teoretycznie nie ma przeciwwskazań Ale on zalecał poczekać przynajmniej do stycznia- obawiał się poronienia nawykowego...
Nadzieja jest zawsze [emoji5] Lekarz który robił mi zabieg z kolei stwierdził że nie ma co czekać tylko działać... I weź tu bądź mądry... W każdym razie mój gin jest zapewne zadowolony że udało się dopiero po 3 miesiącach- będzie bezpieczniej [emoji6]
Zobaczymy co mój mi powie. Miałaś robione te histopatologiczne badanie?Nadzieja jest zawsze [emoji5] Lekarz który robił mi zabieg z kolei stwierdził że nie ma co czekać tylko działać... I weź tu bądź mądry... W każdym razie mój gin jest zapewne zadowolony że udało się dopiero po 3 miesiącach- będzie bezpieczniej [emoji6]
Umowę mam na czas nieokreślony wiec musiałabym składać wypowiedzenie mam trzy miesięczne ☺ Kochana jeżeli chodzi o wiek to u mnie już 32 lata w tym roku wiec tez zależy mi na tym żeby zostać mama po raz drugi jak najszybciej ☺ ciężka decyzja ale wiem napewno ze na dziecku na chwile obecna zależy mi najbardziej na świecie ☺ chyba wezmę sobie jeszcze z miesiąc urlopu bo nazbierało mi się chyba ze 40 dni ☺i zobaczymy czas pokaże ☺A jaką masz sytuację z umową? Kończy Ci się czy musiałabyś składać wypowiedzenie? Wszystko zależy od tego na czym bardziej Ci zależy- na nowej pracy czy ciąży tu i teraz [emoji6] Ja osobiście ze względu na swój wiek (obiecywałam sobie że do 30stki zajdę w ciążę, a ta już stuknęła we wrześniu) nie chciałam czekać, mimo że nadal rozkręcam swój biznes... Ale znalazłam alternatywę- żeby nie zamykać swego saloniku, niedługo biorę pracownicę- wilk będzie syty i owca cała [emoji12]
Ja bym na Twoim miejscu chyba wróciła na trochę do tej starej pracy - przecież niedługo będziesz w ciąży więc nie byłoby problemu ze zwolnieniem, macierzyńskim itp [emoji6]
Ile czasu minęło od poronienia do staran? Nie chce czekać 3 miesięcy.