××Ewela××
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw się, jestem pewna że wszystko jest w porządku i Maluszek rozwija się prawidłowo Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]Dziewczyny ja jutro mam chwile prawdy.. Zobacze czy kropek albo kropka tam jest.. Boje sie czy wszystko bedzie ok.. Od tych plamien mam takiego schiza:/
Kochana będzie dobrze trzymam bardzo mocno kciuki i czekamy na fotkę fasolki ☺☺☺Dziewczyny ja jutro mam chwile prawdy.. Zobacze czy kropek albo kropka tam jest.. Boje sie czy wszystko bedzie ok.. Od tych plamien mam takiego schiza:/
O ktorej masz wizyte?Dziewczyny ja jutro mam chwile prawdy.. Zobacze czy kropek albo kropka tam jest.. Boje sie czy wszystko bedzie ok.. Od tych plamien mam takiego schiza:/
Napewno bedzie wszystko dobrze. Nie martw się zobaczysz swoją dzidzi 3mam kciukiDziewczyny ja jutro mam chwile prawdy.. Zobacze czy kropek albo kropka tam jest.. Boje sie czy wszystko bedzie ok.. Od tych plamien mam takiego schiza:/
Kochana super ze torbielki już nie ma [emoji4] teraz się intensywnie starajcie [emoji6] 3mam kciuki [emoji8]Kochana będzie dobrze trzymam bardzo mocno kciuki i czekamy na fotkę fasolki [emoji5][emoji5][emoji5]
Ja byłam wczoraj u lekarza wszystko jest super torbielki juz nie ma i poza tym sprawdziliśmy ze z owulacja jest też dobrze pęcherzyk był już dość spory i doktorka powiedziała ze pęknie o czasie kazała działać i przy okazji udzieliła wskazówek kiedy robić żeby zrobić chłopczyka bo core juz mam [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5] ale dla mnie oczywiście to bez znaczenia wiec działamy co będzie dla nas najważniejsze jest żeby wogole było i oczywiście bylo zdrowe [emoji5]
O 17O ktorej masz wizyte?