justys0702
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki daj znac:*Ja juz czekam w kolejce[emoji4]
Uff nie dziekuje zeby nie zapeszycNie martw się, jestem pewna że wszystko jest w porządku i Maluszek rozwija się prawidłowo Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam kciuki za starankaKochana będzie dobrze trzymam bardzo mocno kciuki i czekamy na fotkę fasolki ☺☺☺
Ja byłam wczoraj u lekarza wszystko jest super torbielki juz nie ma i poza tym sprawdziliśmy ze z owulacja jest też dobrze pęcherzyk był już dość spory i doktorka powiedziała ze pęknie o czasie kazała działać i przy okazji udzieliła wskazówek kiedy robić żeby zrobić chłopczyka bo core juz mam ☺☺☺☺ ale dla mnie oczywiście to bez znaczenia wiec działamy co będzie dla nas najważniejsze jest żeby wogole było i oczywiście bylo zdrowe ☺
Dzięki Kochana ☺ tak właśnie robimy ☺Kochana super ze torbielki już nie ma [emoji4] teraz się intensywnie starajcie [emoji6] 3mam kciuki [emoji8]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuję ☺To trzymam kciuki za staranka
U mnie po wizycie ws,ystko dobrze. Usg lekarz mi nie zrobil, bo jak to w na nfz sprzet jest kiepski. Mam za tydzien zglosic sie na usg do szpitala. Dostalam skierowanie na badania i za 2 tyg kolejna wizyta i zalozenie karty ciazy[emoji4]Dziewczyny i jak tam po wizytach u lekarzy ? [emoji4] ojej co tu tak cicho ? [emoji45]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedziała żeby działać kolo soboty tzn piatek ,sobota i niedziela ☺ podobno na chłopaka zwiększa się szanse działając jak najbliżej owulacji a najlepiej w jej dzień i jeden dzień po ☺ u mnie wychodzi ze owulacja powinna być w sobotę i według USG tez na to wychodziło bo pęcherzyk był już dobrze dojrzały ☺☺☺ale ze mi jest wszystko jedno czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka działamy cały czas ☺☺☺Marta i co powiedziala?by jak dzialac?
Zazdroszcze Wam ze juz mozecie!Ja czekam az sie oczysci..ciekawa jestem jak beda wygladaly moje okresy bo mam dopiero zaczelo sie cos w miare stabilizowac to zaszlam w ta ciaze.. a meza mam na delegacji wiec tez ciezko trafic w owulacje:/
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo to szkoda ze nie miałaś USG juz powinno być fajnie widać ☺ ale super ze wszystko okU mnie po wizycie ws,ystko dobrze. Usg lekarz mi nie zrobil, bo jak to w na nfz sprzet jest kiepski. Mam za tydzien zglosic sie na usg do szpitala. Dostalam skierowanie na badania i za 2 tyg kolejna wizyta i zalozenie karty ciazy[emoji4]